klis Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Εγώ εχώ δει καποια που είναι ακριβώς δίπλα από το γήπεδο της ριζούπολής δεν ξέρω αν εννοείς αυτό DENIOR Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 (edited) klis said: Εγώ εχώ δει καποια που είναι ακριβώς δίπλα από το γήπεδο της ριζούπολής δεν ξέρω αν εννοείς αυτό DENIOR Όχι,δεν εννοώ αυτά. Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Λοιπόν για την ημερομηνία ας συμφωνήσουμε πρώτα τουλάχιστον. Κι εγώ μετά τις 8 Φλεβάρη μπορώ. Οπότε γύρω στις 10-15 Φλεβάρη πιστεύω να βολεύει όλους μας. Υπάρχει καμιά ένσταση; Για το μέρος δεν αρκεί να πούμε α πάμε εκεί. Πρέπει να κλείσουμε συγκεκριμένη ώρα, να το μισθώσουμε... Οπότε πρέπει να πάει κάποιος πρώτα και να το οργανώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Λοιπόν για την ημερομηνία ας συμφωνήσουμε πρώτα τουλάχιστον. Κι εγώ μετά τις 8 Φλεβάρη μπορώ. Οπότε γύρω στις 10-15 Φλεβάρη πιστεύω να βολεύει όλους μας. Υπάρχει καμιά ένσταση; Για το μέρος δεν αρκεί να πούμε α πάμε εκεί. Πρέπει να κλείσουμε συγκεκριμένη ώρα, να το μισθώσουμε... Οπότε πρέπει να πάει κάποιος πρώτα και να το οργανώσει. Δεν το κάνουμε το Σάββατο 25 ή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου,ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ :O ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δεν το κάνουμε το Σάββατο 26 ή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου,ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ :O ; Αν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι για τότε, δεν έχω αντίρρηση. Ίσως έχω φύγει Γερμανία εγώ τότε, αλλά δε πειράζει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Το να κλεισουμε είναι το πιο ευκολο Το δυσκολο ειναι να οργανωθούμε από οτι βλέπω.... Αμα είναι να κανονιζουμε για να παιξουμε σε κανα μήνα ...........:X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Λοιπόν για την ημερομηνία ας συμφωνήσουμε πρώτα τουλάχιστον. Κι εγώ μετά τις 8 Φλεβάρη μπορώ. Οπότε γύρω στις 10-15 Φλεβάρη πιστεύω να βολεύει όλους μας. Υπάρχει καμιά ένσταση; Για το μέρος δεν αρκεί να πούμε α πάμε εκεί. Πρέπει να κλείσουμε συγκεκριμένη ώρα, να το μισθώσουμε... Οπότε πρέπει να πάει κάποιος πρώτα και να το οργανώσει.Ναι υπάρχει μια. Ενω έχω δηλώσει συμμετοχή στο thread που κλειδώθηκε και μάλιστα έγραψα 2 φορές, δεν με έχεις συμπεριλάβει στην λίστα.:mad: Καλά, σε συγχωρώ. :D Βάλε με τώρα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ναι υπάρχει μια. Ενω έχω δηλώσει συμμετοχή στο thread που κλειδώθηκε και μάλιστα έγραψα 2 φορές, δεν με έχεις συμπεριλάβει στην λίστα.:mad: Καλά, σε συγχωρώ. :D Βάλε με τώρα. :lol: Δεν ήμουν γνώστης για άλλο θρεντ. :confused: Εντιταρίστηκε η λίστα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δεν ήμουν γνώστης για άλλο θρεντ. :confused: Εντιταρίστηκε η λίστα. ;) Ωραία.:) Και με ποιούς θα παίζουμε αντιπάλους βρε παιδιά; Με άλλα sites ας πούμε;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ωραία.:) Και με ποιούς θα παίζουμε αντιπάλους βρε παιδιά; Με άλλα sites ας πούμε;:worry: 5 x 5 είπαμε Σάκη, όχι 10 x 10. :p Μεταξύ μας θα παίξουμε. Το τουρνουά όλων των σάιτ θα κανονιστεί αφού επιλέξουμε την top 5άδα μας. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Α, επειδή 5χ5 ονομάζουμε τα γηπεδάκια αυτά, νόμισα πως εννοούσατε αυτό και οχι 5 + 5 άτομα για φιλικό και οντισιόν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ε αφου θα'ρθει κι ο Σακης,ειμαι μεσα με τα χιλια!!!:p :lol: :D Α,και μπασκετακι ετσι?