tzivas31 Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου Καλησπέρα σας σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα μπω στο καινουριο σπίτι οπότε ειπα να ξεκινησω απο τώρα ερευνα αγοράς για τις ηλεκτρικες συσκευες της και δεν ηθελα να ανοιξω πολλά θέματα και κουράσω. Πρωταρχικο ειναι να βρω ψυγειο μονο συντηρηση και καταψυκτη στηλη που να μπουν διπλα διπλα. Για το ψυγείο και το καταψυκτη βασικό θα ήταν τον εξαερισμο να τον εχουν απο πίσω και όχι στο πλάι γιατί θα μπουν διπλα διπλα δεν υπαρχει χωρος να πανε σε διαφορετικες θεσεις και αν εχουν εξαερισμο διπλα διπλα το ενα θα ειναι κολλημενο στο τοιχο και το αλλο δεν θα ηθελα το ζεστο αερα που βγαζει να τον στελνει πανω στο άλλο. Σαν μαρκες ειμαι ευχαριστημενος απο τα Lg αλλα η πεθερα μου που τα πηρε διδυμακια εχει αυτο το προβλημα οτι οι εξαερισμοι τους ειναι στο πλαι και το ενα ριχνει το ζεστο αερα πανω στο αλλο. Δεν εχω κολλημα με μαρκες απλα αυτη την ιδιαιτεροτητα κοιταω. Για πλυντηριο πιατων απο την αλλη δεν ειχα ποτε γιατι έμενα παντα σε μικρα σπιτια και δεν ειχα χωρο οποτε δεν εχω τη παραμικρη ιδεα περα οτι κοιταω για ελευθερο γιατι τα εντοιχισμενα απο οσο διαβασα αν βγαλουν προβλημα ειναι μανικι η αφαιρεση τους για ελεγχο του προβληματος. Για πλυντηριο ρούχων εχουμε ενα 8κιλο Lg που δουλευει μια χαρα αλλα το ειχαμε παρει οταν ζουσαμε μονοι μας εγω με τη γυναικα μου και μας καλυπτε αλλα πλεον εχουμε μια μικρη μπουμπου και μενει και η πεθερα μαζι για να μας βοηθησει και στο μελλον ελπιζουμε ολα καλα να εχουμε και ενα δευτερο παιδακι οποτε σκεφτομαστε για ενα τουλαχιστον 11κιλο πλυντηριο και σκεφτομαστε ισως και για στεγνωτηριο αφου θα χωραει στο καινουριο σπιτι ειτε ενα πλυντηριο-στεγνωτηριο αν και διαβαζα ενα που τα κανει και τα 2 χαλαει πιο συντομα. Τέλος για κουζινα εχουμε μια AEG που δυστυχώς όταν χύθηκαν νερά από τη κατσαρόλα και επεσαν στις σχισμες σταματησε να δουλευει ο φουρνος που ελεγχοταν με touch και ακομα και οταν αλλαξα πλακετες απο μεσα δεν ξαναδουλεψε και δουλευουν μονο τα ματια που αυτά δουλευουν με διακόπτες και οχι το touch. Οπότε κοιτάμε και για καινούρια κουζίνα και εδώ δεν εχω κόλλημα με τις μάρκες το μόνο που με ζήτησε η γυναίκα μου να εχει πυρόλυση ή υδρόλυση ο φούρνος γιατί με αυτη την AEG που είχε πυρόλυση την ελυνε τα χέρια οταν καθόταν στο εξάμηνο να τη καθαρίσει γιατι η πυρόλυση όπως ελεγαν και οι οδηγίες δεν ήταν καλό να δουλεύει παραπάνω απο μια φορά το εξάμηνο. Ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις να τις συζητήσουμε και να αναλύσουμε όπως είπα εχω κατι λιγοτερο απο ενα χρόνο για να μπω στο καινουριο σπιτι και να ψάξω. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. Σάββατο στις 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:51 πμ Στο σπίτι μου για πλύσιμο ρούχων έχω ένα 5κιλο Ariston Margherita του 1998 παρακαλώ ως εφεδρεία λειτουργικότατο. Πλυντήριο ρούχων το κύριο καθώς στεγνωτήριο και πλυντήριο πιάτων και ψυγειοκαταψύκτη ντουλάπα είναι LG αξιόπιστα εδώ και 1,5χρόνο που τα έχω. Φούρνο και εστία υγραερίου έχω bosch οκ vfm επιλογή Πλυντήριο πιάτων προτίμησε με ξεχωριστό συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και όχι καλάθι γιατί με τον καιρό θα τρυπήσει. Πλυντήριο ρούχων θεωρώ υπερβολή να ξεπεράσεις τα 1.000€ παίξε στην κατηγορία bosch lg. Ψυγείο προτίμησε και ορθά ξεχωριστό με κατάψυξη, φούρνο επένδυσε γιατί στα low price έχει κατώτερα ποιότητας κατασκευής και σε 2 χρόνια θα ψάχνεις εκ νέου για αγορά φούρνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts