rigasnic Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Για άλλη μια φορά σας προσκαλούμε σε ένα myphone meeting να γνωριστούμε, να πιούμε τον καφέ μας, να χαλαρώσουμε και να τα πούμε. Με γιορτινή ατμόσφαιρα σε έναν καινούριο χώρο και μάλιστα μόλις 6 μέρες από την αλλαγή του χρόνου, οπότε θα κόψουμε και πίτα! Σας περιμένουμε όλους λοιπόν αυτήν την Παρασκευή 6/1/06 και ώρα 16.00 στο Village All Day bar που βρίσκεται στον 3ο όροφο στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Όπως πάντα είστε όλοι ευπρόσδεκτοί, μέλη και μη, παλιά και νέα, με πολλά ή κανένα ποστ - δεν έχει σημασία! Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους πρόσβασης δείτε εδώ. Στο ίδιο θέμα μπορείτε να δηλώσετε ότι σκοπεύετε να παρερεθείτε στο meeting. Σημείωση: Την ίδια μέρα γίνεται meeting και στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες εδώ. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Επιτέλους με το 1, με το 2, με το 3 κατωχυρώθηκε στο The Mall!! [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa_George Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Αγαπητα μελη.Ελπιζω να μην ειμαι βαρος σαν ακροατης σας. Ως εκ τουτου θα ειμαι και εγω στην παρεα σας.Αλωστε υπαρχη κοινος τοπος. ΕΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα. Με φιλικοτατη διαθεση \\ο δικοσας\\ Παπα Γιωργης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Αγαπητα μελη.Ελπιζω να μην ειμαι βαρος σαν ακροατης σας. Ως εκ τουτου θα ειμαι και εγω στην παρεα σας.Αλωστε υπαρχη κοινος τοπος. ΕΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα. Με φιλικοτατη διαθεση \\ο δικοσας\\ Παπα Γιωργης. Είχαμε πει να μπαίνουμε συχνότερα Παπα Γιώργη στο φορουμ! Δεν τα είχαμε πει; :) :) Τσάμπα τον φτιάξαμε κοτζάμ λογαριασμό; :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa_George Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Aγαπητε Mythozz εχεις απολυτο δικιο.Σαν δικιολογια θα πω οτι για πρωτη φορα εγινα ελαιοσυλεκτης.Α επ εκαιρια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολη την παρεα.Περισοτερα εκ του συνεγκης.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ανοχη σας. Π.Γ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Ελπιζουμε αναλογα μιτινγκ να πραγματοποιηθουν και στην Πελοποννησο αλλα να ανακοινωθουν λιγο νωριτερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Το Mall είναι λίγο μικρό!!!! θα χωρέσουμε???? :p :happy: ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa_George Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 21 century καλημερα.Ποθεν εκ Πελοποννησου ορμώμενος? Και εγω απο τα \\ αγια χωματα\\ καταγομαι.Κριμα που δεν θα συμετασχης.Αλωστε για μενα ειναι πρωτη συμμετοχη. Π. Γ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 21 century καλημερα.Ποθεν εκ Πελοποννησου ορμώμενος? Και εγω απο τα \\ αγια χωματα\\ καταγομαι.Κριμα που δεν θα συμετασχης.Αλωστε για μενα ειναι πρωτη συμμετοχη. Π. Γ. Από ποιό μέρος του Μοριά είσαι Παπα Γιώργη? [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa_George Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Καλημερα αγαπητε teitzis.Απο την \\Αγια Ζαχαρω\\,με την οποια εχω εξαρτιση και ενα σπιτακι στην θαλασσα.Θελω να πιστευω οτι ειμαι τυχερος για αυτα.Εσυ απο καλαματα? Ας εινα,παλιομωραιταδες ,γιατι να μην το λεμαι βρε αδερφε????.Επ ευκαιρια ευχαριστω την παρεα του χωρου για την ομορφη βραδυα που περασαμαι στο πολυκαταστημα.Πραγματικα γνωρισα ενδιαφεροντες ανθρωπους. Ευχαριστω. Π.Γ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts