Jump to content

Μοdding (cases κλπ.)

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 427
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lol... watercooling για φορητο... μην μου βαζεις ιδεεςςςςς βραδιατικα...

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

8a parw ibm think pad r52.. kamia idea na to psy3w????
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Έχει ότι χρειάζεται και καλύτερα να μην το πειράξεις.

Επιτέλους πίσω στην αγαπημένη ΑΤΙ! Οπότε το pc μου διαμορφώνεται ως εξής:

CPU: AthlonX2 4400+ @2750

Mobo: DFI Lanparty UT SLI-D

RAM: G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ (2x1gb)

GPU: Sapphire X1800XT 512mb @ XT-PE

HDD: Seagate 120gb 7200.8 Sata

Case: Ttake Shark Black

PSU: Tagan TG480-U01

DVD-rom: Plextor Px-116

DVD-writer: Plextor 716A

Display: LG Flatron L1720P

Επιστρέφω δριμύτερος με major update στο σύστημα ψύξης και συνεπώς στο επίπεδο της cpu: πλέον για την ψύξη φροντίζει ένα phase change unit, custom built. Έτσι είμαστε στα 3025 για 24/7 χρήση και 3100+ για benches. Αν βρω καλύτερες μνήμες θα ανέβουμε κιάλλο...

Και μια φωτο από τα testruns (γιαυτό είναι σαν γιαπί το Pc, θα διορθωθεί η κατάσταση)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8137&stc=1&d=1143954704

αυτο το κουτι που εχεις απο κατω το χω ξαναδει..τι ετσι θα το χεις?:p

ποσο πηγε το μαλλι?:whistle:

αυτο το κουτι που εχεις απο κατω το χω ξαναδει..τι ετσι θα το χεις?:p

ποσο πηγε το μαλλι?:whistle:

Είναι περίπου σαν τα prometeia. Τα έχει το multirama.Ίσως εκεί το έχεις δει.

lol, δεν θα το έχω επ άπειρων έτσι! Απλά θέλει λίγο δουλειά μέχρι να οριστικοποιηθεί το όλο setup (κοψίματα στο κουτί,μελέτη για τα καλώδια κλπ)

Τιμή...ας πούμε όσο μια μέτρια προς καλή κάρτα γραφικών...;)

edit: cpu temp idle -30 και full load -10 :heat:

Σε κανα 2μηνο βαζω 1GB OCZ DDR2 667MHZ RAM,TAGAN 580W,ATi X1900XTX.Το θεμα ειναι να βαλω αυτη την ATi η 7900GTx?Δεν με νοιαζει το SLi!

Σε κανα 2μηνο βαζω 1GB OCZ DDR2 667MHZ RAM,TAGAN 580W,ATi X1900XTX.Το θεμα ειναι να βαλω αυτη την ATi η 7900GTx?Δεν με νοιαζει το SLi!

Βάλε 2gb ram και Χ1900ΧΤ... Μετά υπερχρόνισε την κάρτούλα και θα είσαι jet.

Βασικα ελεγα να μην βαλω 2gb και να βαλω υδροψυξη..Αλλα θα δω..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν αξιζει να βαλω τετοια πραγματα σε συστημα με 3.2 επεξεργαστη..Βεβαια αν βαλω υδροψυξη θα παει 4 :p Παντως κι εγω προς ATi μερια κλινω

Ένα από τα 3 συστήματα που έχω για δοκιμές είναι και το παρακάτω.

CPU pentium3 στο 1GHz

512 MHz ram

HDD Maxtor 40 GB

DVD player MSI

CDRW LG

OS WinXp Pro και Fedora Core Linux

Το πλαινό το έκοψα με ηλεκτρική σέγα και έβαλα πλεξιγκλας για παράθυρο.

εικόνες:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4_.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/167557_.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/167558_.jpg

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Βασικα ελεγα να μην βαλω 2gb και να βαλω υδροψυξη..Αλλα θα δω..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν αξιζει να βαλω τετοια πραγματα σε συστημα με 3.2 επεξεργαστη..Βεβαια αν βαλω υδροψυξη θα παει 4 :p Παντως κι εγω προς ATi μερια κλινω

Εγω θα σου προτεινα την 7900GTX(σιγα μην με ακουσεις ομως :p) γιατι ειναι καλυτερη και πιο φτηνη!

Εγω θα σου προτεινα την 7900GTX(σιγα μην με ακουσεις ομως :p) γιατι ειναι καλυτερη και πιο φτηνη!

Καλύτερη? Από που κι ως που? Στην καλύτερη περίπτωση είναι ίδια από ταχύτητα, αλλα όπως γνωρίζουν όλοι εδ'ω και χρόνια υστερούν σε ποιότητα εικόνας...

Δεν τις εχω να σου πω, reviews διαβαζω και παιρνω ιδεες. Για την ποιοτητα εικονας απο οσο διαβασα(καλα δεν παιρνω και ορκο) ειναι θεμα software και οχι hardware, ετσι διαβασα το ξαναλεω. Δεν ξαναπροτεινω τπτ, λες κατι εδω και σε κραζουν...

:D Ετσι :D Πολιτισμενα ;) Anyway...Αυτη η αγορα θα γινει καπου προς τον Ιουνιο.Προς το παρον ευελπιστω την Τριτη με Τεταρτη να μπει υδροψυξη.Σκεφτομαι να παρω το Bigwater της Thermaltake αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να παρω custom πραγματα.. :) Εσεις τι λετε?

:D Ετσι :D Πολιτισμενα ;) Anyway...Αυτη η αγορα θα γινει καπου προς τον Ιουνιο.Προς το παρον ευελπιστω την Τριτη με Τεταρτη να μπει υδροψυξη.Σκεφτομαι να παρω το Bigwater της Thermaltake αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να παρω custom πραγματα.. :) Εσεις τι λετε?

kai ego auto tha sou elega.... ta kit mporei na einai mia kali olokliromeni lisi kai f8ini alla isteroun se epidoseis... an 8es apla na valeis watercool kai oxi gia ena kalo overclock THA SOU PROTINA CUSTOM... apofasise ti thes kai blepoume akrivos ti tha xriasteis..;)

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

Το εχω υπ οψιν μου αυτο που λες..Ενδιαφερομαι και για να κανω overclocking και για να κανω το pc σχετικα αθορυβο..Απλα δεν ξερω ποσο πιο καλες επιδοσεις θα εχει μια custom λυση.. :)

Ιουνιο.... εχεις χρονο ακομα να αποφασισεις... ετσι πως τρεχουν τα πραγματα στις καρτες γραφικων θα εχει βγει καμια ATi ........X2000:lol: ;)

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Αυτο σκεφτηκα κι εγω :p Απλα τωρα θελω να δω τι θα γινει με το θεμα της υδροψυξης.Απλα κλινω πιο πολυ στην επιλογη του ετοιμου Kit και λογω τιμης αλλα και επειδη δεν θελω κατι το extreme..Ενταξει..Ενα o/c ισως το κανω.Απλα θελω να ειναι αθορυβο και με καλυτερες θερμοκρασιες σε σχεση με την ψυκτρα αερα :)

pedia i msi einai poli xalia mobo kai oxi mono stis mobo parte kamia Asus h GigaByte aftes einai eteries gia sistimata i msi einai gia ta pedakia gia narkaliefti

Βασικα η msi χρησιμοποιουσε made in αστα να πανε πυκνωτες και εσκαγαν συνεχεια... Παραδειγματα τετοια ειναι η mobo μου που τσιριζουν οταν δουλεουν usb, 3d animation, mpeg decoding κλπ και το αγαπημενο μου mobo (:) 660mhz@ 1000mhz με via apollo!) που εχουν ανοιξει απο πανω...

Οσο για τις αλλες 2 δεν ειναι και αυτες περισσοτερο αθωες, απλα ειναι ποιο "προσεκτικες..."

Aυτο με τους πυκνωτες το κανει συνηθως σε φθηνα μοντελα που πουλανε αιδιαστηκα λιγο... ειδικα Deluxe δεν προκειται να βρεις ευκολα ελατωματικη ;)

Καποιες μικροαλλαγες...

το τροφοδοτικο πηγε κατω... πατεντα για την ψυξη του επεξεργαστη... και αλλα μικρα :lol: αν και φαινετε πιο ακαταστατο:O ... για πειτε μου... θελει ακομα βελτιωση αλλα ειμαι σε καλο δρομο...χεχε

http://img119.imageshack.us/img119/1294/dsc036651fk.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3637/dsc036670oi.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/574/dsc036663do.jpg