Der Δημοσιεύτηκε January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2006 Θα παραθεσω οσο περιληπτικα γινεται το προβλημα μου... Εχω dsl απο τη vivodi (γραμμη + internet 384). Προς τα τελη Δεκεμβρη παρατηρω μειωση ταχυτητας (κυριως τις βραδινες ωρες πιανω κατω απο 20k :( )Δεν εχει παρατηρηθει απο οτι διαβαζω παρομοιο προβλημα στην περιοχη της Ξανθης. Εχω το speedtouch 530 και ΟΤΕ PTSN. 1. Που μπορει να οφειλεται η πτωση του download (να σημειωθει οτι το upload δεν εχει επιρεαστει πολυ); 2. Σκέφτομαι να καταργησω τελειως την vivodi (δεν με δεσμευει κανενα συμβολαιο) και να μεταφερθω σε αλλη εταιρια. :ninja: α. Να επιλεξω γραμμη απο ΟΤΕ ή απο αλλου; :ninja: β. Ποιον ISP να προτημησω; Δεν με ενδιαφερουν τα πακετα μιας και ο εξοπλησμος υπαρχει. Επιθυμητη θα ηταν καποια προταση με προπληρωμή 4-5 μηνων σε 384 ή 512kbps. :ninja: γ. Αμα κανω τωρα απενεργοποιηση την vivodi, ποτε θα διακοπει η παροχη dsl και ποσο διαστημα θα μεινω χωρις ευρυζωνιακη συνδεση; Περιμενω τις υποδειξεις σας μιας και εχω χασει την μπαλα με τις προσφορες των προσφορων που γινονται τελειταια. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Δοκιμασες με καποια αλλη εταιρια εαν εχεις καλυτερες ταχυτητες ωστε να δεις εαν φταιει η βιβοντι ή ο οτε? Αν οχι παρε στη φορθνετ και ζητα μια demo συνδεση. Γραμμη απο τον οτε δεν εχεις? Τοτε γιατι να ξαναπαρεις? Ή τα πηρες ολα απο βιβοντι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Μολις πηρα τηλεφωνο την forthnet και μου ειπαν να επικοινωνησω το πρωι για το demo. Οπως εγραψα παραπανω τα πηρα ολα απο την vivodi. Στον ΟΤΕ πληρωνω μονο τα παγιο της PTSN και τα τηλεφωνηματα. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Η καλυτερη λυση ειναι να διακοψεις με τη βιβοντι και να παρεις γραμμη απο τον οτε και συνδεση φορθνετ που εχει 3+3 μηνες δωρο. Το θεμα ειναι πως η βιβοντι θελει κανενα μηνα για να κανει τη διακοπη και η προσφορα της φορθνετ ληγει 31/1. Βεβαια μπορεις να αγορασεις τη συνδεση της φορθνετ 31/1 και μεχρι να διακοπει η βιβοντι απλα να χασεις μερικες ημερες απο τη συνδρομη. Αφου θα κανεις διακοπη ετσι κι αλλιως μπορεις να παρεις καποιο πακετο, πχ της οτενετ που δινει 2+2 μηνες δωρο με 89 ευρω +φπα και αν υπογραψεις 12μηνο συμβολαιο για τους υπολοιπους 8 μηνες θα εχεις 50% εκπτωση στον εκαστοτε τιμοκαταλογο (γραμμη+ιντερνετ) . Το θεμα ειναι εαν θα προλαβεις τις προσφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Διαβασα οτι εχοντας γραμμη απο vivodi δεν μπορω να τραξω demos και κανονικες συνδεσεις απο αλλες εταιριες...:hypno: Η διακοπη με την vivodi φαινεται δεδομενη απο αυριο το πρωι. :ninja: Το 3+3 της forthnet φανταζει ελκηστικο. Σε ποια τιμή; :ninja: Σχετικα με otenet (το 2+2) και μειωμενους τους υπολοιπους μηνες δεν με πολυσυμφερει καθως λειπω 2 μηνες το καλοκαιρι. Υπαρχει επιλογη για προσωρινη διακοπη τον Ιουλιο-Αυγουστο; :ninja: Το τελος ενεργοποιησης ποσο ειναι; :ninja: Hol, tellas και οι υπολοιπες δεν δινουν δωρα; Ρε παιδια, δωστε καμια παρατασουλα ακομα και για μας!:lol: Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Διαβασα οτι εχοντας γραμμη απο vivodi δεν μπορω να τραξω demos και κανονικες συνδεσεις απο αλλες εταιριες...:hypno: Η διακοπη με την vivodi φαινεται δεδομενη απο αυριο το πρωι. :ninja: Το 3+3 της forthnet φανταζει ελκηστικο. Σε ποια τιμή; :ninja: Σχετικα με otenet (το 2+2) και μειωμενους τους υπολοιπους μηνες δεν με πολυσυμφερει καθως λειπω 2 μηνες το καλοκαιρι. Υπαρχει επιλογη για προσωρινη διακοπη τον Ιουλιο-Αυγουστο; :ninja: Το τελος ενεργοποιησης ποσο ειναι; :ninja: Hol, tellas και οι υπολοιπες δεν δινουν δωρα; Ρε παιδια, δωστε καμια παρατασουλα ακομα και για μας!:lol: Κατσε μας τα μπερδευεις τωρα... εχεις full/shared llu απο τη βιβοντι ή γραμμη (ΑΡΥΣ) οτε την οποια τη πληρωνεις στη βιβοντι? http://www.forthnet.gr Οχι δεν υπαρχει τετοια επιλογη. 35 Ευρω +ΦΠΑ. Οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Κατσε μας τα μπερδευεις τωρα... εχεις full/shared llu απο τη βιβοντι ή γραμμη (ΑΡΥΣ) οτε την οποια τη πληρωνεις στη βιβοντι? Αν και δεν ειμαι σιγουρος με τις ονομασιες:blink:, shared llu εχω. Full llu δεν υποστηριζεται. Υπαρχει περιπτωση να εχω ΑΡΥΣ και να μην το ξερω;:wacko: Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Χμμμ καλη ερωτηση! Βασικα δεν ξερω! ΑΡΥΣ ΟΤΕ ειναι οταν εισαι συνδεδεμενος σε dslam του οτε LLU ειναι οταν εισαι συνδεδεμενος σε dslam της vivodi. Το αν εχεις ΑΡΥΣ ΟΤΕ ή LLU μπορεις να το δεις απο το λογαριασμο σου φανταζομαι, αναλογα το πακετο που λεει και τα χρηματα που πληρωνεις. Ποσο πληρωνεις για ιντερνετ και ποσο για τη γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Με τη vivodi δεν βγαζεις ακρη... Απο το Σεπτεμβη-Οκτωβρη (εκανα αιτηση αρχη Σεπτεμβη και η συνδεση ενεργοποιηθηκε στις 25 του μηνα) που εκανα ενεργοποιηση συνδεσης και παλι (ειχα και παλιοτερα:fool:, απλα την σταματησα το καλοκαιρι) μου εχει ερθει μονο ενας λογαριασμος!!!:what: Λεει: "Συν. Προσβ. Διαδικτυου - Vivodi DSLnet" Το ποσο ειναι συνολο 70,84+ΦΠΑ ευρώ για 01/11/2005-30/11/2005. Φυσικα τοσους μηνες δεν τους εχω δωσει φραγκο:lol: :lol:. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 καλά, ξάνθη δεν είσαι; έχει η vivodi ιδιόκτητο δίκτυο στη ξάνθη; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποιος μιλησε για ιδιοκτητο δικτυο; Ο χαλκος του ΟΤΕ ειναι. Με τα τηλεφωνα που πηρα σημερα καταλαβα οτι η vivodi εχει χονδρικα τις γραμμες. Πηρα την vivodi, με στειλαν στον ΟΤΕ, ο οποιος με ξαναστειλε στην vivodi. Τους ειπα οτι ο ΟΤΕ μου ειπε να τους πω:p οτι πρεπει αυτοι πρεπει να πουν στον ΟΤΕ :p :p να φτιαξει τη βλαβη. Λογικα απο αυριο περιμενω τηλεφωνο απο ΟΤΕ... Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts