kostassl45i Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ρε παιδιά αξίζει σήμερα να πάρουμε άλλη μάρκα οθόνη εκτός από τις LG λόγω της εγγύησης 0 pixels; Το ξέρω ότι σήμερα το φαινόμενο των καμμένων pixels είναι πολύ περιορισμένο αλλά ποιός το διακινδυνεύει; Και να πω ότι οι οθόνες τις είναι χάλια..., όμως δεν είναι έτσι. Απ΄ότι ακούω βγάζει πολύ καλές οθόνες. Οπότε για οθόνη που ψάχνω βλέπω μονόδρομο την μάρκα. Έχετε να προτεινεται κανένα μοντέλο 17 ιντσών; Πλέον δεν είναι μόνο η lg που δίνει εγγύηση μηδενικών καμένων πίξελ. Την έχουν ακολουθήσει αρκετές άλλες εταιρίες. Λίγη έρευνα θα σε διαφωτίσει περί του θέματος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ποιές είναι οι άλλες; Γιατί σε καταστήματα που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είπαν μόνο οι LG... Για παράδειγμα μία Samsung που μου άρεσε την εγκατέλειψα γιατί μου είπαν ότι για αλλαγή χρειάζονται 4-5 pixels. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ποιές είναι οι άλλες; Γιατί σε καταστήματα που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είπαν μόνο οι LG... Για παράδειγμα μία Samsung που μου άρεσε την εγκατέλειψα γιατί μου είπαν ότι για αλλαγή χρειάζονται 4-5 pixels. Philips, Belinea, κτλ Δεν το έχω ψάξει πρόσφατα για να ξέρω όλες τις εταιρίες που το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=23994&prid=24260 Τσάμπα :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts