Jump to content

Huawei Watch Fit 4 Pro (Square)

kainourgiazalh
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχει πάρει κανείς;

Επειδή με ενδιαφέρει πολύ αλλά θέλω να σιγουρέψω δύο πράγματα πριν το πάρω, παρακαλώ όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει: 

Στα notifications που έρχονται από το κινητό (Motorola edge 50 fusion), έρχεται κανονικά όλο το περιεχόμενο; Νομίζω πως στις messaging εφαρμογές (Whatsapp, Viber κλπ) πρέπει να φαίνεται όλο το μήνυμα (αν κάνω λάθος, διορθώστε με), αλλά σε εφαρμογές όπως το Gmail ή το Google Keep, που χρησιμοποιώ πολύ για υπενθυμίσεις, έρχεται μόνο ο τίτλος και όχι το περιεχόμενο. Ισχύει αυτό ή κάνω λάθος; Και αν ισχύει, υπάρχει λύση; 

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by kainourgiazalh

• The title was changed to Huawei Watch Fit 4 Pro (Square)
12 ώρες πριν, papathvas said:

Έρχονται οι πρώτες γραμμές του μηνύματος.

Αυτό διορθώνεται με κάποιο τρόπο ή όχι;

Δεν έχω βρει κάτι εγώ.

Βασικά ερχόμενος από garmin είδα μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι οι ειδοποιήσεις έρχονται στο band και μένουν εκεί, ενώ δεν συγχρονίζουν με του τηλεφώνου. Π.χ., σου έρχεται ένα mail, στο κινητό το διαβάζεις η σβήνεις την ειδοποίηση και στο band παραμένει. Επίσης στην ομαδοποίηση γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Ακομη δεν βλέπω τις γρήγορες απαντήσεις (π.χ. like, απάντηση, διαγραφή) και δεν φαίνονται και οι εικόνες όπως σε venu 3/4 για παράδειγμα.

Στα θετικά η ποιότητα κατασκευής, ή φοβερη εμφάνιση, η πολύ καλή οθόνη και μπαταρία. Και φυσικά η τιμή! 

Στα αρνητικά εκτός από το μπαχαλο στις ειδοποιήσεις, η έλλειψη πληρωμής με nfc, το κεντρικό κουμπί, όπου να μπορούσε να εκτελεί την εντολή enter και όχι back και η τραγική καταγραφή ύπνου.

Edit 

Στα θετικά και η πληθώρα αισθητήρων και οι σωστές μετρήσεις (καρδιάς, gps, κτλ)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro