Jump to content

Προβλημα με Buffer σε plextor...!!

tatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα ! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. έχω πρόβλημα με ένα plextor 716A… και πιο είναι αυτό?? τα buffer στο τελευταίο κουτάκι κάτω κάτω.. όχι τα buffer ανάγνωσης που είναι η πρώτη μπάρα…μου ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια!!! Λες και τρεμοπαίζουν! Αλλά το δισκάκι που γράφετε στο τέλος είναι κανονικά γραμμένο χωρίς απώλειες και παίζει παντού αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι η μπάρα δεν είναι σταθερή και ότι από ότι έχω παρατηρήσει το ματάκι «γράφει»μόνο όταν η μπάρα ξεπεράσει το 90% αλλά με την μια ξαναπέφτει…το αντιγραφικό στις αρχές να πω ότι δεν έκανε τέτοια…ήταν σταθερότατο απ’ όσο θυμάμαι…το έχω κοντά στον 1 μήνα! Πείτε μου τι μπορεί να φταίει και τι κάνω ?? έχω το firm το 1.09 όπου και νομίζω είναι το τελευταίο…..σας ακούω….
...OMERTA...

O χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η εγγραφή έχει αυξηθεί από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα ή παραμένει ο ίδιος;

φιλε mcde καταρχην thanks για το ενδιαφερον!!!το προβλημα ηταν τελικα οτι μαλλον ειχε μπει ενα μαπα δισκακι με αποτελεσμα να γυρισει αυτοματα το dma σε off για καλυτερη λειτουργια οπου και την υποστηριζει......το βρηκα μεσω nero info sytem και απλα το γυρισα σε on....thanks και παλι!
...OMERTA...

Γι'αυτό σε ρώτησα. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα να περνάει το dvdr σε PIO ή Multi-Word DMA mode.