Dimitris79 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Στον Αγ. Κοσμά είναι άθλιο το γήπεδο. Για το ΣΕΦ έχω τηλέφωνο εάν ενδιαφέρεστε. Ναι,ναι στο ΣΕΦ.Ειμαι και δυο βηματα απο κει...:X Ας μας πουν ποσοι μπορουν αυτο το Σαββατο(?) για να ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ναι,ναι στο ΣΕΦ.Ειμαι και δυο βηματα απο κει...:X Ας μας πουν ποσοι μπορουν αυτο το Σαββατο(?) για να ξερουμε. Λέμε για αύριο; Γι' αυτό το Σάββατο; :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Λέμε για αύριο; Γι' αυτό το Σάββατο; :shifty: Ναι αλλά να μαζευτούμε, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε μείνει στα λόγια. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ναι αλλά να μαζευτούμε, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε μείνει στα λόγια. :rolleyes: εγώ είμαι μέσα για καφέ, αν και δεν ξέρω αν είστε τόσο καλοί, γι αυτό δεν παίζω:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ναι αλλά να μαζευτούμε, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε μείνει στα λόγια. :rolleyes: Εγώ φίλε μου όπως έχω πει είμαι μέσα και για ποδόσφαιρο και για μπασκετάκι. :) Απλώς εδώ βλέπω ότι οι περισσότεροι κολλάνε στις ημερομηνίες. Πρέπει να δούνε πως θα διευθετίσουν τις δουλειές τους και το πρόγραμμά τους για να κανονίσουμε αλλιώς προκοπή και φως δεν θα δούμε. Να προσθέσω πως δεν θέλουμε(τουλάχιστον εγώ) μόνο τους μπαλαδόρους και τους παιχταράδες... Ελάτε να παίξουμε για το χαβαλέ μας, να γνωριστούμε από κοντά και να πούμε καμια κουβεντούλα. ;) Επίσης θέλω να πιστεύω πως η ηλικία δεν αποτελεί τροχοπέδη και δικαιολογία για τους μικρότερους συμφορουμίτες μας!! :) Θα χαρώ να δω από 15 εως και *5! :lol: ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Αν ειναι να κανονιστει κατι ας γινει γρηγορα,γιατι μας βλεπω να περναει το Σαββατο κι ακομα να συζηταμε...:p Το ΣΕΦ προσφερεται για μπαλιτσα,μπασκετακι & καφεδακι,για τους...κουρασμενους:lol:. Μεχρι στιγμης ποσοι ειναι μεσα?Εκτος απο σουβλακι & Agent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μέσα παίδες :) Έχω τηλέφωνα και για το village. Έχει πολλά γήπεδα εκεί. Κατά προτίμηση μεσημεράκι προς απόγευμα. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μεσα και γω για νωρις αυριο, ειτε βιλατζ, ειτε ΣΕΦ... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μεσα και γω για νωρις αυριο, ειτε βιλατζ, ειτε ΣΕΦ... Re jois21 esy eisai epikyndinos..Ase re,den ta lypasai ta paidia?Theleis na trexoun se nosokomeia?:lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Re jois21 esy eisai epikyndinos..Ase re,den ta lypasai ta paidia?Theleis na trexoun se nosokomeia?:lol: :p Ενας Κολτσίδας χοράει σε κάθε ομάδα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Φημες.... :P Τελικα δε μαζευομαστε, οποτε ακυρo ε; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ε τι θα γίνει τελικά ρε παιδιά?? Αυτά που λένε για τον jois τα ξέρω και εγώ :) Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Τι, κανονίσατε για αύριο; Τι ώρα; Εαν δεν ειναι για μετά τις 8 το βράδυ, ότι ώρα θέλετε θα έρθω. Κάποιος να πάρει πρωτοβουλία και να δώσει τηλέφωνο του, ωστε να συντονίσει όλους τους παίκτες. Τώρα όμως. Μην το λιβανίζουμε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Κάποιος να κάνει μια σούμα ποιοι είμαστε για να πάμε. Άντε. Βασικά είναι πολλοί που θα μπουν βράδυ. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Πάντως αν δεν βρεθούν δέκα άτομα για το 5x5, πάμε τουλάχιστον για καφέ??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Υδ'άλλως, εαν κάποιος ξέρει το γήπεδο που θα πάμε, ας συννενοηθεί με τον υπεύθυνο στο γηπεδάκι. ολο και κάποια ομάδα θα θέλει αντίπαλο. Και ας είμαστε και 6. θα πέρνουμε και ανάσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 7-8 ειμαστε τελικα?Οποιος εχει μεσεντζερ & ειναι ονλαιν ας μπει να μιλησουμε (dim_2_me).;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 693-27-338-27. Εγώ λέω να πούμε για τις 7 και όποιος έρθει. Ας κρατάει κανείς και μια μπάλα μπάσκετ και αν δεν μαζευτούμε αλλάζουμε άθλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 7 μου φαινεται λιγο αργα...θα προτιμουσα μεσημερακι,μιας & εχει & ηλιο... Βεβαια εχουμε αγωνα στις 3,οποτε δε το βλεπω για σημερα...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μεταφέρω μήνυμα του soublaki-3, επειδή ο ίδιος βρίσκεται στο γήπεδο τώρα και δεν μπορεί να ποστάρει: Μόνο ο Σάκης ενδιαφέρθηκε και επικοινώνησε μαζί του, οπότε ο αγώνας ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 καλυτερα για να μπορεσω να ερθω και εγω απο κυπρο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Τελικα θα κανονισουμε τιποτα γι'αυτο το περιβοητο ματς?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 (edited) Dimitris79 said: Τελικα θα κανονισουμε τιποτα γι'αυτο το περιβοητο ματς?:p Έλα ντε. Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 paidia 12 martiou katevainw apo kipro ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 παιδια count me in! Ενημερώστε αν είναι see ya Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts