Jump to content

Aκτινοβολία SAR και τιμές συσκευών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (19 Αύγ. 2004 , 13:35)

Ρε συ exposed μίκρυνε λίγο την υπογραφή μας έβγαλες τα μάτια...καταλάβαμε πουλάς 1 ipaq..!

μπορει να το καταλαβατε αλλα δεν το εμπεδωσατε :worry:

καλα ντε , :worry: πλακα κανω :rolleyes:

Η λίστα SAR http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=33 ανανεώθηκε, προστέθηκαν τα μοντέλα Siemens S65 και Siemens C65.

• 2 weeks later...

Παιδιά, από καιρό σε καιρό, η λίστα θα ανανεώνεται. Όταν βλέπετε ένα νέο μοντέλο να μην υπάρχει στην λίστα, είτε δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αποτελέσματά του, είτε δεν έχει βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος από εμένα για να κάνω update.

Πρόθεσή μου πάντως, είναι μέσα στην βδομάδα να ανανεώσω την λίστα. :)

Η λίστα SAR http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=33 ανανεώθηκε. Προστέθηκε το Nokia 5140 και διορθώθηκε η τιμή του 6210.

Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν το κινητό, για παράδειγμα το P900 και το 9210 που έχουν αυτή τη δυνατότητα, περνάνε σε flight mode? Υπάρχει μηδενική ακτινοβολία σε αυτή τη περίπτωση ή εξακολουθουν να ψήνουν?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος diofot (14 Σεπ. 2004 , 10:40)

Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν το κινητό, για παράδειγμα το P900 και το 9210 που έχουν αυτή τη δυνατότητα, περνάνε σε flight mode? Υπάρχει μηδενική ακτινοβολία σε αυτή τη περίπτωση ή εξακολουθουν να ψήνουν?

Κανονικά όταν μία συσκευή βρίσκεται σε flight mode δεν εκπέμπει καθόλου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimis13 (20 Σεπ. 2004 , 18:37)

H aktinovolia toy t610 einai ipsili?

http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=33

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimis13 (20 Σεπ. 2004 , 20:26)

Ηθελα να ρωτησω αν θεωρειται υψηλη η συγκεκριμενη τιμη.Τη τιμη την ηξερα.

Θεωρείται νορμάλ.

elteo, ακόμα και σήμερα, υψηλή ακτινοβολία θεωρείται εκείνη που είναι πάνω από 1 - 1,2.

Μην φτάνουμε στο σημείο να λέμε "υψηλή" μια τιμή κοντά στα 0,80 ;) Αρκετά σύγχρονα κινητά παίζουν εκεί. Θα ήταν ψηλή, εάν τα περισσότερα κινητά ήταν κάτω από 0,3-0,4, πράγμα που προς το παρόν δεν συμβαίνει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (20 Σεπ. 2004 , 21:43)

elteo, ακόμα και σήμερα, υψηλή ακτινοβολία θεωρείται εκείνη που είναι πάνω από 1 - 1,2.

Μην φτάνουμε στο σημείο να λέμε "υψηλή" μια τιμή κοντά στα 0,80 ;) Αρκετά σύγχρονα κινητά παίζουν εκεί. Θα ήταν ψηλή, εάν τα περισσότερα κινητά ήταν κάτω από 0,3-0,4, πράγμα που προς το παρόν δεν συμβαίνει.

0,9 είναι υψηλή τιμή...για μένα! :worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (21 Σεπ. 2004 , 21:22)

:lol: :lol:

ξερει κανεις για το Sharp GX30 γιατι βαριεμαι να ψαχνω ?

κάπου είχα πετύχει ένα σιτε με λιστες σαρ. Δεν το θυμαμαι τώρα. Για δες τι λέει ο κύριος Google.

Παιδια ευχαριστω πολυ,ασχετα αν εχω φρικαρει.Παντως δεν νομιζω να εχει γινει ως τωρα τιποτα αφου το χρησιμοποιω απο καθολου εως το παρα πολυ 30 λεπτα τη μερα.Αληθεια οταν ειναι κλειστο παραγει ακτινοβολια?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimis13 (21 Σεπ. 2004 , 21:26)

Παιδια ευχαριστω πολυ,ασχετα αν εχω φρικαρει.Παντως δεν νομιζω να εχει γινει ως τωρα τιποτα αφου το χρησιμοποιω απο καθολου εως το παρα πολυ 30 λεπτα τη μερα.Αληθεια οταν ειναι κλειστο παραγει ακτινοβολια?

οχι βεβαια :D :lol:

Για το Qtek8080 γνωριζουμε κατι?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ουφ! εφυγε ενα βαρος.Τελος παντων τις επομενες βδομαδες θα το αλλαξω.Παλι κατι κουλο,οταν το εχω στην τσεπη του παντελονιου που θα παθω καρκινο?Α,sharp gx30 εχει 0.38.Μια χαρα.

Παιδια τωρα μια πιο σοβαρη ερωτηση.Ενας χρηστης κινητου τηλεφωνου με δεικτη 1.Που το χρησιμοποιηει 20 λεπτα τη μερα κατα μεσο ορο,εχει πολες πιθανοτητες να παθει καρκινο υστερα απο λιγα χρονια?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimis13 (23 Σεπ. 2004 , 18:40)

Παιδια τωρα μια πιο σοβαρη ερωτηση.Ενας χρηστης κινητου τηλεφωνου με δεικτη 1.Που το χρησιμοποιηει 20 λεπτα τη μερα κατα μεσο ορο,εχει πολες πιθανοτητες να παθει καρκινο υστερα απο λιγα χρονια?

Dimis13, μια σοβαρή απάντηση είναι η εξής: κανείς δεν ξέρει.

Επειδή μάλλον, απ'ότι έχω καταλάβει, ανησυχείς για σένα, σου προτείνω να ηρεμήσεις λίγο, ΟΚ? Να χρησιμοποιείς το κινητό σου με μέτρο και όλα θα πάνε καλά. ;)