mikergr Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2025 Ψάχνωντας για κινητό με μικρή σχετικά οθόνη (κάτω απο 6.4 ιντζες) παρατήρησα ότι πλέον υπάρχουν λίγα ειδικά σε android. Η apple βγάζει τα βασικά μοντέλα με 6,3 και ένα XL μοντέλο με μεγάλη οθόνη αλλά σε andoid εάν εξαιρέσεις τα pixel τα υπόλοιπα είναι σχεδόν όλα 6,7 !!! Ειδικά η samsung πιστεύω ότι μαλλον έχει στοκ σε τέτοιες οθόνες και θέλει να τα ξεφορτωθεί (πλάκα κάνω αλλά τα περισσότερα κινητά τις είναι 6,7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Xiaomi 15.Αν το Hyper OS Δεν σου είναι πρόβλημα, τότε παρτο με 1000. Ναυαρχιδα σε 6,3" Οθόνη που δεν του λείπει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikergr Δημ. October 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Και τώρα xiaomi έχω, δε μου είναι πρόβλημα το hyperOS αλλά η απορία μου είναι γιατί δε βγάζουν και μερικά με 6,3 αλλά όλα με 6,6 και πάνω! Λογικά δε θα έχουν ζήτηση από τους χρήστες ,ωστόσο είναι περίεργο που η apple βγάζει τη βασική έκδοση και το pro με 6,3! Βγάζει ωστόσο και το max μοντέλο για όσους θέλουν μεγάλο κινητό αλλά το βασικό είναι σε μικρό μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Το Samsung s25; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikergr Δημ. October 25, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 12 ώρες πριν, spy14 said: Το Samsung s25; ωραίο ωστόσο είναι απο τα ακριβά μοντέλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Το ανέφερα γιατί είδα ότι δεν υπάρχει κάποιο εύρος τιμής.σιγουρα υπάρχουν και ποιο οικονομικά τηλέφωνα με μικρές οθόνες. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts