Jump to content

Remote access over internet

cypherth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) έχω dsl και στο σπίτι και στη δουλειά. έβαλα κάμερες και στα 2 pc και έτσι ξέρω ότι μπορώ να δω όταν είμαι στο ένα pc τι γίνεται στο χώρο του άλλου.

ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για κάτι τέτοιο? (pcanywhere καλο?)

2) επίσης ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για έλεγχο του pc μέσω Internet δηλαδή, πάω σπίτι και θυμάμαι ότι θέλω πχ. στο dc++ του γραφείου να συμπληρώσω και κάτι άλλο να κατεβαίνει. πώς θα το κάνω αυτό? (εκτός από το remote desktop των xp)

3) σε αγορά καινούριου pc 64bit, καλύτερα να βάλω τα κλασσικά windows ή τα 64? και ρωτάω φυσικά από θέμα προγραμμάτων,δηλαδή ότι προγράμματα είχα στα 32bit εγκαθίστανται κανονικά στα 64?

4) τέλος καλύτερο πρόγραμμα για free calls μέσω Internet χρησιμοποιώντας τα ηχεία της κάρτας ήχου και ένα μικρόφωνο είναι το skype?

ευχαριστώ!!!!

cypherth

cypherth (1,2) to ' pcanywhere ' ine top stin doulia pou to xriazese,i kenourgia ekdosi kikloforise molis prin 1,5 mina.To mono ' kako ' ine oti kostizi 250 e. kai ama to vris antigrameno kata tin gnomi mou riskaris tin asfalia ton dedomenon sou kai ton pc sou...

Sto computer active ixa diavasi kai gia ena alo freeware programa to opio prosferi teties dinatotites ala kai pali iparxi periptosi na prosferi tin idia asfalia kai piotita me to alo pou kostizi 250 e. ????mpa

(3) Den gnorizo,den apado. (an kai logika den prepi na iparxi kanena provlima)...

(4) To skype ine to kalitero.Prin ligo kero kiolas kikloforise kai i kenourgia ekdosi tou pou prosferi kai dinatotites videocall !!

Katevase to,ine freeware kai to exi olos o kosmos...

για το 1 και το 2 θα σου πω το remote administrator ( http://www.radmin.com ) ελαφρυ και πολυ καλυτερο απο το pc anywhere κατα την αποψη μου.

για το 3 εγω θα εβαζα κανονικα, μεγαλες διαφορες δεν υπαρχουν ακομα, τα πιο πολλα προγραμματα δεν εχουν ακομη 64μπιτες εκδοσεις.

για το 4 δεν γνωριζω αλλα απο αλλες αποψεις στο φορουμ skype

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

παίδες σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

θα δοκιμάσω για τα remote όσο για το skype ήδη το χρησιμοποιώ, έχω μείνει ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές (ακόμα και καθυστέρηση που υπάρχει αξίζει λόγω δωρεάν

με έχει προβληματίσει η64μπιτη έναντι της 32μπιτης. προφανώς τα 64 μπιτ λόγω της αρχιτεκτονικής με την οποία χτίστηκαν θα αξιοποιούνται και τέλεια από τους 64μπιτους επεξεργαστές όμως μήπως βάζοντας 32μπιτ πάλι λόγω αρχιτεκτονικής οι εργασίες και τα παιχνίδια θα "γίνονται" σε καλύτερους χρόνους? δεν έχω βρει πουθενά συγκριτικό 64μπιτ έναντι 32 σε 64μπιτ υπολογιστή.

σόρυ για το άσχετο με το θέμα στο τέλος.

cypherth

εχω 64bit Η/Υ

στην αρχη ειχα κανονικα windows αλλα μετα τα αλλαξα!

οχι πολυ μεγαλη διαφορα,αλλα υπαρκτη!

Οσο για προγραμματα χρησιμοποιω τα ιδια χωρις διαφορες!

h**p://www.setbb.com/bettalk/

To radmin pou sou proteine o hunter to dokimases??

Pisteuw pws den tha xreiasteis kati perissotero.

To douleuw edw kai ligo kairo kai einai pragmatika apsogo programmataki!

Mono pou den exw kataferei na to spasw akoma me epituxia.

An exei vrei kanenas lush PM me... :)

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!