dinosang Δημοσιεύτηκε December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2005 Επειδή το service των TFT LG (ALMAN HELLAS), εδώ και δέκα μέρες με κοροιδεύει κανονικά , μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να κάνω καταγγελία για μη τήρηση όρων εγγύησης , μπας και βρω το δίκιο μου; Πάντως από πικρή εμπειρία θα σας συμβούλευα να το ξανασκεφτείτε όσοι θέλετε να αγοράσετε οθόνη LG για την εγγύηση του "μηδενικού καμένου πίξελ". Τελικά ΟΥΤΕ η LG ξεφεύγει από την λογική των ελληνικών αντιπροσωπειών , την λογική που λέει ότι σιγά μην κάνουμε και ότι γράφουμε στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Λογικά στο ΙΝΚΑ θα μπορούσες να κάνεις καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Γιατί δεν επικοινωνείς με τα γραφεία της LG στην Ελλάδα. Έχουν ένα freephone στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Γιατί δεν επικοινωνείς με τα γραφεία της LG στην Ελλάδα. Έχουν ένα freephone στο site τους. Eγω φιλε μου εχω προβλημα με τις εδω αντιποσωπειες επικοινωνω με τα κεντρικα τους μεσω email εξηγω το προβλημα και να δεις τοτε ποτε αλλαζουν συμπεριφορα.Ζητα το ονομα του υπευθυνου και στειλτο και αυτο Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Εμένα πάντως που έχω LG και είχε καεί ένα πίξελ, πήρα τηλ και την επόμενη μέρα ήρθαν με καινούργια οθόνη και πήραν την παλιά... Τι να πώ; Ίσως ήμουν τυχερός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Σήμερα μου έφεραν την οθόνη , την τέταρτη κατά σειρά αφού οι προηγούμενες δυο ήταν άλλου τύπου από την δικιά μου και η τρίτη ήταν το ίδιο μοντέλο με την δικιά μου αλλά είχε 12!!! καμμένα pixel. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στο service δεν ξέρουν τι panel φοράει η κάθε οθόνη με αποτέλεσμα να επιμένουν ότι η LG 1915S είναι καλύτερη από την L1910S (η δικιά μου) επειδή είναι μεταγενέστερο μοντέλο. Αφού εξήγησα ότι άλλο το panel TN (L1915S) και άλλο το S-IPS (L1910S) και στο service (ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ) , και στην αντιπροσωπεία της LG με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή 23/12 και με ρωτήσανε εάν θέλω την L1920B (panel S-IPS) , και αφού συμφώνησα μου ήρθε σήμερα , χωρίς κανένα καμμένο pixel. Κατόπιν αυτών θέλω να σας συμβουλέψω , πριν επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία της οθόνης σας να δείτε τι panel έχει η οθόνη σας γιατί το κάθε ένα είναι για διαφορετική χρήση , και στο κάτω-κάτω να πάρετε αυτό που έχετε πληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Tην 1910s απο έλλάδα την πήρες? Δεν έχω πετύχει πουθενά LG που να μην έχει ΤΝ :knife: panel . Ούτε την 1920B βλέπω σε ελλήνικό κατάστημα ή e-shop. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Tην 1910s απο έλλάδα την πήρες? Δεν έχω πετύχει πουθενά LG που να μην έχει ΤΝ :knife: panel . Ούτε την 1920B βλέπω σε ελλήνικό κατάστημα ή e-shop. Αγόρασα την L1910S από το Multirama στην Στουρναρη τον Μάρτιο του 2004 650€. Η L1920B έχει καταργηθεί αλλά μπορείς να βρεις την L1930B στο http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=78016&ex στα 452€ , ή την L1940B στο http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=38118&ext στα 440€. Πάντως οι οθόνες με S-ISP panel παίζουν σε αυτές τις τιμές ,αλλά η ποιότητα της εικόνας τους σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Ένα καλό site για τεχνικά χαρακτηριστικά TFT οθονών είναι το http://www.prad.de/en/guide/hersteller_start.html .Εκεί θα βρεις όλες τις οθόνες που υπάρχουν και υπήρχαν καθώς και ενδεικτικές τιμές . Επίσης μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην LG και να ρωτήσεις εάν έχουν εισάγει το μοντέλο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Μου ήρθε χτες από το e-shop η L2010B που είχα παραγγείλει αλλά ενώ στο site της LG λέει πως έχει usb hub, η δικιά μου δεν έχει. Στο e-shop μου λένε πως η έκδοση που τους φέρνει ο προμηθευτής τους δεν έχει usb hub αλλά από την LG μου είπαν πως όλες οι L2010B ειναι... L2010B με κοινά χαρακτηριστικά... Με ποιόν πρέπει να μιλήσω τώρα;; btw, πολύ καλή η οθόνη :) ps: IVIetaCreatoR και η δικιά μου S-IPS panel έχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Μου ήρθε χτες από το e-shop η L2010B που είχα παραγγείλει αλλά ενώ στο site της LG λέει πως έχει usb hub, η δικιά μου δεν έχει. Στο e-shop μου λένε πως η έκδοση που τους φέρνει ο προμηθευτής τους δεν έχει usb hub αλλά από την LG μου είπαν πως όλες οι L2010B ειναι... L2010B με κοινά χαρακτηριστικά... Με ποιόν πρέπει να μιλήσω τώρα;; Καλορίζικη η οθόνη , πάντως από τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή , με χαλάει που "Στις οθόνες LG TFT 20'' και 21'' δεν παρέχεται εγγύηση 0 pixel" και σύμφωνα με το http://www.prad.de/en/guide/hersteller132.html η οθόνη σου δεν έχει usb hub , το έχει η L2010P , και παρεπιπτόντως η φωτό του http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168229 είναι της L2010P. Όπως επίσης το e-shop δεν γράφει ότι η οθόνη έχει και DVI-I είσοδο , και usb hub μπορείς να αγοράσεις σχετικά φτηνά εάν το θες οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 εδώ λέει πως έχει. Για τα 0 καμμένα pixels δεν με νοιάζει επειδή η δικιά μου έχει 0 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts