Jump to content

To Tiny P. Firewall μπλοκάρει το KazaaLite

ariadgr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ένα pc με Windows 2000, μόλις εγκαθιστώ το Tiny Personal Firewall 4, το Kazaa δεν ξεκινάει! Το πρόβλημα μου το είχε παρουσιάσει και παλιότερα στα Windows XP... όμως δεν θυμάμαι πως το εφτιαξα...

Προσοχή. Το πρόβλημα δεν είναι οτι το KazaaLite δεν μπορεί να συνδεθεί. Το KazaaLite δεν μπορεί ούτε να ανοίξει!

Edit: Βρήκα και τη λύση... το KazaaLite δεν ανοίγει όταν το module "Windows Security" του Tiny Personal Firewall είναι απενεργοποιημένο! :mad:

Σ'εμενα παλι δεν δημιουργειται αυτο το προβλημα..κανονικα ανοιγει παντα..απλα την πρωτη φορα που ετρεξα το kazaalite με το ΤΡF εγκαταστημενο εκανα allow και το εβαλα στα unrestricted applications για να τρεχει..θυμαμαι και παλια (στο unwired) που ειχες αυτο το προβλημα..συνιστω uninstall το καzaa και ξανα εγκατασταση..προσοχη οταν σου βγαλει τα alerts και νομιζω οτι δε θα εχεις προβλημα..φιλικα

Εγώ πάλι συνιστώ μόνιμη απενεργοποίηση του Windows Security. Μου σπάει τα νέυρα τα 2 popups που πετάγονται στο κάθε install. :mad:

Μου μπλόκαρε κι εμένα κάποιο πρόγραμμα αλλά δε θυμάμαι ποιό. Το kazaa lite πάντως έτρεχε μια χαρά. :confused:

@petka2001

Δοκίμασα και το uninstall & re-install και δεν έγινε τίποτα. Μου φαίνεται θα βγάλω το tiny και θα το ξαναβάλω χωρίς να εγκαταστήσω το module "windows security"... :cool:

@grk41:

Εαν το κάνω αυτό δεν δουλέυει το KazaaLite :!:

απ'οτι θυμαμαι και στο unwired ειχαμε καταληξει στο να κανεις εγκατασταση και τα 2..τελος παντων οπως νομιζεις..εμενα παντως δε μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα..τι να πω..καλη τυχη

Ώρες ώρες αυτό το firewall είναι εκνευριστικό. Πριν λίγο καιρό έπαψε να ξεκινά με τα XP χωρίς λόγο και αναγκάστηκα να το ξανακάνω install. Προχτές έκανε πάλι το ίδιο αλλά δεν άφηνε να βγει και το icon της Αudigy στο tray. Έκανα unistall-install και σταμάτησε να δουλεύει και το δικό μου kazaa! :mad:

Η λύση για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα είναι η εξής:

Tρέχουμε το admin tool και βγάζουμε το kazaa lite από τα restricted applications (εμένα μπήκε εκεί με κάποιο ΟK που πάτησα, σε κάποιο popup που βγήκε την 1η φορά που πήγα να το τρέξω).

Ξανατρέχουμε το kazaa lite και στο popup που θα βγει, επιλέγουμε να δημιουργηθεί δικό application group και στο default access επιλέγουμε allow.