Μην το ξεχναμε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Η Σαλονικη ακουει?? :O Δεν ψηνεται κανεις για 5x5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 14/2 παρουσιάζομαι...Αντε, σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 14/2 παρουσιάζομαι...Αντε, σύντομα... Λοιπόν απότι βλέπω, άλλοι κάντο τότε, άλλο κάντο μετά... Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά προτείνω να πω μια ημερομηνία για το άλλο Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Για την ώρα θα κανονίσουμε αφού πρώτα πούμε το μέρος. soublaki αναλαμβάνεις τα περεταίρω; Έχεις κλείσει τόσες και τόσες εκδρομές, στο 5*5 θα κολλήσεις; :p Κάπου προς το κέντρο να βολεύει όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 28/1 i am in Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 (edited) minovg said: Λοιπόν απότι βλέπω, άλλοι κάντο τότε, άλλο κάντο μετά... Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά προτείνω να πω μια ημερομηνία για το άλλο Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Για την ώρα θα κανονίσουμε αφού πρώτα πούμε το μέρος. soublaki αναλαμβάνεις τα περεταίρω; Έχεις κλείσει τόσες και τόσες εκδρομές, στο 5*5 θα κολλήσεις; 😛 Κάπου προς το κέντρο να βολεύει όλους. Μήπως να διοργανώναμε δύο meetings,εφόσον υπάρξει η απαιτούμενη ανταπόκριση;Ένα στα τέλη Φεβρουαρίου και ένα στα τέλη Ιανουαρίου; Θέλω πολύ να παραβρεθώ σε κάποιο από τα δύο . Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Μήπως να διοργανώναμε δύο meetings,εφόσον υπάρξει η απαιτούμενη ανταπόκριση;Ένα στα τέλη Φεβρουαρίου και ένα στα τέλη Ιανουαρίου; Θέλω πολύ να παραβρεθώ σε κάποιο από τα δύο :O . Αποσύρομαι από την οργάνωση για λόγους ευθιξίας. Την καλησπέρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Λοιπόν απότι βλέπω, άλλοι κάντο τότε, άλλο κάντο μετά... Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά προτείνω να πω μια ημερομηνία για το άλλο Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Για την ώρα θα κανονίσουμε αφού πρώτα πούμε το μέρος. soublaki αναλαμβάνεις τα περεταίρω; Έχεις κλείσει τόσες και τόσες εκδρομές, στο 5*5 θα κολλήσεις; :p Κάπου προς το κέντρο να βολεύει όλους. Εχω τηλέφωνα για Α. Κοσμά, όπου τα γήπεδα είναι άθλια, και για ΣΕΦ. Και στα δύο βολεύουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Γι'αυτό το Σάββατο μιλάτε; Μάλλον θα ειμαι Αθήνα ακόμη και έτσι, ειμαι μέσα. (αν και έχω πάρει κάποια κιλά στις εορτές που θα πρέπει να χάσω για να μπορώ να παίξω σωστότερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Δεν βλέπω διάθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 egw tha eimai ektos ellados auto to sk opote den paizei... vevaia den nomizw na mazeutooun 9 kai na sas to xalasw alla leme twra Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγω μεσα ειμαι...ειδικα τωρα που φτιαχνει ο καιρος...;) Σουβλακι στον Αγιο Κοσμα που λες ειναι καλο?Εχει γηπεδα μπασκετ κοντα?:p :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγω μεσα ειμαι...ειδικα τωρα που φτιαχνει ο καιρος...;) Σουβλακι στον Αγιο Κοσμα που λες ειναι καλο?Εχει γηπεδα μπασκετ κοντα?:p :shifty: Στον Αγ. Κοσμά είναι άθλιο το γήπεδο. Για το ΣΕΦ έχω τηλέφωνο εάν ενδιαφέρεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 (edited) soublaki-3 said: Στον Αγ. Κοσμά είναι άθλιο το γήπεδο. Για το ΣΕΦ έχω τηλέφωνο εάν ενδιαφέρεστε. Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να αποφασίσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης... Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts