FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 megalo problhma ayto me ta rouxa... ego prosopika ena dermatino kai kati tagier aforeta pou de ta 8elo-ti ta agorasa tote e?- ta xarisa se mia filh mou ta ypoloipa tora pou einai foremena alla se kalh katastash sunh8os ta afhno ekso apo tous kadous se sakoulitsa kai ta pernoun albanoi,gyftoi ktl ktl Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ta xarizo h akoma kalitera pu tora teleutaia auto kano: ta dorizo sto xorio SOS!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 ta xarizo h akoma kalitera pu tora teleutaia auto kano: ta dorizo sto xorio SOS!;-) Πολύ ωραία ιδέα...Τί κάνεις ακριβώς;Τα στέλνεις κάπου ή τα πάς στο παιδικό χωριό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 συνήθως τα δίνω σε άτομα τα οποία ξέρω ότι τα έχουν ανάγκη.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Μετα τον σεισμο της Θεσ/νικης και οσα ειδα,μην μου μιλατε για εκκλησιες και ιδρυματα.Διαλογη και μεταπωληση.Αυτη ειναι η δουλεια τους. Γενικα ο,τι δεν θελω πλεον,το καταστρεφω και μετα στα σκουπιδια.Εχω δει πολλους να ψαχνουν τους καδους και να βολευονται ,ενω ειναι οκ οικονομικα .Ακομη και ενα ενυδρειο που εβαλα διπλα σε καδο ,το ειδα μετα απο λιγο καιρο σε καποιο διαμερισμα του 2ου οροφου (πηγα να πληρωσω κοινοχρηστα) Καποιοι λενε για Αλβανους(και αλλες ρατσες).Ξερετε πολλους να εχουν οικονομικο προβλημα ?Για κοιταχτητε ! 2-3 δουλειες,αφορολογητοι και καργα κοινωνικες παροχες. Μια δουλεια εχω,με αρμεγει το κρατος(στο κεφαλαιο μονο οι εκπτωσεις) και καποιοι γλεντανε εις υγειαν του κοροϊδου. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilith30 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Υπάρχουν και τα ορφανοτροφεία ξέρετε...[/QUOT ΣΩΣΤΟΣ!!!ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΜΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Στην εκκλησία και μερικές φορές στα φανάρια αντι για χρήματα. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Εγώ συνήθως τα δίνω σε ανθρώπους που γνωρίζω οτι έχουν ανάγκη. Να μην πάνε και χαμένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Ta xwnw pisw pisw stin toulapa... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Εγω τα δινω στον κατα ενα χρονο μικροτερο ξαδερφο μου ή αν δεν τα θελει τα βαζω σε μια ντουλαπα πισω πισω !!! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Κατευθείαν σε γνωστούς που έχουν ανάγκη.. Τι εκκλησίες μου λέτε τώρα.. Μέτα που είδα παπά να κατεβάζει μισο κιλό κρασάκι (ναι αυτό της κοινωνίας) ....μακρύα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 ερυθρο σταυρο και γενικα σε ατομα τα οποια ξερω οτι θα τα παρουν για καλο σκοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Τα περισσότερα από τα παλιά μου ρούχα τα δίνω στον ξάδερφό μου. Τα υπόλοιπα είτε τα πετάω στα σκουπίδια είτε τα ρίχνω μέσα σε έναν ειδικό κάδο,ώστε να δωθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Τα περισσότερα από τα παλιά μου ρούχα τα δίνω στον ξάδερφό μου. Τα υπόλοιπα είτε τα πετάω στα σκουπίδια είτε τα ρίχνω μέσα σε έναν ειδικό κάδο,ώστε να δωθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Υπαρχουν στον δρομο κατι ειδικοι καδοι που ειναι για ρουχα (οπως οι καδοι της ανακυκλωσης), ομως δεν νομιζω οτι οντως τα ρουχα πηγαινουν σε χωρες και ατομα που εχουν αναγκη, μου φαινονται λιγο παρατημενοι..., Εμεις τα δινουμε στην εκκλησια ή στην οικογενεια μιας κυριας που ερχεται και μας βοηθαει στις δουλειες που εχει και αυτη δυο κοριτσια λιγο μικροτερα απο εμενα και την αδερφη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Δεν έχω δει πουθενά τέτοιους κάδους. Μερικές φορές η μαμα τα δείνει στην εκκλησία, αλλά συχνότερα τα κατεβάζω κάτω σε σακούλες, όχι κοντά σε στα σκουπίδια, κι είναι γεγονός οτι μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν γίνει καπνός... Το θέμα είναι οτι πρέπει να το κάνω πάλι και βαριέμαι να κάτσω να τα ξεδιαλέξω... Βαρετό ε? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Τα αφήνω σε μία σακούλα στο δρόμο... σε 2-3 ώρες θα έχουν εξαφανιστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αν είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα ή αχρησιμοποιήτα (ρούχα απο δώρα που δεν μου αρέσουν) τα χαρίζω σε φίλους, τα υπόλοιπα τα δίνω στη γιαγιά μου που ασχολήται με την έκκλησια και βοηθά άπορους και κανονίζει που θα τα στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 τα παντελόνια τα δινω σε ενα θείο μου που ειναι μπογιατζης και τα χρησιμοποιει στην δουλεια του..! εχω ενα φιλαρακι που τα δινει στην παραδουλευτρα του και αυτη στα παιδια της.... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 STHN EKLISIA,,,,,,,,,,,,,,,,, Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εγω τα σκιζω και τα χρησιμοποιω για καθαρισμα του bike:p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 h ta dinw se kapoio filo h ta petaw:) Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 τελικα η μαμα μου κατι ρουχα που δεν τα φορεσα..τα εδωσε στην καθαριστρια μας..:) θα πιασουν τοπο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 καλα φανταζομαι την καθαριστρια σας να σκαει μυτη με φακιόλι στο μαλλι και αρμανι συνολακι! hahahaha! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Tα δωριζω στην οργανωση ''HUMANA''(ανθρωπιστικη οργανωση που μαζευει και στελνει διαφορα πραγματα στην Αφρικη). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts