bouhou2 Δημοσιεύτηκε December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2005 Κατ' αρχην σας ευχομαι χρονια καλη χρονια να εχετε και οτι επιθυμητε!! στο ψητο τωρα:το dvd-rom εντελως ξαφνικα δεν ανοιγει το πορτακι του!το recorder ανοιγει και δουλευει κανονικα αλλα το rom χωρις να εχω καποια ενδειξη προηγουμενως εχει κολλησει και δεν ανοιγει. Ποιες ενεργειες να κανω? Δωστε μου σαφεις οδηγειες μην χαθω στις ζουγκλες των settings!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 επειδή δεν κατάλαβα πολυ το πρόβλημα έχω 2 λυσεις 1)αν το πρόβλημα είναι οτι δεν δουλέβει καθόλου και δεν ανοίγει καθόλου στην συσκευασία έχει ένα σιδεράκι λεπτό.Αυτό απτην μία άκρη το βάζεις στο dvd-driver σε μία τριπούλα όλα τα dvd-drivers έχουν 2)αν πάλι δεν έχεις το 1ο πρόβλημα δοκίμασε ένα restart. Μου έχει συμβεί και εμένα αλλα τώρα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. December 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 ναι το dvd εχει μια τρυπουλα,να βαλω ενα λεπτο σιδερακι και να το πιεσω?το εκανα αυτο και δεν εκανε τιποτα. και με restart δεν εκανε κατι,το δοκιμασα το restart πριν ανοιξω topic. Απο τιποτα ρυθμησεις μεσα απο τον η/υ γινεται κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 ναι το dvd εχει μια τρυπουλα,να βαλω ενα λεπτο σιδερακι και να το πιεσω?το εκανα αυτο και δεν εκανε τιποτα. και με restart δεν εκανε κατι,το δοκιμασα το restart πριν ανοιξω topic. Απο τιποτα ρυθμησεις μεσα απο τον η/υ γινεται κατι? γίνεται αλλά άν δεν άνοιξε με τον "σκληρό" τρόπο αμφιβάλλω αν θα ανοίξει. Μεσα στον Windows Explorer υπάρχει μια στήλη που λέει Αλλες Θέσεις Υπολιγιστής κλπ αν επιλέξεις την μονάδα DVD/CD αριστερά πάνω πάνω λεέι εξαγωγής αυτού του δίσκου το πατάς και ο Θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. December 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 ok παιδια το εκανα! ζορισα λιγο παραπανω το σιδερακι στην τρυπα και ανοιξε ενω τωρα το εκανα restart και ειναι ενταξει τωρα μπορω να κανω ρεβεγιον με την ησυχια μου! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 AN kai den prolava na se voi8iso voi8isan oi filoi tou forum!! Kai eimai sigouros oti 8a elegan (tipota na eisai kala)... Ta leme sta diafora 8emeta filos!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts