zaf123 Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 βοηθαει..εκανα install τα windows xp απο πανω και σε μερικα προγραμματα που ειχα δεν αναγνωριζονται τα ελληνικα.....υπαρχει λύση ή οχι......ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Control Panel - Regional and Language Options 1. sto Regional Options tab na to valeis GREEK 2. sto Advanced episis vale Greek! kane restart kai ela pes mas! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. December 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 ευχαριστω...να σαι καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα, αλλά για να μην ανοίγω καινούριο thread θα ρωτήσω εδώ. Γίνεται τα αγγλικά windows xp professional να τα κάνουμε ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ayto ginete se eidiki ekdosi ton xp professional. an thn exeis tote ginete. sthn apli apoti xero den ginete.exei sthn microsoft plirofories gia to pos ginete ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ayto ginete se eidiki ekdosi ton xp professional. an thn exeis tote ginete. sthn apli apoti xero den ginete.exei sthn microsoft plirofories gia to pos ginete ayto Από προσωπική πείρα σε διαβεβαιώ ότι αυτό δεν ισχύει. Για να μετατρέψεις μια Αγγλική έκδοση των Winxp σε Ελληνική (δηλαδή να έχει Ελληνικά μενού και βοήθεια), το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα WindowsXP Multilanguage Interface Ρack, το οποίο πουλάει (μόνο χονδρικά) η Μicrosoft. Εγκαθιστώντας την γλώσσα που σε ενδιαφέρει από αυτό το CD μετατρέπεις οποιαδήποτε Αγγλική έκδοση των ΧΡ Pro σε Ελληνική, ενώ διατηρείς και τα Αγγλικά μενού ως επιλογή, για να μπορείς να επιστρέψεις σε αυτά αν αλλάξεις γνώμη (ή αν τα θέλεις για κάποιον άλλο χρήστη)! Πριν από κάτι μήνες είχε πέσει στα χέρια μου ένα multilanguage interface pack, και δοκιμάζοντάς το σε αρκετά μηχανήματα έκανα τις πιο πάνω διαπιστώσεις. Απ'όσο γνωρίζω ορισμένοι κατασκευαστές, όπως η Fujitsu-Siemens, το δίνουν μαζί με τα μηχανήματά τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 ayto nomiza oti to agorazes mazi me ta xp den ixera oti itan xexoristo. anevase to an to exeis se kanena megaupload i rapidshare otanboreseis kai stile ena pm me to link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Παιδιά και σε μένα αν το έχει αυτό κανείς ή ξέρει που να το βρω, ας μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 λοιπον παιδια επειδη μου κλειδωθηκε το τοπικ που ανοιξα συνεχιζω εδω, αν και νομιζω οτι δεν ταιριαζει απολυτα. Οι ερωτησεις σας παραπανω αφορουσαν την αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα.Εγω εχω την αντιθετη επιθυμια δηλαδη απο ελληνικα σε αγγλικα και στο τοπικ εδω μαλλον δεν μπορεσα να βρω απαντηση.Ομως ρωτω αν τελικα καποιος σας ξερει σωστα αν γινεται η οχι ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 λοιπον παιδια επειδη μου κλειδωθηκε το τοπικ που ανοιξα συνεχιζω εδω, αν και νομιζω οτι δεν ταιριαζει απολυτα. Οι ερωτησεις σας παραπανω αφορουσαν την αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα.Εγω εχω την αντιθετη επιθυμια δηλαδη απο ελληνικα σε αγγλικα και στο τοπικ εδω μαλλον δεν μπορεσα να βρω απαντηση.Ομως ρωτω αν τελικα καποιος σας ξερει σωστα αν γινεται η οχι ? Η ερώτηση σου απαντιέται αναλυτικά στο δεύτερο λινκ που σου παρέθεσε στο κλειδωμένο θέμα ο moderator. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8031 Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts