dinosang Δημοσιεύτηκε January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2006 Υπάρχει τρόπος να κόβω μία μεγάλη ταινία σε δύο κομμάτια για να μην την συμπιέζω πολύ και να την γράφω σε δύο DVD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Poso diarkia echi i tenia?Simpiesi ti ok ine Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Υπάρχει τρόπος να κόβω μία μεγάλη ταινία σε δύο κομμάτια για να μην την συμπιέζω πολύ και να την γράφω σε δύο DVD; Iparxi file mou me to DVDFab an den to vreis steile mou pm na se steilo url!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Μιά ταινία που θέλω να κόψω είναι 2:47' και ο λόγος συμπίεσης είναι 53% , φίλε eon στείλε μου σε pm το url για το DVDFab. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Echo simpiesi paromies tenies kai poio megales kalitera simpiesi tin,to echome na kani kali douleia to dvdfab alla den to pisteo Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Μιά ταινία που θέλω να κόψω είναι 2:47' και ο λόγος συμπίεσης είναι 53% , φίλε eon στείλε μου σε pm το url για το DVDFab. Ευχαριστώ. Μην το στείλεις το βρήκα , το "έφτιαξα" , και είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μην το στείλεις το βρήκα , το "έφτιαξα" , και είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ. Den eida to post allios 8a sto edina! Oso anafora gia to tnks pou les tipota na eisia kala :p Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts