HaVai Δημοσιεύτηκε January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2006 Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , για την παραχώρηση από τον ΟΤΕ , του τηλεφωνικού αριθμού 11880 για πληροφορίες καταλόγου, σε ιδιωτική εταιρία, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» , σχετικά με το θέμα. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Παν. Πούλιος ο οποίος έχει εντολή να ερευνήσει πότε και πώς έγινε η παραχώρηση του αριθμού, παραπλήσιου με αυτόν του παλαιού 131 του ΟΤΕ που έγινε 11888, καθώς και αν στην υπόθεση προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Καιρός ήταν, θα τα έχουν οικονομήσει χοντρά εις βάρος των ανυποψίαστων πολιτών φυσικά... Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Kαι το δημοσιευμα τι ελεγε; Το κυριοτερο παρελειψαν! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Υπερήλικη και να την ταλαιπωρούν έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Συγνώμη βρε παιδιά, άλλα η ΕΕΤΤ δεν έδωσε προς χρήση σε 5 εταιρίες (μεταξυ αυτών και ο ΟΤΕ) πενταψήφιους αριθμούς για ερωτήσεις τηλεφωνικού καταλόγου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , για την παραχώρηση από τον ΟΤΕ , του τηλεφωνικού αριθμού 11880 για πληροφορίες καταλόγου, σε ιδιωτική εταιρία, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» , σχετικά με το θέμα. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Παν. Πούλιος ο οποίος έχει εντολή να ερευνήσει πότε και πώς έγινε η παραχώρηση του αριθμού, παραπλήσιου με αυτόν του παλαιού 131 του ΟΤΕ που έγινε 11888, καθώς και αν στην υπόθεση προκύπτουν ποινικές ευθύνες. kai ti simenei ayto? tipota. giati den mas les analitika ti egine na katalavoume kai emeis. ayto etsi opos einai den leei tipota. pes mas kai ti leei to arthro. ayto leei apla oti kapios tha ereunisei gia ti an ola eginan nomima kai to pote kai to pos. kai ti me ayto loipon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Υπό εισαγγελική έρευνα τίθενται οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να εκχωρηθεί σε ιδιωτική εταιρεία παραπλήσιο νούμερο τηλεφωνικών πληροφοριών καταλόγου με αυτό που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΤΕ. Την αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημ. Παπαγγελόπουλου, προκάλεσε σχετικό δημοσίευμα της «Ε» (στήλη «Ναυτίλος» του Στάθη Σ.), το οποίο αναφερόταν στο οξύμωρο να λειτουργεί παράλληλα εταιρεία πληροφοριών (η Newsphone) με το νούμερο 11880, καθ' ομοίωσιν του αντίστοιχου αριθμού του ΟΤΕ που είναι το 11888. Ο Δ. Παπαγγελόπουλος ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Πούλιο να διερευνήσει υπό ποιες συνθήκες χορηγήθηκε το συγκεκριμένο νούμερο, το οποίο εύκολα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, αφού είναι παραπλήσιο με αυτό του ΟΤΕ. Του ζητεί, επίσης, να διαπιστώσει αν βλάπτεται το δημόσιο συμφέρον, όπως επίσης και αν υπήρξαν απώλειες στη βάση συνδρομητών του ΟΤΕ. Η διενέργεια της έρευνας φαίνεται ότι ερέθισε τα αντανακλαστικά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ), η οποία είναι υπεύθυνη για την εκχώρηση των αριθμών. Χθες η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε ότι μετά από πρόσφατη απόφασή της οι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες καταλόγου θα πρέπει να παρέχουν ατελώς ηχογραφημένο μήνυμα με σαφή περιγραφή της χρέωσης. Οπως είχε χαρακτηριστικά σημειώσει ο «Ναυτίλος», «η μεν κλήση στον αριθμό του ΟΤΕ κοστίζει 34 λεπτά η μία χωρίς χρονοχρέωση, στον "αδελφό" αριθμό όμως 78 λεπτά (του ευρώ) το λεπτό (του ρολογιού)». Οσον αφορά τις διαφημιστικές καταχωρίσεις, η ΕΕΤΤ τονίζει ότι «οι τιμές χρέωσης πρέπει να περιγράφονται με κατανοητό τρόπο και, αναλόγως του μέσου προβολής, είτε να αναγράφονται ευκρινώς είτε να ανακοινώνονται με σαφήνεια. Στην περίπτωση τηλεοπτικής διαφήμισης, το ύψος της χρέωσης πρέπει να αναγράφεται καθ' όλη τη χρονική διάρκεια της διαφήμισης σταθερά και όχι σε κυλιόμενη λεζάντα». Το θέμα έχει φτάσει στη Βουλή μετά από ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Μεταφορών. Σε ανακοίνωσή της η Newsphone εκτιμά ότι «η εισαγγελική έρευνα αναφορικά με την υπηρεσία 11880 δημιουργεί μονάχα αρνητικές εντυπώσεις και επιπτώσεις στην υπηρεσία μας, αφού ουσιαστικά δεν τίθεται κανένα θέμα νομιμότητας». Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 i apadisi mou tha paei se politiko periexomeno opote den sxoliazo. einai ola dimiopurgithikan nomima. tora an o ote xanei polla lefta provlima tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Έχει καταντήσει γραφικό αυτό το 11880. Κάθε μέρα βγάζει τη γριά εκείνη και με διαφορετικό τρόπο τονίζοντας πάντα το 80... :wacko: Μπράβο στον ΟΤΕ που στέκεται στο ύψος του και δε συνεχίζει το ξόδεμα χρημάτων σε τέτοιου είδους διαφημίσεις. Μας το λένε τραγουδιστά για να το εμπεδώσουμε και καλά... Τόσα χρήματα για τις διαφημίσεις, εσείς πώς το βλέπετε; Δεν έχετε βαρεθεί τη γριά κάθε μέρα και σε διαφορετική πόζα να τραγουδάει το 80; :blink: Μιλάμε για σπατάλη εκατομμυρίων... Ήθελα νά'ξερα, αυτοί έχουν κανά κέρδος; Πιο πολλά ξοδεύουν στις διαφημίσεις παρά τα έσοδά τους... Προσωπικά το θεωρώ ότι υποτιμάνε τη νοημοσύνη του τηλεθεατή με τον βομβαρδισμό καθημερινώς νέων διαφημίσεων του 11880 και της ταλαίπωρης και συμπαθέστατης κατά τα άλλα ηλικιωμένης κυρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Οταν χρειαστηκε να παρω εγω τηλεφωνο για να βρω τον αριθμο καποιου, η γρια μου ηρθε στο μυαλο παντως. Εκει στοχευουν. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Να σημειώσουμε οτι ο ΟΤΕ στις γιορτες προσέφερε έσοδα απο το 11888 σε κάποιο ίδρυμα νομίζω. Η newsphone;; :whistle: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Η γριά είναι καλτ :mad: :p :up::respect: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Έχει καταντήσει γραφικό αυτό το 11880. Κάθε μέρα βγάζει τη γριά εκείνη και με διαφορετικό τρόπο τονίζοντας πάντα το 80... :wacko: Μπράβο στον ΟΤΕ που στέκεται στο ύψος του και δε συνεχίζει το ξόδεμα χρημάτων σε τέτοιου είδους διαφημίσεις. Μας το λένε τραγουδιστά για να το εμπεδώσουμε και καλά... Τόσα χρήματα για τις διαφημίσεις, εσείς πώς το βλέπετε; Δεν έχετε βαρεθεί τη γριά κάθε μέρα και σε διαφορετική πόζα να τραγουδάει το 80; :blink: Μιλάμε για σπατάλη εκατομμυρίων... Ήθελα νά'ξερα, αυτοί έχουν κανά κέρδος; Πιο πολλά ξοδεύουν στις διαφημίσεις παρά τα έσοδά τους... Προσωπικά το θεωρώ ότι υποτιμάνε τη νοημοσύνη του τηλεθεατή με τον βομβαρδισμό καθημερινώς νέων διαφημίσεων του 11880 και της ταλαίπωρης και συμπαθέστατης κατά τα άλλα ηλικιωμένης κυρίας. Και ο ΟΤΕ διαφημίζει αρκετά το 11888(ίσως τώρα τελευταία να το ελάττωσε). Ακόμα και στο cinema πριν την έναρξη της ταινίας, έχω πετύχει την διαφήμιση. Επίσης το 11888 σε παλαιότερη διαφήμιση το έλεγε τραγουδιστά ο Χατζηγιάννης. Τώρα για τα έσοδα που θα διαθέσει το 11888 σε ιδρύματα(να μας πουν και το ύψος του ποσού), πρόκειται για θετική κίνηση. Αλλά ως εκεί. Αλλά τώρα τι καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτά. Όπως θέλει διαφημίζεται και προωθείται μια εταιρεία. Αν γίνει κάτι "παράνομο", οι αρμόδιες αρχές θα ασχοληθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 cuper είναι να σα να σε παρακαλάει κάποιος καθημερινά από τηλεόρασης "πάρτε εμένα σας παρακαλώ και όχι τους άλλους!" Και κάνει το παν για να το πετύχει άσχετα με την ξεφτίλα της γιαγιάς... Εκεί είναι η ένστασή μου. Από τον ΟΤΕ δεν διέκρινα στις διαφημίσεις του παρακαλητά. Διαφήμιση με τον κυριολεκτικό όρο είναι. Κάνε διαφήμιση για την πάρτη σου, για τη δική σου εταιρεία. Μη ξεφτιλίζεις το θέμα με τη γριά να δείχνει φωτογραφίες, καλή χρονιά κλπ κλπ... Σκέτη ξεφτίλα. Εγώ τους λυπάμαι και μόνο που βλέπω τη διαφήμιση. :p Λέω κρίμα είναι μωρέ, σε τέτοιο σημείο κατάντιας φτάνει η διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Οταν μιλάμε για αγορά 31 εκατομυρίων ευρώ μπορείς να πέσεις πολύ χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Η διαμάχη του ΟΤΕ με τη NEWSPHONE με αφήνει αδιάφορη για το αποτέλεσμα διότι για πληροφορίες καταλόγου χρησιμοποιώ το 11833 από το κινητό μου με πολύ χαμηλή χρέωση (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την ταχύτητα εξυπηρέτησης όσο και από την ακρίβεια στις πληροφορίες που μου δίνουν. Αφού όλοι πλέον έχουμε κινητό, ποιος ο λόγος κλήσης του 11880 ή του 11888; Τόσο ο ΟΤΕ όσο και η ΝEWSPHONE έχουν ιστορία στο έντεχνο άδειασμα της τσέπης των καταναλωτών και γι΄αυτό δεν αποτελούν επιλογή μου. Τώρα αν από τα 34 λεπτά ανά κλήση κάποιων ημερών, ο ΟΤΕ κάνει με το 1 ελεημοσύνη και καταδέχεται να το διατυμπανίζει με καμάρι,.... 'Ισως κι άλλοι να κάνουν ελεημοσύνες και να μην το λένε γιατί σέβονται τον εαυτόν τους και την πράξη τους. Ούτε αυτή η αυτοδιαφήμιση του ΟΤΕ έχει θετικό αντίκτυπο σε μένα. Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Η διαμάχη του ΟΤΕ με τη NEWSPHONE με αφήνει αδιάφορη για το αποτέλεσμα διότι για πληροφορίες καταλόγου χρησιμοποιώ το 11833 από το κινητό μου με πολύ χαμηλή χρέωση (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την ταχύτητα εξυπηρέτησης όσο και από την ακρίβεια στις πληροφορίες που μου δίνουν. Αφού όλοι πλέον έχουμε κινητό, ποιος ο λόγος κλήσης του 11880 ή του 11888; Τόσο ο ΟΤΕ όσο και η ΝEWSPHONE έχουν ιστορία στο έντεχνο άδειασμα της τσέπης των καταναλωτών και γι΄αυτό δεν αποτελούν επιλογή μου. Τώρα αν από τα 34 λεπτά ανά κλήση κάποιων ημερών, ο ΟΤΕ κάνει με το 1 ελεημοσύνη και καταδέχεται να το διατυμπανίζει με καμάρι,.... 'Ισως κι άλλοι να κάνουν ελεημοσύνες και να μην το λένε γιατί σέβονται τον εαυτόν τους και την πράξη τους. Ούτε αυτή η αυτοδιαφήμιση του ΟΤΕ έχει θετικό αντίκτυπο σε μένα. Εγώ θα πω το προχωρήσω κι άλλο. Αφού όλοι όσοι γράφουμε εδώ, ασχολούμαστε με το ίντερνετ, γιατί να μην μπαίνουμε στο σάιτ του ΟΤΕ και να βρίσκουμε από κει αυτό που θέλουμε εντελώς δωρεάν; :) http://www.whitepages.gr/gr/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Εγώ θα πω το προχωρήσω κι άλλο. Αφού όλοι όσοι γράφουμε εδώ, ασχολούμαστε με το ίντερνετ, γιατί να μην μπαίνουμε στο σάιτ του ΟΤΕ και να βρίσκουμε από κει αυτό που θέλουμε εντελώς δωρεάν; :) http://www.whitepages.gr/gr/index.jsp Έχεις δίκιο. Μόνο που στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ δε βρίσκεις το κινητό κάποιου κι επίσης πολλές φορές συμβαίνει να χρειάζεται κάποιος μια πληροφορία τηλεφ. καταλόγου χωρίς να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet. Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 pantws egw otan eimoyna ellada kai ithela na kapoia pliroforia,moy irthe sto myalo moy h gria moy tragoydaei to 11880 kai pira to 11888 poy oi xrewseis einai mikroteres...koinws..h diafhmisi me voithise na thimithw poio einai toy ote...lolol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Pantos den katalabeno giati tosos polemos me to 11880. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Pantos den katalabeno giati tosos polemos me to 11880. Αποψη μου ειναι οτι ο ΟΤΕ θα πρεπει να προσανατολιστει και να διαφημισει αλλες υπηρεσιες (βλεπε ευρυζωνικοτητα, κλπ). Και εγω αναρωτιεμαι γιατι αυτος ο πολεμος ; Μηπως γιατι, οπως και καθε πολεμος, γινεται για το μεγαλο κερδος ;; Ποσο μεγαλο ειναι αραγε το κερδος του ΟΤΕ απο της πληροφοριες καταλογου ;; Η μηπως απλα θεωρει ο ΟΤΕ δικο του το μονοπωλιο των πληροφοριων καταλογου και οδηγειται απο "εγωισμο" σε λαθος διαφημιστικες σπαταλες ;; Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Πάντως εγώ ένα σωρό φορές έχω δει κόσμο να έχει πάρει το 11880 για πληροφορίες νομίζοντας ότι κάλεσε το παλιό 131, ειδικά άτομα μεγάλης ηλικίας είναι σχεδόν βέβαια ότι καλούν το 80 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Αποψη μου ειναι οτι ο ΟΤΕ θα πρεπει να προσανατολιστει και να διαφημισει αλλες υπηρεσιες (βλεπε ευρυζωνικοτητα, κλπ). Και εγω αναρωτιεμαι γιατι αυτος ο πολεμος ; Μηπως γιατι, οπως και καθε πολεμος, γινεται για το μεγαλο κερδος ;; Ποσο μεγαλο ειναι αραγε το κερδος του ΟΤΕ απο της πληροφοριες καταλογου ;; Η μηπως απλα θεωρει ο ΟΤΕ δικο του το μονοπωλιο των πληροφοριων καταλογου και οδηγειται απο "εγωισμο" σε λαθος διαφημιστικες σπαταλες ;; Το κέρδος του οτε δεν πρέπει να είναι ΤΟΣΟ μεγάλο, αλλά το κέρδος που θα έχει η newsphone, αν πάρει αρκετό μερίδιο των τηλεφωνημάτων στο 11888 θα είναι τεράστιο! Προχθές που μου ήρθε ο λογαριασμός του οτε, τραβούσα τα μαλλιά μου:mad: όταν είδα ότι είχα καλέσει το 11880!!:cry: Δεν ξέρω πως έγινε, πάντα υπάρχει η κακή στιγμή, και μπορεί να ήμουν αφηρημένος:p 3 κλήσεις, όπου στην μια είχα μιλήσει 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και χρεώθηκα περίπου 3,5€:blink: Μαζί με τις άλλες 2 κλήσεις πλήρωσα στην newsphone 6€:(:( Αυτή η αφηρημάδα μου κόστισε τη μια 3,5 την άλλη 1 και την παράλλη 2 ευρώ! Το έχω σκυλομετανιώσει και έχω αρχίσει να το λέω σε όποιον γνωστό βρω, μπας και ξεχαστεί καμμιά φορά, γιατί μία φορά τον μήνα ο καθένας μας να "ξεχαστεί" θα έχει κέρδος η newsphone:( Υ.Γ. Θυμάμαι όταν της είχε κάνει αγωγή ο οτε, που είχε απαντήσει, ότι προσφέρει καλύτερη υπηρεσία και γι αυτό είναι πιο ακριβή από τον οτε...:down: Σε αυτή την κλήση με τα 4'30" με είχαν στην αναμονή.. παρακαλώ περιμένετε λίγο μέχρι να βρούμε απάντηση στο ερώτημά σας, ή μέχρι να συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπό μας... πφφφ το γνωστό σύστημα της newsphone για να κατακλέβει τον κοσμάκη:rocket: ** Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Γιατί δεν έμπαινες στο σάιτ να βρεις από κει τον αριθμό; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Γιατί δεν έμπαινες στο σάιτ να βρεις από κει τον αριθμό; ;) Δεν έχω ιδέα, δεν θυμάμαι μιας και ήταν τον προηγούμενο μήνα(ένας χρόνος πέρασε:p) μπορεί να βιαζόμουν, μπορεί το pc να ήταν κλειστό και να βαριόμουν, μπορεί έξω να έβρεχε, ούτε εγώ ξέρω γιατί:p Πάντως δεν είναι εκεί το θέμα, αλλα στο ότι εκείνη τη στιγμή δεν μου έκοψε να πάρω το 88 και πήρα το 80:( Θα πάω να βάλω πάνω από το τηλέφωνο ένα αυτοκόλλητο Post it που θα γράφει με μεγάλα γράμματα 11888 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts