bomber21 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 To διόρθωσα! ; το λινκ παλι δεν δουλευει Τι γίνεται ρε *αμώτο... Σε ένα λεπτό είναι up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τι γίνεται ρε *αμώτο... Σε ένα λεπτό είναι up. παλι δεν δουλευει το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 παλι δεν δουλευει το λινκ Αν πατάς στο παραπάνω Link που είναι στο quote ,φυσικό είναι να μη δουλεύει...To νέο Link είναι αυτό... http://b0mb3r21.googlepages.com/odhgosSLVRL7PCP2KToolsbyaqtivator.doc Τέλος πάντων,ο aqtivator αρχικά το έγραψε για το Myphone.Θα το βρεις εδώ Οδηγός: Σύνδεση SLVR L7 με Η/Υ μέσω P2KTools - aqtivator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 restart στο κινητο πως κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 restart στο κινητο πως κανω? Aπό το pc εννοείς;Τα p2k προγράμματα έχουν συνήθως ένα ''button'' που γράφει restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 To mdf einai kati san to ISO(image type diladi).Den prepei na to anoikseis alla na to grapseis se cd kai meta to egkathistas.Programma pou na ypostirizei sigoura mdf images einai to alcohol 120. πως θα το γραψω σε cd? ειναι 721 μβ ενω το cd χωραει 700 μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loser Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 μπορεί κάποιος να μου στείλει το vodafon skin - asap έχω huge πρόβλημα με το debrug αν πατήσω το κουμπί για να μπω στο μενού κολάει όλο το κινήτο και μετά από 1 λεπτό άλλες φορές σβίνει και άλλες πρέπει να βγάλω μπαταρία thanks -------- never mind τα κατάφερα, πέταξα το firm της voda Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/loser36.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εκτος του Motorola Phone Tools μπορώ να συγχρονίσω τις επαφες μου και το ημερολόγιο με Outlook 2003 και με άλλο πρόγραμμα? Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt127 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Είμαι ο τυχερός (?) κάτοχος του L7 από την Cosmote. Η οποία μεσα στην εξυπνάδα τής έχει απενεργοποιήσει (!) τις επιλογές για το USB στο Menu->Settings->Connectivity. Συγκεκριμένα, το Connectivity δεν υπάρχει καθόλου μέσα στα Settings! Καλό? Καμιά ιδέα για το πως θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το USB μια και όπως είναι τώρα τα πράματα δεν έχω ούτε USB charging ούτε file transfer ούτε modding ούτε... Έχω βρεί τους διάφορους drivers για τα windows αλλά δεν δούλεύουν, πιστεύω επειδή το πρόβλημα βρίσκεται στο πανέμορφο, υπέροχο, λοβοτομημένο-από-την-Cosmote κινητό μου και όχι στο PC. maybe you should try this offset 83 - bit 7: USB Settings (1 on, 0 off) and then edit the mma_ucp if the item its not there Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ποιος ειναι ο κωδικος ασφαλειας? ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ποιος ειναι ο κωδικος ασφαλειας? ξερει κανεις? Η μηδενικά ή 12345 κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 δοκιμασα αλλα δεν ειναι αυτος? εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 δοκιμασα αλλα δεν ειναι αυτος? εισαι σιγουρος? Όχι,δεν είμαι σίγουρος.Συνήθως έτσι είναι στα Moto. Πρόσεξε μην το κάνεις πολλές φορές λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ο κωδικός ασφαλείας είναι συνήθως 6 μηδενικά. Εναλλακτικά, με το P2K advanced Editor Σύνδεσε το κινητό, πάτα connect in P2K mode. Μετά phone services, Passwords, read from phone και άλλαξέ τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 τελικα ειναι 6 μηδενικα . ευχαριστω jotz :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodram Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 piga na kano alagi sto fiirmware kai tin ora pou telione kopike to revma stin perioxi mou (i gkantemia me oli tin enia tis leksis). to kinito anavei .. vazo to pass , mporo naparo till na me paroun ,, to mono kakao einai oti den exei katholou skin :/ oti kano to kano epidi thimamai to meno apekso ! epidi den mporo na vro sto conectivity to usb conection na to giriso se fax-modem gia na ksanaperaso to firmeare , yparxei kapoios alos tropos na peraso firmware ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Με κλειστο το τηλεφωνο πατα #,* και το power button ταυτόχρονα.Ετσι μπαινει σε ασφαλη λειτουργια και μπορεις να κανεις την αναβαθμιση. Παράθεση Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodram Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 file fontan 1000 thnx me esoses :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Και μια γραμματοσειρα για το L7.Ειναι Georgia-πλαγια γραφη και ειναι περιπου οπως η εικονα Οταν το περναγα μου εβγαλε fail αλλα μετα απο λιγο εκανε restar το κινητο και ειχε μπει η γραμματοσειρα κανονικα. Την κατεβαζετε απο το http://rapidshare.com/files/3121889/R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.rar Παράθεση Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Και μια γραμματοσειρα για το L7.Ειναι Georgia-πλαγια γραφη και ειναι περιπου οπως η εικονα Οταν το περναγα μου εβγαλε fail αλλα μετα απο λιγο εκανε restar το κινητο και ειχε μπει η γραμματοσειρα κανονικα. Την κατεβαζετε απο το http://rapidshare.com/files/3121889/R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.rar Ωραία γραμματοσειρά! ;) Στην εικόνα είναι η Technical όμως. Αν θες,μπορείς με το πρόγραμμα Msnap να βγάλεις screenshot από το κινητό σου να δούμε ακριβώς πώς είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 οοοπςςς,καλα λες :O .Γι'αυτο αναρωτιομουν τι δεν παει καλα?Τελος,η φωτο ανεβηκε ξανα με το προγραμμα που μου ειπες. Παράθεση Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Καλησπέρα σας! Είχα κατεβάσει πριν κανένα χρόνο το Motorola phone tools PC220. Είναι το ίδιο με αυτό που προτείνεται για το L7 ή πιο παλιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Καλημερα.Αγορασα κ εγω το κινητακι (πολυ ομορφο).Πρωτη μερα του κανω αναβαθμιση με το (R4513_G_08.B7. DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA _G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX). Ολα καλα μεχρι εδω. Την επομενη κατεωβαζω το (R4517_G_08.C4.25R_GSTROYBCIN01NA1A8.shx) απο το site ModMyMoto, προσπαθω να κανω την αναβαθμιση με το Rsd lite 2.4. και μου βγαζει faild στο τελος.Απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω πριν το παω στην Motorola; Ευχαριστω πρπκαταβολικα. Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Καλημερα.Αγορασα κ εγω το κινητακι (πολυ ομορφο).Πρωτη μερα του κανω αναβαθμιση με το (R4513_G_08.B7. DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA _G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX). Ολα καλα μεχρι εδω. Την επομενη κατεωβαζω το (R4517_G_08.C4.25R_GSTROYBCIN01NA1A8.shx) απο το site ModMyMoto, προσπαθω να κανω την αναβαθμιση με το Rsd lite 2.4. και μου βγαζει faild στο τελος.Απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω πριν το παω στην Motorola; Ευχαριστω πρπκαταβολικα. όπως βλέπεις,στην αρχη του πέρασες αρχείο που ξεκινάει από R4513 γι αυτό και πήγαν όλα καλά...Μετά έβαλες το R4517... :( Προσπάθησε ενώ έχεις άνοιχτο το RSD Lite και συνδεδεμένο το κινητό με βγαλμένη την μπαταρία,να πατήσεις τα κουμπιά * και # και ΝΟ ενώ βάζεις την μπαταρία.Μήπως και το αναγνωρίσει το RSD Lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Σε ευχαριστώ bomber21 θα το κανω το βράδυ και θα ενημερώσω το πρωί. Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts