badmojo Δημοσιεύτηκε December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2005 Καλησπέρα σε όλους Έχω το συγκεκριμένο κινητό κοντά 2 μήνες τώρα και έχω φάει τον κόσμο να βρώ λογισμικό που θα μου επιτρέπει να συνδέω το κινητό με το laptop μου. Το laptop υποστηρίζει bluetooth οπότε αναρωτιέμαι μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει λογισμικό επίσημο ή μη που θα μου κάνει αυτή τη δουλειά Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 H συσκευασια δεν ειχε μεσα ενα cd και ενα καλωδιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badmojo Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Οχι δεν ειχε τπτ--μαλιστα στον Γερμανο απο οπου το πηρα με ρωτησαν το ιδιο και το εψαξα on-line αλλα τα ειχε στην ιδια κατηγορια με τα extra handsfree κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Οχι δεν ειχε τπτ--μαλιστα στον Γερμανο απο οπου το πηρα με ρωτησαν το ιδιο και το εψαξα on-line αλλα τα ειχε στην ιδια κατηγορια με τα extra handsfree κλπ To motorola v620 εχει usb θυρα. Mπορεις να βρεις ενα οποιοδηποτε mini usb cable (απο φωτογραφικη μηχανη κτλ ή αν δεν εχεις μπορεις να αγορασεις ενα παμφθηνα) και να το συνδεσεις με τον υπολογιστη.Μετα,θα κατεβασεις απο το ιντερνετ το motorola phone tools και εισαι ενταξει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Το 620 δυστυχως δεν εχει usb micro αλλα το κλασικο βυσμα της ΜΟΤΟ απο παλιες σειρες!!!Αν βρεις καλωδιο 720ι/V525/600 κανει και για 620!!!Εμεις οι πιο παλιοι πηραμε απο τα στοκς του πλαισιου με 1 ευρω αυτο το καλωδιο πριν πολυυυυυ καιρο!Δεν ξερω αν το εχουν ακομα γιατι αν θυμαμαι καλα ειχαν πολλα κοματια!;) Αλλιως με το phone tools οπως ειπε κ ο bomber μπορεις να διαχειριστεις πολλα απο το τηλ μεσα απο συνδεση ΒΤ Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 και που το βρισκουμε το phone tools ρε παιδες; EDIT: τα βρηκα :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts