Jump to content

Myphone Soccer Game

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οσο το καθυστερουμε μαλλον δε θα γινει ποτε.:X Γι'αυτο προτεινω ή αυτο το Σαββατοκυριακο ή το αργοτερο το επομενο.Τι λετε?

• Απαντήσεις 102
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Dimitris79 said:
Παιδια οσο το καθυστερουμε μαλλον δε θα γινει ποτε.:X Γι'αυτο προτεινω ή αυτο το Σαββατοκυριακο ή το αργοτερο το επομενο.Τι λετε?

Για το επόμενο είμαι σίγουρα μέσα. 

Edited by DENIOR

Yπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι για το soccer game;

Μέχρι στιγμής έχουμε τους:

Dimitris79

Trobocop®

DENIOR

almeras

SakisPlayer (αν και έγινε ΒΑΝ...:()

και εγω μεσα ειμαι για την μπαλιτσα

αντε να το κανονισουμε να παιξουμε λιγο

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Mε έξι άτομα δεν γίνεται να διοργανώσουμε παιχνίδι σε γήπεδο 5x5 :( .

Προφανώς το soccer game αναβάλλεται για ακόμη μια φορά...:(

Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας θα είμαι Αθήνα με άδεια ορκομωσίας. Αν κανονιστεί τίποτα ας μου στείλει κάποιος sms.

• 1 month later...

Επαναφέρω το θέμα

Τώρα που άνοιξε ο καιρος θα παίξουμε καμια μπαλίτσα ώς myphone team???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

• 5 years later...

συγχωρηστε με που ξεθαβω αυτο το θεμα... :O

μηπως κανεις απο την παρεα του φορουμ εξακολουθει να ενδιαφερεται για να οργανωσουμε ενα ματς 5x5?

:)

• 2 months later...
Λοιπον μαγκες. Ξαναφερνω στην επιφανεια το συγκεκριμενο θεμα. Εγω και αλλα 2 ατομα, φιλοι (ο ενας χρηστης του myphone) ειμαστε μεσα. Αρα θελουμε ακομα 7 ατομα. Το παιχνιδι θα γινει στην Παλληνη. Τι λετε; Σκεφτομαστε για το Σαββατοκυριακο 17-18/3. Ελα να μαζευομαστε!!!

Ωραια. Μιας και το ξεκινησαμε, να δουμε αν θα μαζευτουμε. Οποιος ειναι μεσα θα γραφει στο ποστ του τη λεξη μεσα και την πολη που μπορει!

@mol το κανονιζεις εσυ αν ειναι για πανω; Για Αθηνα κανονιζω εγω!

Για 11x11 ή 9x9 (8x8 κτλ) σκέφεστε;;; Εγώ ακολουθώ για Αθήνα αν γίνει σακ/κο απόγευμα, γιατί μεσημέρι Σάββατο δουλεύω...

Μες στο Μάρτη θα μπορώ! (αμυντικός εγώ)

Δε προκειτε να μαζευτουμε τοσοι Δημητρη! Για απογευμα Κυριακης σκεφτομαστε βασικα. Οποτε αλλος ενας μεσα;!

Τώρα είδα και παλαιότερες απόπειρες και τελικά δεν έγινε ποτέ το matchaki....

Οπότε προτείνω να μαζευτούμε άτομα για 5x5 (δηλ. 10 άτομα) με καρτέλα και το γήπεδο το βρίσκουμε κάπου Αθήνα. Δόξα το θεό έχουμε αμάξια όλο και κάποιος θα μπορεί να κανονίσει να περάσει να πάρει κάποιον από κοντά του.

Οπότε αφού αναλαμβάνεις εσύ, όνομα και περιοχή που μένει κάποιος καλύτερα! Κυριακή απογευματάκι το καλύτερο!

Έχουμε:

1) alkis_7 +2 φίλοι

2) DemetreKre (Δημήτρης Κ. // 21χρ.) Ν.Φιλαδέλφεια ( +1 φίλο μπορώ αν θέλετε να φέρω ένα φίλο ακόμα αν είμαστε οριακά/καμία σχέση myphone.gr)

Edited by DemetreKre

Αν δουμε οτι ειμαστε οριακα εννοειτε! Εγω ειμαι Σπατα αλλα θα βρουμε μια μεση λυση αν πεφτει μακρια απο τους υπολοιπους η Παλληνη που προτεινα! Ειμαστε 5! Αλλους 5 και το κλεινουμε!!!

Μην αγχώνεσαι για την απόσταση... Εγώ πάω μέχρι Κακιά Θάλασσα ρίχνω βουτιά και γυρνάω (πήγα προχθές + φαγητό Γιωργάκη)

Απλώς για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι που δεν έχουν μεταφορικό πως σίγουρα κάποιος θα βρίσκεται κοντά τους να μαζευτούν...

Ωραια. Περιμενουμε ακομα 5 ατομα να απαντησουν μεχρι 14/3 για να μπορουμε να το κλεισουμε το σ/κ που θα ερχεται!!

@alkis_7

ναι, αν δω συμμετοχή για Θεσσαλονίκη αναλαμβάνω ευχαρίστως :)

(προσωπικά θα μπορώ μετά τον μάρτιο)

Ούτε 5 από Αθήνα εναντίων 5 από Θεσσαλονίκη δεν βλέπω να μαζευόμαστε.... ahhahah

Για ακόμα μια φορά δεν βλέπω να ευδοκιμεί η προσπάθεια....

Έκατσα και διάβασα πιο παλιά posts στο θέμα (πρώτη φορά το είδα) και είχε πάει ο @soublaki-3 σε ένα γήπεδο περίμενε και τελικά έφυγε μόνος του (αν κατάλαβα καλά) αναβλήθηκε για άλλη φορά και δεν έγινε ποτέ...

Για να δούμε τώρα... Εγώ πάντως παίζω 2-3 φορές τη βδομάδα 7x7 8x8 και μερικές Κυριακές 11x11 οπότε είμαι ψιλό χορτάτος, απλώς πίστευα πως θα μαζεύονταν αρκετά παιδιά σαν meeting να κάνουμε και γνωριμίες...