Voldemort Δημοσιεύτηκε December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2005 Είδα το εξής σύστημα σε ένα άλλο forum και μου άρεσε πολύ, και είπα να το δοκιμάσω και εδώ! :) Το κάθε άτομο, σκέφτεται ένα εικονικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Οτιδήπωτε. Ένας χιονάνθροπος (όχι αληθινός! :lol: ), μία κάρτα, κάτι! Ότινάναι! Σκεφτείτε! color=red]Παρακαλώ να παραθέτετε στα εικονικά σας δώρα και μία εικόνα, για να τα κάνετε πιο όμορφα! [/color] :) Αφού βρείτε το δώρο σας, κάνετε post εδώ "Είμαι μέσα!", απλά για να ξέρουν οι άλλοι πως θα συμμετέχετε. Μετά, κάνετε σε εμένα PM το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας. Την 25η Δεκεμβρίου, με εντελώς τυχαίο τρόπο (μέσω προγράμματος της Visual Basic) κάθε μέλος που συμμετείχε θα πάρει και τυχαίο δώρο μέσω PM από μένα. Ο αποστολέας και ο παραλήπτης θα ενημερωθούν από ποιόν έλαβαν/πού πήγε το δώρο τους. Πχ συμμετέχουν 4 άτομα Το 1ο άτομο θα πάρει πχ το δώρο που έδωσε ο 3ος Το 2ο άτομο θα πάρει πχ το δώρο που έδωσε ο 4ος Έτσι, όλοι θα πάρουν από 1 χριστουγεννιάτικο δωράκι! :D Η λίστα όσων συμμετέχουν είναι η εξής: (θα κάνω edit βάζοντας το όνομά σας, όταν κάνετε ποστ εδώ "Είμαι μέσα!" και που στείλετε μέσω PM το δώρο σας) Συμμετέχοντες προς το παρόν: Voldemort chris79 IVIetaCreatoR FREAK_OF_NATURE bomber21 angelina22 billakosss Crypton-R- yakinthi Dem Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ειμαι μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Για να μην γεμίσουμε το thread με απαντήσεις "είμαι μέσα",όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει το pm στον Voldemort δηλώνοντας συμμετοχή και παράλληλα γράφοντας και το δώρο που προτείνει,και εκείνος θα κάνει edit το πρώτο του Post γράφοντας ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 kala 8a kanei tote o voltemort na sbhsei liga apo ta pm tou giati den exei xoro na parei kainourgia.. euxaristo Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Τώρα μπορείτε να μου στείλετε PM. Άλλαξα την ημερομηνία αποστολής σε 25 Δεκεμβρίου, λόγω... υπερβολικών συμμετωχών. :O Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 καλη φαση! δηλαδη θα κανουμε ανταλλαγη δωρων?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 καλη φαση! δηλαδη θα κανουμε ανταλλαγη δωρων?? Ακριβώς... Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο το καλύτερο! :happy: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Τελεια ιδεα!!!!Μου αρεσε παρα πολυ!Απλα voldemort εχεις pm για καποια διευκρινηση.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Για ό,τι διευκρινήσεις, στείλτε μου pm... **bump για να το δούνε και άλλα άτομα...** Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 :rotfl: ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Όταν ήμουν μικρός και πήγαινα φροντιστήριο(Αγγλικά), το είχαμε κάνει αλλά με πραγματικά δώρα. :) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Όταν ήμουν μικρός και πήγαινα φροντιστήριο(Αγγλικά), το είχαμε κάνει αλλά με πραγματικά δώρα. :) Και εμις το καναμε και στο σχολειο και στα αγγλικα!!!!!:) Ηταν πολυ ομορφα..... Τι θυμηθηκα τωρα!!!!!!Αχ:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κι εγω...ειμαι μεσα σε ολα τα εικονικα χριστουγεννιατικα δωρα που ειπες.;) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Στείλε μου PM με το δώρο σου τότε... :happy: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 ειμαι μεσα!καλο το καναμε και στο φροντιστήριο παλια τι μου θύμισες...:cry: :cry: :p Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Βασικά μια καλή ιδέα εικονικού δώρου είναι και μια όμορφη e-Card. :) Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω με τους πιο κοντινούς e-φίλους μου :happy: Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 I'm in! Έρχεται και PM. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Δε βλεπω να μεγαλωνει η λιστα για περαστε για περαστε παρακαλω!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 voldermort μη τα παρεις τα δωρα και φυγεις!!! καλα????? θα κανουμε δικαια την ανταλαγη!! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 voldermort μη τα παρεις τα δωρα και φυγεις!!! καλα????? Ποιός θα με εμποδίσει; :p :p --- Να ενημερώσω πως δύο τυχεροί από τους συμμετέχοντες θα πάρουν δύο σπέσιαλ-έκπληξη δώρα... ;) :rolleyes: --- Μήπως να το κάνουμε πάλι μέχρι 1 Ιανουαρίου; Δεν βλέπω πολλές συμμετοχές.. :confused: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 ξερω γω? καλο ειναι και αυτο. εκτος αν το κανουμε μια τα χριστουγεννα και με τα ιδια δωρα την πρωτοχρονια + τους καινουριους χεχε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ένα ακόμη μήνυμα για να το δούνε και άλλοι το thread.. Κλείνει σε 3 μέρες... Για να δούμε ποιοί θα είναι οι 2 τυχερούληδες... :rolleyes: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ελπίζω να είμαι εγώ.έστειλα μύνημα στον Voldemort βάζω και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Μέσα και γω! Έστειλα και το δώρο μου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Meraklis56, μου είπες πως είσαι μέσα, αλλά δεν μου έστειλες το δώρο σου! :) Να σημειώσω πως μπήκε και ο/η thief, αλλά δεν μπορώ να κάνω πια edit το πρώτο ποστ μου... :confused: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts