gtsia Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Ενας γνωστος μου πηρε αυτο το pda και θελει να βαλει ελληνικα windows !!Γινεται αυτο??Αν ναι πως?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Δεν υπαρχουν ελληνικα Windows.Υπαρχουν καποια προγραμματα που μεταγλωτιζουν το περιβαλλον στα ελληνικα.Μπορει να δει στο http://www.penreader.com Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ενας γνωστος μου πηρε αυτο το pda και θελει να βαλει ελληνικα windows !!Γινεται αυτο??Αν ναι πως??Δωσε μου το μαιλ σου να στα στειλω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Pia vertion exeis?? ego ebala tin 5147 gia 2003 se kai to plikrologio otan bazo to pin den mou to bgazei (to bgazei ala fenontai mono ta noymera 123 789 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 θα σε γελασω,οταν ειχα το 6340 μου επαιζε οκ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 mipos tha mporouses na mou ta steilies??? na to do?? to mail mou:: a10932004@yahoo.gr se euxaristo ek ton proteron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 οκ σε λιγο ομως για να παω σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 OK to eleba kai se euxaristo polu!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 gtsia@hotmail.com Ευχαριστω πολυ lagoudakis!! Η εγκατασταση ειναι απλη ή θελει καμμια διαδικασια περιεργη??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 egkathistas to programa opos ola ta alla!!! se 3 lepta exei teleiosei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Αν δεν ειναι κοπος μπορει κανεις να τα κανει forward και σε μενα? Nickgr@mycosmos.gr :) Thanks Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 ναι παιδια πανευκολη εγκατασταση,αν δεν τα εχεις παρει απο κανεναν στειλε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LucasRun200 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Αν μπορει καποιος να τα στειλει κ σε μενα θα ημουν υποχρεος!!! ευχαριστω! pisisjim@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 koita sto mail Sou!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimhar Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 kai se mena .thanks dimhar@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Αγόρασα πρόσφατα από Γερμανία ένα 6340. η Version που γράφει όταν ανοίγω το τηλ. είναι 1.10.09 GER της Rom κατά πάσα πιθανότητα. Της περνάω από πανω τα ελληνικά της paragon την έκδοση 3660 αλλά όταν όλα τελιώνουν και φαίνεται να έχουν έρθει κανονικά. Πάω στην έναρξη και μου βγάζει μόνο τρεις επιλογές. Σήμερα ευρεση βοήθεια. Που σημαίνει ότι δεν μπορώ όυτε να μπω στον explorer ούτε να μπω στα προγράμματα πουθενά. Την έκδοση της paragon την έχω κανονικά full με serial number και όχι demo. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως υπάρχει κάποια άλλη έκδοση της paragon ή καποιας άλλης εταιρείας που να αλλάζει τα Γερμανικά σε ελληνικά γιατί υποθέτω ότι εδώ αλλάζει τα αγγλικά σε ελληνικά και χάνει τις επιλογές τις Γερμανικές που δεν μπορεί να αλλάξει. Καμιά ιδέα? Μήπως λεω μήπως θα μπορούσα να αλλάξω την ROM και να πάω σε Αγγλική? Γιώργος ΥΓ αν είναι στείλτε μου την και σε μενα μήπως είναι καμια καλύτερη έκδοση. gtok34@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 poia version leng perases ?? pio build ?? eixa kai ego 6340 me build 5192 ean kanis hard reset emfanizei kanonika ta menu ?? edo 8a breis plhrofories http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?&lang=el&cc=gr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=430120&lang=el&cc=gr Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 exoriste i version tis paragon einai i 3660 prin dokimasa kai tin 3656 build. An kano hard reset diladi patontas kai to pano deksia pliktro kai bazontas stin tripoula kai kratontas pano apo 3 deytera tote mou epanaferei tin syskeyi me ta germanika opos itan prin to menou to diko sou itan sta germanika prin kaneis tin egatastasi? Gia na kksero an yparxei elpida. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 exoriste i version tis paragon einai i 3660 prin dokimasa kai tin 3656 build. An kano hard reset diladi patontas kai to pano deksia pliktro kai bazontas stin tripoula kai kratontas pano apo 3 deytera tote mou epanaferei tin syskeyi me ta germanika opos itan prin to menou to diko sou itan sta germanika prin kaneis tin egatastasi? Gia na kksero an yparxei elpida. exei germanikh eeprom mesa mporeis na thn kanis update apo to link ths hp den 8a sto synistoysa pantos giati an paei kati straba dyskola na epanel8ei mallon exis palio build to diko moy htan english Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Κατέβασα την rom την αγγλική αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο σημείο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση γιατί η κύρια γλώσσα είναι η Γερμανική. Οπότε την Που......με Τίποτε άλλο καμιά ιδέα???? Βασικά με την 3660 ή 3656 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα settings ότι περιέχονται εκεί πχ απεγκατάσταση προγραμμάτων - μενού και τα αλλα ενώ τα προγράμματα τα βρήκα αφού κατάφερα να ανοίξω τον file explorer. Tωρα μέσα στα windows ψάχνω να βρώ ποια προγράμματα σε exe είναι οι ρυθμίσεις. Ψάχνω πχ την απεγκατάσταση προγραμμάτων το μενού και δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως κανείς το έχει ψάξει ποια exe ανοίγουν τα επιμέρους προγραμματα των settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Κατέβασα την rom την αγγλική αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο σημείο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση γιατί η κύρια γλώσσα είναι η Γερμανική. Οπότε την Που......με Τίποτε άλλο καμιά ιδέα???? Βασικά με την 3660 ή 3656 το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα settings ότι περιέχονται εκεί πχ απεγκατάσταση προγραμμάτων - μενού και τα αλλα ενώ τα προγράμματα τα βρήκα αφού κατάφερα να ανοίξω τον file explorer. Tωρα μέσα στα windows ψάχνω να βρώ ποια προγράμματα σε exe είναι οι ρυθμίσεις. Ψάχνω πχ την απεγκατάσταση προγραμμάτων το μενού και δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως κανείς το έχει ψάξει ποια exe ανοίγουν τα επιμέρους προγραμματα των settings? dokimase allh version toy leng einai poly palia ayth pou exis sto diko moy eixa 5162 mpes penreader.com Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos1966 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 exo to mio 550.an exei kapoios filos to Pocket PC Greek Language Extender gia Windows Mobile 5.0 ,an borei as to steilei sto daskalosd@hotmail.com efxaristo ek ton proteron Παράθεση S.G.C TEAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smart_greek Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Mhpws kaneis exei Leng gia Win 2003? exw ena Pocket Loox 610 me Windows CE version 4.20.0 thnx paides mail: smart_greek@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Greek Language Support for Windows Mobile 6 psaxno to parapano programa gia to hp ipaq 500 series an to exei kanes as to steili sto eirinitolis22@gmail.com parakalw boithiste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gispy Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παιδιά αν ξέρετε πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο (για τα μηνύματα περισσότερο) και γενικά ελληνικά θα με σώσετε!!! (gispyros@gmail.com) έχω το rw6815 personal και έψαχνα απεγνωσμένα για ελληνική rom με 6.1....Δυστυχώς μόνο αγγλική έχω βρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts