niknik Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Τα ηχεία του υπολογιστή μου ακούγονται σαν να έχω ενεργοποιήσει (κατά λάθος) echo αλλά δεν βρίσκω την άτιμη λειτουργία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που βρίσκω κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ti karta ixou exeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 koita ton media pleyer... exeis energopoiisi apo kei to pluk in Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Εχω συνδέσει τα ηχεία της Ozaki με USB, κάρτα ήχου on board και πρόγραμμα το winamp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Μήπως έχεις συνδέσει κάποιο μικρόφωνο και το έχεις εκεί κοντά? Το έκανα και εγώ και για μια μέρα έξαχνα τι είχε γίνει με τα ηχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_paladin Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Για καλό και για κακό δες και τις ρυθμίσεις ήχου από τον πίνακα ελέγχου,μήπως είναι ενεργοποιημένη καμιά ρύθμιση από mic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Οχι δεν έχει σχέση με mic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 ela more sta efe ths kartas ixou sou einai. psakse ligo tha to vreis den einai tipota. an sou spasei ta neura kai den to vriskeis vgale toys drivers, xanaperna toys kai eisai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts