andreas1022 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Aπο την c00kiE ενα Sony Ericsson C905...καλη χρονια σε ολους... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 και εγώ δεν πήρα δωράκι...:( Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εγώ το πήρα το ταξιδάκι μου στη Πράγα από ποιον άλλο το ταξιδιωτη φυσικά. thanks!!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Και εγώ πήρα δωράκι αλλά τώρα δεν θυμάμαι τι ήταν και ούτε από ποιον...Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!Και καλή χρονιάαααα!!!!:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εγώ δεν έλαβα ακόμα....:( Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 αορατος και σ_εβελιν υπομονη ως την δευτερα.. ειμαι εκδρομουλα στα χιονιαααααααααααα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 καλα να περασεις,θα περιμενουμε... χιονισε και Ξανθη επιτελους....:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Εμένα επειδή μου ήρθαν 2 φόρες οι διακοπές στις μπαχάμες από τον Nos 55 και 1 φορά η τούρτα φράουλα του xai_1512 να κρατήσω τις διακοπές;; :rolleyes::p Ευχαριστώ πολύ! Άντε καλή χρονιά! Το δικό μου ποιος το πήρε; (δε θυμάμαι τι έστειλα!) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 oxi...η τουρτα ειναι για σενα...το εχω γραψει πιο πανω πως κατα λαθος ελαβες 2 δωρακια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εγώ το πήρα το ταξιδάκι μου στη Πράγα από ποιον άλλο το ταξιδιωτη φυσικά. thanks!!! χαχα,ειδες βρε???:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 χαχα,ειδες βρε???:lol: Α ρε ταξιδιώτη ένα 5800 δε μπορούσες να στείλεις που δε το θες κι όλας... :lol::lol: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 btw εγώ ακόμα δεν έχω πάρει δωράκι.....:( Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Freak με στεναχωρησες! δεν το παιξες καλα φετος... δεν εισαι υδροχοος? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 btw εγώ ακόμα δεν έχω πάρει δωράκι.....:( ασε ουτε εγω...:cry: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 btw εγώ ακόμα δεν έχω πάρει δωράκι.....:( ασε ουτε εγω...:cry:ypomonhhhhhhhhhhh σε κανα διωρο θα τα εχετε Freak με στεναχωρησες! δεν το παιξες καλα φετος... δεν εισαι υδροχοος? δεν πιστευω σε ανοησιες. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 εγω κερδισα ενα ταξιδακι στις Μπαχαμες...:D:D:D υπεροχο Nos55 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Thanks!!:D:D Εγω παλι κερδισα ενα ταξιδακι στον Dubai απο τον αορατο...:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Yπαρχει καποιο προβλημα με το μειλ και δεν μπορω να συνδεθω..ελπιζω να λυθει συντομα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts