jonkyr Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Γειά σας συμφορουμιτες. Πήρα το κινητό για φίλο, αλλά χωρίς sim και έπειτα από πλήρες σετσρισμα, η μπαταρία έπεσε στο 99% ένα λεπτό που το έβγαλε από την πρίζα. Με ριστσρτ και άνοιγμα, ανοιχτό wifi και χωρίς sim ακόμη μέσα, έπεσε στο 98%. Διάβασα αναφορές που λένε ότι θέλει το χρόνο της η μπαταρία, είπα να κλείσει το wifi και να το αφήσει για το βράδυ. Από τις 21.30 ως τις 08.30 πήγε 90% idle. Το ΑΙ λέει ότι ψάχνει σήμα παρότι δεν έχει κάρτα μέσα και ότι είναι λογικό. Θα στρώσει λέει σε 2-3 μέρες. Διάβασα σχετικά και στο reddit. Είπα να το δω και απόψε, σε flight mode, αλλά κυρίως να του βάλει Sim και να το τσεκάρει σε πραγματικές συνθήκες για λίγες μέρες. Ωστόσο πρέπει να ανησυχώ; Δεν μπορώ να αφαιρέσω το bloatware διότι δεν είμαστε κοντά και ο φίλος δεν ξέρει να το κάνει μόνος. Από την άλλη, δεν είναι η σωστή τακτική. Δεκτές οι σκέψεις/ιδέες σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Η μπαταρία έχει τέτοια συμπεριφορά. Δηλαδή δεν μένει στο 100% για πολύ μετά την πλήρη φόρτιση. Μην ανησυχείς όμως, όλα θα πάνε καλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Και στο 15t pro κάπως έτσι συμπεριφέρεται στο 100 τοίς εκατό. Όμως ενδιάμεσα είναι πραγματικός βράχος... φορτίζω καθημερινά από 55 τοίς εκατό συνήθως μέχρι 85 όλη μέρα χρήση κάνα μισάωρο ίσως παραπάνω κλήσεις πολύ ίντερνετ και με WiFi και με data ινστα messenger πάντα ενεργά και με ανοιχτό μπλέ δόντι όχι τοποθεσία (σπάνια) . Το έχω πάνω από εξάμηνο με μόλις 61 φορτίσεις. Καταπληκτική συσκευή με δυνατές κάμερες πλούσια ζωντανή χορταστική οθόνη και γρήγορη φόρτιση μπαταρίας παιχνιδάκι... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Σας ευχαριστώ πολύ συμφορουμιτες μου. Αφού είδαμε λίγο τη συμπεριφορά του κινητού για μια ακόμη μέρα, χωρίς σιμ και wifi, και σε Airplane mode, χθες βράδυ έβαλε κάρτα και σήμερα το δοκιμάζει ως βασικό κινητό. Πρότεινα ότι αν συνεχίσει να το κοιτάζει απλώς, τότε θα μπορούσε να το κάνει σουβερ για το ποτήρι του καφέ ξερωγω. Θα ρωτήσω πώς πάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλεια όλα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω, αν και δεν νομίζω. Στο μεταξύ, η φωτογραφία που μου έστειλε χθες ήταν εξαιρετική. Αν και οι νυχτερινές λήψεις είναι αξιοπρεπείς, θα είναι σούπερ κινητό. Σε άλλα νέα, θεωρείτε ότι αξίζει να σβήσω εφαρμογές xiaomi (αν έχω πρόσβαση στο κινητό κάποια στιγμή) ή να μην ασχοληθώ; Για τυχόν βελτίωση performance και μπαταρίας το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) Σε αλλο παραξενο issue, στο ινσταγκραμ, οταν πατησει να ανοιξει ενα reel, δεν ανοιγει σε full screen (για να φαινονται απο κατω η μπαρα ή ο χρονος απο πανω, κλπ). Παιζει κανονικα ομως. Οταν τελειωσει το βιντεο και πατησει watch again, τοτε ανοιγει κανονικα σε full screen. Δεν μπορω να καταλαβω τι glitch ειναι αυτο. Στο μεταξυ, το full screen display δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο μενου, οπως προτεινουν τα ΑΙ να κανει. Edited 6 Μαΐου by jonkyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει γίνει με την φωτεινότητα της οθόνης. Ξαφνικά νομίζω ότι έχει πέσει λίγο. Βλέπω καλά αλλά το έχω σε full φωτεινότητα ενω τον 1, 5 μήνα που έχω το κινητό δεν το έβαζα ποτέ στο τέρμα. Δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Edited 8 Μαΐου by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Μιλάς για εξωτερικούς χώρους ή γενικότερα και σε εσωτερικούς; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Μιλάω για εξωτερικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Είτε πρόκειται για το απλό 15Τ είτε για το προ η μέγιστη υποτίθεται εργοστασιακή είναι στα 3200nits στις μετρήσεις όμως είναι όπως οι περισσότερες συσκευές της περασμένης χρονιάς δηλαδή πάνω κάτω στα 1500nits πάντα στο automatic brightness. https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-15t-pro-vs-xiaomi-15t https://www.gsmarena.com/xiaomi_15t_5g-14177.php https://www.gsmarena.com/xiaomi_15t_pro_5g-14178.php Τώρα που ο ήλιος είναι πιο δυνατός μέρα με την μέρα ίσως να σε έχει επηρεάσει και στην φωτεινότητα. Πάντως επειδή πρόσφατα ήρθε στο σπίτι κι ένα redmi note 15 5g το οποίο είναι μετρημένο πάνω από το ψυχολογικό όριο των τριών χιλιάδων nits επιβεβαιώνω ότι δίπλα δίπλα με το 15Τ προ σε εξωτερικούς χώρους και γενικότερα κάτω από τον ήλιο είναι πολύ πιο φωτεινό άρα οι μετρήσεις των reviewers ισχύουν! https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_15_5g_(global)-14328.php https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-redmi-note-15-5g-vs-xiaomi-15t-pro Να αναφέρω επίσης ότι από την εμπειρία μου τα τελευταία 6 χρόνια με τα Xiaomi αν έχεις επιλέξει την πρόσθετη φωτεινότητα με ενεργό τον διακόπτη λειτουργίας ηλιακού φωτός δίνει ένα δυναμικό boost στην φωτεινότητα όμως την maximum φωτεινότητα την παίρνεις όταν είναι στο automatic brightness δίχως φυσικά την λειτουργία ηλιακού φωτός. 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου @geioannou χθες πάντως που είχε δυνατό ήλιο , δίπλα δίπλα τα δυο Xiaomi πήγαιναν ουσιαστικά κόπια και υπό γωνίες διάφορες και με αντανάκλαση και με ελαφρώς κυρτά για να διαβάσει κάποιος είναι μια χαρά Φωτεινή οθόνη να ζωηρά χρώματα, εδώ και η άποψη (όταν πρωτοβγήκε βέβαια) του αξιόπιστου phone arena https://www.phonearena.com/reviews/xiaomi-15t-pro-review_id7696 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Και εγώ αυτές τις δύο ημέρες που το παρακολουθώ στο σπίτι και σε άλλους χώρους μου φαίνεται φυσιολογικό. Ίσως ήταν από την μεγάλη ηλιοφάνεια τελικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου On 7/5/2026 at 12:18 ΠΜ, jonkyr said: Σε αλλο παραξενο issue, στο ινσταγκραμ, οταν πατησει να ανοιξει ενα reel, δεν ανοιγει σε full screen (για να φαινονται απο κατω η μπαρα ή ο χρονος απο πανω, κλπ). Παιζει κανονικα ομως. Οταν τελειωσει το βιντεο και πατησει watch again, τοτε ανοιγει κανονικα σε full screen. Δεν μπορω να καταλαβω τι glitch ειναι αυτο. Στο μεταξυ, το full screen display δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο μενου, οπως προτεινουν τα ΑΙ να κανει. Απλως για καταγραφη των bugs που αντιμετωπιζει το κινητο: το glitch του ινστα δεν εχει λυθει. Αλλα ακομη χειροτερα, υπαρχει θεμα με τα ακουστικα. Χρησιμοποιει ενσυρματα type c, του κουτιου (ενα ζευγαρι jbl + ενα ζευγαρι apple), αλλα μπαινουν σε λειτουργια mute καθε φορα που κλεινει η οθονη. Δηλαδη καθε 30''. Το καταλαβαμε διοτι μιλαμε κανονικα οσο "παιζει" με το κινητο σε φαση κλησης, αλλα οχι οταν το αφηνει στο γραφειο ή οταν βρισκεται στο δρομο. Μιλησα με την αντιπροσωπεια, ειπαν οτι δεν το εχουν ξανακουσει, προτειναν 2-3 ρυθμισεις που ειχαν ηδη γινει και δεν ειχαν πιασει (ο κατοχος του κινητου για δυο μερες εγινε κολλητος με τους υπαλληλους του Γερμανου, που οι ανθρωποι ειχαν τρομερη υπομονη και ορεξη να βοηθησουν) ή εργοστασιακες, επειδη ισως δεν "καθισε καλα" καποια ενημερωση. Ουτε καν να το ακουω, κινητο του κουτιου και με τοσο κοπο να στηθει... Προς το παρον αλλαξε το κλεισιμο της οθονης σε 15 ή 30 λεπτα, δεν θυμαμαι, για να μην κλεινει. Και βλεπουμε. Η καμερα παντως φυσαει, πολυ δυνατο εργαλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 7 ώρες πριν, jonkyr said: Απλως για καταγραφη των bugs που αντιμετωπιζει το κινητο: το glitch του ινστα δεν εχει λυθει. Αλλα ακομη χειροτερα, υπαρχει θεμα με τα ακουστικα. Χρησιμοποιει ενσυρματα type c, του κουτιου (ενα ζευγαρι jbl + ενα ζευγαρι apple), αλλα μπαινουν σε λειτουργια mute καθε φορα που κλεινει η οθονη. Δηλαδη καθε 30''. Το καταλαβαμε διοτι μιλαμε κανονικα οσο "παιζει" με το κινητο σε φαση κλησης, αλλα οχι οταν το αφηνει στο γραφειο ή οταν βρισκεται στο δρομο. Μιλησα με την αντιπροσωπεια, ειπαν οτι δεν το εχουν ξανακουσει, προτειναν 2-3 ρυθμισεις που ειχαν ηδη γινει και δεν ειχαν πιασει (ο κατοχος του κινητου για δυο μερες εγινε κολλητος με τους υπαλληλους του Γερμανου, που οι ανθρωποι ειχαν τρομερη υπομονη και ορεξη να βοηθησουν) ή εργοστασιακες, επειδη ισως δεν "καθισε καλα" καποια ενημερωση. Ουτε καν να το ακουω, κινητο του κουτιου και με τοσο κοπο να στηθει... Προς το παρον αλλαξε το κλεισιμο της οθονης σε 15 ή 30 λεπτα, δεν θυμαμαι, για να μην κλεινει. Και βλεπουμε. Η καμερα παντως φυσαει, πολυ δυνατο εργαλειο. Γενικά με τα ενσύρματα ακουστικά θέλει προσοχή γιατί δεν είναι όλα συμβατά. Μου έδωσε η αδερφή μου κάτι JBL γιατί στο S24U της έκανε συνέχεια επανεκκινησεις. Εγώ στο iphone 15 PM που τα χρησιμοποιώ εδώ και κανέναν μήνα, δεν έχω κανένα θέμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) @Kostas_Ts_86 Έτσι ακριβώς θέμα ασυμβατότητας Επί ευκαιρίας και σκαλίζοντας το κινητάκι για να περάσει λιγάκι η ώρα, έκανα χειροκίνητα για το Google play και έχει πάρει ενημέρωση Απριλίου για όποιον δεν το έχει διαπιστώσει... Edited 12 Μαΐου by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 23 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Γενικά με τα ενσύρματα ακουστικά θέλει προσοχή γιατί δεν είναι όλα συμβατά. Μου έδωσε η αδερφή μου κάτι JBL γιατί στο S24U της έκανε συνέχεια επανεκκινησεις. Εγώ στο iphone 15 PM που τα χρησιμοποιώ εδώ και κανέναν μήνα, δεν έχω κανένα θέμα. Ενδιαφέρον, αλλά και παράξενο. Δεν το φανταζόμουν ότι θα υπήρχε θέμα συμβατότητας σε κάτι τόσο απλό. Ειδικά στα apple. Ξέρουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Έψαξα σε ΑΙ αλλά δεν πήρα πειστικές απαντήσεις (κυρίως στο DAC απέδιδαν το πρόβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Εκεί οφείλεται ως επί το πλείστον 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου (edited) Καλησπέρα.Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος στο θέμα μπαταρίας στο xiaomi 15t είστε ικανοποιημένοι; Edited 4 Ιουνίου by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Το χει η γυναίκα μου πιστεύω ούτε κρύο ούτε ζέστη, τίποτα το ουάου, το Pro είναι σίγουρα καλύτερο που έχω εγώ (αναφέρομαι στην μπαταρία που ρώτησες). 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Χαίρετε, εμένα ξεκίνησε και μου κάνει κάποια "κουλά" τις τελευταίες ημέρες, πχ. εξαφανίστηκε το σήμα από τη 2η SIM, ξαφνικά. Βάζω τη SIM σε άλλη συσκευή και λειτουργεί κανονικά, βάζω άλλη SIM στο slot της δικής μου συσκευής και λειτουργεί κανονικά, βάζω ξανά τη δική μου SIM στη συσκευή μου και...τίποτα...νεκρό (λύθηκε από τη Vodafone, μετά από μια βδομάδα). Επίσης, σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δε μπορούσα να στείλω sms, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις είδα ότι στο SMSC, είχε περαστεί ο αριθμός "7", αντί για τον +306942190000. Έτσι ξαφνικά, μόνο του - χωρίς λόγο. Τέλος, παρατήρησα ότι δε συνδέεται με το smartwatch (xiaomi κι αυτό). Εν τω μεταξύ, δεν έχω "περάσει" κάποια αναβάθμιση, τώρα τελευταία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 4 minutes ago, kOsD said: Χαίρετε, εμένα ξεκίνησε και μου κάνει κάποια "κουλά" τις τελευταίες ημέρες, πχ. εξαφανίστηκε το σήμα από τη 2η SIM, ξαφνικά. Βάζω τη SIM σε άλλη συσκευή και λειτουργεί κανονικά, βάζω άλλη SIM στο slot της δικής μου συσκευής και λειτουργεί κανονικά, βάζω ξανά τη δική μου SIM στη συσκευή μου και...τίποτα...νεκρό (λύθηκε από τη Vodafone, μετά από μια βδομάδα). Επίσης, σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δε μπορούσα να στείλω sms, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις είδα ότι στο SMSC, είχε περαστεί ο αριθμός "7", αντί για τον +306942190000. Έτσι ξαφνικά, μόνο του - χωρίς λόγο. Τέλος, παρατήρησα ότι δε συνδέεται με το smartwatch (xiaomi κι αυτό). Εν τω μεταξύ, δεν έχω "περάσει" κάποια αναβάθμιση, τώρα τελευταία! όσον αφορά το θέμα με τη σιμ μου το έκανε εχθές.εγω το χρησιμοποιώ με μια σιμ αλλά εχθές λόγο φορητότητας έβαλα και στη σιμ2 την καινουρια για να δω πότε θα ενεργοποιηθεί.μετα το πέρας της φορητότητας πέταξα την παλιά σιμ και όταν έβαλα την καινούργια μόνη της,δεν την διαβαζε για κάποια ώρα σε καμία θεση.εβαλα τη σιμ σε άλλη συσκευή και μετά πάλι στη δικιά μου και από τότε είναι οκ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Security patch Ιουνίου 130ΜΒ για 15Τ προ 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Σάββατο στις 08:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:14 πμ Security Patch Ιουνίου 1.6GB.Ήρθε σήμερα για το 15T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts