Jump to content

HP 6340

gtsia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενας γνωστος μου πηρε αυτο το pda και θελει να βαλει ελληνικα windows !!Γινεται αυτο??Αν ναι πως??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Δεν υπαρχουν ελληνικα Windows.Υπαρχουν καποια προγραμματα που μεταγλωτιζουν το περιβαλλον στα ελληνικα.Μπορει να δει στο

http://www.penreader.com

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Guest lagoudakis
Ενας γνωστος μου πηρε αυτο το pda και θελει να βαλει ελληνικα windows !!Γινεται αυτο??Αν ναι πως??
Δωσε μου το μαιλ σου να στα στειλω;)

gtsia@hotmail.com

Ευχαριστω πολυ lagoudakis!!

Η εγκατασταση ειναι απλη ή θελει καμμια διαδικασια περιεργη???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αν δεν ειναι κοπος μπορει κανεις να τα κανει forward και σε μενα?

Nickgr@mycosmos.gr :)

Thanks

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 3 months later...

Αγόρασα πρόσφατα από Γερμανία ένα 6340. η Version που γράφει όταν ανοίγω το τηλ. είναι 1.10.09 GER της Rom κατά πάσα πιθανότητα.

Της περνάω από πανω τα ελληνικά της paragon την έκδοση 3660 αλλά όταν όλα τελιώνουν και φαίνεται να έχουν έρθει κανονικά. Πάω στην έναρξη και μου βγάζει μόνο τρεις επιλογές. Σήμερα ευρεση βοήθεια. Που σημαίνει ότι δεν μπορώ όυτε να μπω στον explorer ούτε να μπω στα προγράμματα πουθενά. Την έκδοση της paragon την έχω κανονικά full με serial number και όχι demo. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως υπάρχει κάποια άλλη έκδοση της paragon ή καποιας άλλης εταιρείας που να αλλάζει τα Γερμανικά σε ελληνικά γιατί υποθέτω ότι εδώ αλλάζει τα αγγλικά σε ελληνικά και χάνει τις επιλογές τις Γερμανικές που δεν μπορεί να αλλάξει.

Καμιά ιδέα? Μήπως λεω μήπως θα μπορούσα να αλλάξω την ROM και να πάω σε Αγγλική?

Γιώργος

ΥΓ αν είναι στείλτε μου την και σε μενα μήπως είναι καμια καλύτερη έκδοση. gtok34@gmail.com

poia version leng perases ?? pio build ??

eixa kai ego 6340 me build 5192

ean kanis hard reset emfanizei kanonika ta menu ??

edo 8a breis plhrofories

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?&lang=el&cc=gr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=430120&lang=el&cc=gr

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

exoriste i version tis paragon einai i 3660 prin dokimasa kai tin 3656 build. An kano hard reset diladi patontas kai to pano deksia pliktro kai bazontas stin tripoula kai kratontas pano apo 3 deytera tote mou epanaferei tin syskeyi me ta germanika opos itan prin to menou

to diko sou itan sta germanika prin kaneis tin egatastasi? Gia na kksero an yparxei elpida.

exoriste i version tis paragon einai i 3660 prin dokimasa kai tin 3656 build. An kano hard reset diladi patontas kai to pano deksia pliktro kai bazontas stin tripoula kai kratontas pano apo 3 deytera tote mou epanaferei tin syskeyi me ta germanika opos itan prin to menou

to diko sou itan sta germanika prin kaneis tin egatastasi? Gia na kksero an yparxei elpida.

exei germanikh eeprom mesa

mporeis na thn kanis update apo to link ths hp

den 8a sto synistoysa pantos giati an paei kati straba dyskola na epanel8ei

mallon exis palio build

to diko moy htan english

Κατέβασα την rom την αγγλική αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο σημείο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση γιατί η κύρια γλώσσα είναι η Γερμανική. Οπότε την Που......με

Τίποτε άλλο καμιά ιδέα????

Βασικά με την 3660 ή 3656 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα settings ότι περιέχονται εκεί πχ απεγκατάσταση προγραμμάτων - μενού και τα αλλα ενώ τα προγράμματα τα βρήκα αφού κατάφερα να ανοίξω τον file explorer.

Tωρα μέσα στα windows ψάχνω να βρώ ποια προγράμματα σε exe είναι οι ρυθμίσεις. Ψάχνω πχ την απεγκατάσταση προγραμμάτων το μενού και δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως κανείς το έχει ψάξει ποια exe ανοίγουν τα επιμέρους προγραμματα των settings?

Κατέβασα την rom την αγγλική αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο σημείο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση γιατί η κύρια γλώσσα είναι η Γερμανική. Οπότε την Που......με

Τίποτε άλλο καμιά ιδέα????

Βασικά με την 3660 ή 3656 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα settings ότι περιέχονται εκεί πχ απεγκατάσταση προγραμμάτων - μενού και τα αλλα ενώ τα προγράμματα τα βρήκα αφού κατάφερα να ανοίξω τον file explorer.

Tωρα μέσα στα windows ψάχνω να βρώ ποια προγράμματα σε exe είναι οι ρυθμίσεις. Ψάχνω πχ την απεγκατάσταση προγραμμάτων το μενού και δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως κανείς το έχει ψάξει ποια exe ανοίγουν τα επιμέρους προγραμματα των settings?

dokimase allh version toy leng einai poly palia ayth pou exis sto diko moy eixa 5162

mpes penreader.com

• 5 weeks later...
  • 10 months later...
  • 9 months later...
  • 7 months later...

Παιδιά αν ξέρετε πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο (για τα μηνύματα περισσότερο) και γενικά ελληνικά θα με σώσετε!!!

(gispyros@gmail.com) έχω το rw6815 personal και έψαχνα απεγνωσμένα για ελληνική rom με 6.1....Δυστυχώς μόνο αγγλική έχω βρει!

• The title was changed to HP 6340