SlRator Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 den xero apo aft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 water gia laptop ??? :O:X dn 3erw.. ginetai???:O:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 lol... watercooling για φορητο... μην μου βαζεις ιδεεςςςςς βραδιατικα... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 8a parw ibm think pad r52.. kamia idea na to psy3w????Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Έχει ότι χρειάζεται και καλύτερα να μην το πειράξεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 gia opws einai einai mia xara i know.. lew na kanw ena peirama na tou dwsw merika mhz parapanw giayto lew.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Επιτέλους πίσω στην αγαπημένη ΑΤΙ! Οπότε το pc μου διαμορφώνεται ως εξής: CPU: AthlonX2 4400+ @2750 Mobo: DFI Lanparty UT SLI-D RAM: G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ (2x1gb) GPU: Sapphire X1800XT 512mb @ XT-PE HDD: Seagate 120gb 7200.8 Sata Case: Ttake Shark Black PSU: Tagan TG480-U01 DVD-rom: Plextor Px-116 DVD-writer: Plextor 716A Display: LG Flatron L1720P Επιστρέφω δριμύτερος με major update στο σύστημα ψύξης και συνεπώς στο επίπεδο της cpu: πλέον για την ψύξη φροντίζει ένα phase change unit, custom built. Έτσι είμαστε στα 3025 για 24/7 χρήση και 3100+ για benches. Αν βρω καλύτερες μνήμες θα ανέβουμε κιάλλο... Και μια φωτο από τα testruns (γιαυτό είναι σαν γιαπί το Pc, θα διορθωθεί η κατάσταση) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8137&stc=1&d=1143954704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 αυτο το κουτι που εχεις απο κατω το χω ξαναδει..τι ετσι θα το χεις?:p ποσο πηγε το μαλλι?:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 αυτο το κουτι που εχεις απο κατω το χω ξαναδει..τι ετσι θα το χεις?:p ποσο πηγε το μαλλι?:whistle: Είναι περίπου σαν τα prometeia. Τα έχει το multirama.Ίσως εκεί το έχεις δει. lol, δεν θα το έχω επ άπειρων έτσι! Απλά θέλει λίγο δουλειά μέχρι να οριστικοποιηθεί το όλο setup (κοψίματα στο κουτί,μελέτη για τα καλώδια κλπ) Τιμή...ας πούμε όσο μια μέτρια προς καλή κάρτα γραφικών...;) edit: cpu temp idle -30 και full load -10 :heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Σε κανα 2μηνο βαζω 1GB OCZ DDR2 667MHZ RAM,TAGAN 580W,ATi X1900XTX.Το θεμα ειναι να βαλω αυτη την ATi η 7900GTx?Δεν με νοιαζει το SLi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Σε κανα 2μηνο βαζω 1GB OCZ DDR2 667MHZ RAM,TAGAN 580W,ATi X1900XTX.Το θεμα ειναι να βαλω αυτη την ATi η 7900GTx?Δεν με νοιαζει το SLi! Βάλε 2gb ram και Χ1900ΧΤ... Μετά υπερχρόνισε την κάρτούλα και θα είσαι jet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Βασικα ελεγα να μην βαλω 2gb και να βαλω υδροψυξη..Αλλα θα δω..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν αξιζει να βαλω τετοια πραγματα σε συστημα με 3.2 επεξεργαστη..Βεβαια αν βαλω υδροψυξη θα παει 4 :p Παντως κι εγω προς ATi μερια κλινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ένα από τα 3 συστήματα που έχω για δοκιμές είναι και το παρακάτω. CPU pentium3 στο 1GHz 512 MHz ram HDD Maxtor 40 GB DVD player MSI CDRW LG OS WinXp Pro και Fedora Core Linux Το πλαινό το έκοψα με ηλεκτρική σέγα και έβαλα πλεξιγκλας για παράθυρο. εικόνες: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4_.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/167557_.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/167558_.jpg Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. April 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 kalo fenaitai efanisiaka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Βασικα ελεγα να μην βαλω 2gb και να βαλω υδροψυξη..Αλλα θα δω..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν αξιζει να βαλω τετοια πραγματα σε συστημα με 3.2 επεξεργαστη..Βεβαια αν βαλω υδροψυξη θα παει 4 :p Παντως κι εγω προς ATi μερια κλινω Εγω θα σου προτεινα την 7900GTX(σιγα μην με ακουσεις ομως :p) γιατι ειναι καλυτερη και πιο φτηνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Εγω θα σου προτεινα την 7900GTX(σιγα μην με ακουσεις ομως :p) γιατι ειναι καλυτερη και πιο φτηνη! Καλύτερη? Από που κι ως που? Στην καλύτερη περίπτωση είναι ίδια από ταχύτητα, αλλα όπως γνωρίζουν όλοι εδ'ω και χρόνια υστερούν σε ποιότητα εικόνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Δεν τις εχω να σου πω, reviews διαβαζω και παιρνω ιδεες. Για την ποιοτητα εικονας απο οσο διαβασα(καλα δεν παιρνω και ορκο) ειναι θεμα software και οχι hardware, ετσι διαβασα το ξαναλεω. Δεν ξαναπροτεινω τπτ, λες κατι εδω και σε κραζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Κανένας δεν σε έκραξε ρέι! Κουβεντούλα κάνουμε! Ο καθείς και τη γνώμη του! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 :D Ετσι :D Πολιτισμενα ;) Anyway...Αυτη η αγορα θα γινει καπου προς τον Ιουνιο.Προς το παρον ευελπιστω την Τριτη με Τεταρτη να μπει υδροψυξη.Σκεφτομαι να παρω το Bigwater της Thermaltake αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να παρω custom πραγματα.. :) Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 :D Ετσι :D Πολιτισμενα ;) Anyway...Αυτη η αγορα θα γινει καπου προς τον Ιουνιο.Προς το παρον ευελπιστω την Τριτη με Τεταρτη να μπει υδροψυξη.Σκεφτομαι να παρω το Bigwater της Thermaltake αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να παρω custom πραγματα.. :) Εσεις τι λετε? kai ego auto tha sou elega.... ta kit mporei na einai mia kali olokliromeni lisi kai f8ini alla isteroun se epidoseis... an 8es apla na valeis watercool kai oxi gia ena kalo overclock THA SOU PROTINA CUSTOM... apofasise ti thes kai blepoume akrivos ti tha xriasteis..;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Το εχω υπ οψιν μου αυτο που λες..Ενδιαφερομαι και για να κανω overclocking και για να κανω το pc σχετικα αθορυβο..Απλα δεν ξερω ποσο πιο καλες επιδοσεις θα εχει μια custom λυση.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 :D Ετσι :D Πολιτισμενα ;) Anyway...Αυτη η αγορα θα γινει καπου προς τον Ιουνιο.Προς το παρον ευελπιστω την Τριτη με Τεταρτη να μπει υδροψυξη.Σκεφτομαι να παρω το Bigwater της Thermaltake αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να παρω custom πραγματα.. :) Εσεις τι λετε? Ιουνιο.... εχεις χρονο ακομα να αποφασισεις... ετσι πως τρεχουν τα πραγματα στις καρτες γραφικων θα εχει βγει καμια ATi ........X2000:lol: ;) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Αυτο σκεφτηκα κι εγω :p Απλα τωρα θελω να δω τι θα γινει με το θεμα της υδροψυξης.Απλα κλινω πιο πολυ στην επιλογη του ετοιμου Kit και λογω τιμης αλλα και επειδη δεν θελω κατι το extreme..Ενταξει..Ενα o/c ισως το κανω.Απλα θελω να ειναι αθορυβο και με καλυτερες θερμοκρασιες σε σχεση με την ψυκτρα αερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 pedia i msi einai poli xalia mobo kai oxi mono stis mobo parte kamia Asus h GigaByte aftes einai eteries gia sistimata i msi einai gia ta pedakia gia narkaliefti Βασικα η msi χρησιμοποιουσε made in αστα να πανε πυκνωτες και εσκαγαν συνεχεια... Παραδειγματα τετοια ειναι η mobo μου που τσιριζουν οταν δουλεουν usb, 3d animation, mpeg decoding κλπ και το αγαπημενο μου mobo (:) 660mhz@ 1000mhz με via apollo!) που εχουν ανοιξει απο πανω... Οσο για τις αλλες 2 δεν ειναι και αυτες περισσοτερο αθωες, απλα ειναι ποιο "προσεκτικες..." Aυτο με τους πυκνωτες το κανει συνηθως σε φθηνα μοντελα που πουλανε αιδιαστηκα λιγο... ειδικα Deluxe δεν προκειται να βρεις ευκολα ελατωματικη ;) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Καποιες μικροαλλαγες... το τροφοδοτικο πηγε κατω... πατεντα για την ψυξη του επεξεργαστη... και αλλα μικρα :lol: αν και φαινετε πιο ακαταστατο:O ... για πειτε μου... θελει ακομα βελτιωση αλλα ειμαι σε καλο δρομο...χεχε http://img119.imageshack.us/img119/1294/dsc036651fk.jpg http://img119.imageshack.us/img119/3637/dsc036670oi.jpg http://img119.imageshack.us/img119/574/dsc036663do.jpg Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 poli kali patenta vale kiales foto an mporis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts