Jump to content

Ρούχα: όταν δεν τα θέλετε τι τα κάνετε;

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

megalo problhma ayto me ta rouxa...

ego prosopika ena dermatino kai kati tagier aforeta pou de ta 8elo-ti ta agorasa tote e?- ta xarisa se mia filh mou

ta ypoloipa tora pou einai foremena alla se kalh katastash sunh8os ta afhno ekso apo tous kadous se sakoulitsa kai ta pernoun albanoi,gyftoi ktl ktl

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ta xarizo h akoma kalitera pu tora teleutaia auto kano: ta dorizo sto xorio SOS!;-)

Πολύ ωραία ιδέα...Τί κάνεις ακριβώς;Τα στέλνεις κάπου ή τα πάς στο παιδικό χωριό;;;

• 2 weeks later...

Μετα τον σεισμο της Θεσ/νικης και οσα ειδα,μην μου μιλατε για εκκλησιες και ιδρυματα.Διαλογη και μεταπωληση.Αυτη ειναι η δουλεια τους.

Γενικα ο,τι δεν θελω πλεον,το καταστρεφω και μετα στα σκουπιδια.Εχω δει πολλους να ψαχνουν τους καδους και να βολευονται ,ενω ειναι οκ οικονομικα .Ακομη και ενα ενυδρειο που εβαλα διπλα σε καδο ,το ειδα μετα απο λιγο καιρο σε καποιο διαμερισμα του 2ου οροφου (πηγα να πληρωσω κοινοχρηστα)

Καποιοι λενε για Αλβανους(και αλλες ρατσες).Ξερετε πολλους να εχουν οικονομικο προβλημα ?Για κοιταχτητε ! 2-3 δουλειες,αφορολογητοι και καργα κοινωνικες παροχες.

Μια δουλεια εχω,με αρμεγει το κρατος(στο κεφαλαιο μονο οι εκπτωσεις) και καποιοι γλεντανε εις υγειαν του κοροϊδου.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Υπάρχουν και τα ορφανοτροφεία ξέρετε...[/QUOT

ΣΩΣΤΟΣ!!!ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΜΕ

Στην εκκλησία και μερικές φορές στα φανάρια αντι για χρήματα.

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

Ta xwnw pisw pisw stin toulapa...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Εγω τα δινω στον κατα ενα χρονο μικροτερο ξαδερφο μου ή αν δεν τα θελει τα βαζω σε μια ντουλαπα πισω πισω !!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Κατευθείαν σε γνωστούς που έχουν ανάγκη.. Τι εκκλησίες μου λέτε τώρα.. Μέτα που είδα παπά να κατεβάζει μισο κιλό κρασάκι (ναι αυτό της κοινωνίας) ....μακρύα!!!

Τα περισσότερα από τα παλιά μου ρούχα τα δίνω στον ξάδερφό μου.

Τα υπόλοιπα είτε τα πετάω στα σκουπίδια είτε τα ρίχνω μέσα σε έναν ειδικό κάδο,ώστε να δωθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Τα περισσότερα από τα παλιά μου ρούχα τα δίνω στον ξάδερφό μου.

Τα υπόλοιπα είτε τα πετάω στα σκουπίδια είτε τα ρίχνω μέσα σε έναν ειδικό κάδο,ώστε να δωθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

???:worry:

Υπαρχουν στον δρομο κατι ειδικοι καδοι που ειναι για ρουχα (οπως οι καδοι της ανακυκλωσης), ομως δεν νομιζω οτι οντως τα ρουχα πηγαινουν σε χωρες και ατομα που εχουν αναγκη, μου φαινονται λιγο παρατημενοι...,

Εμεις τα δινουμε στην εκκλησια ή στην οικογενεια μιας κυριας που ερχεται και μας βοηθαει στις δουλειες που εχει και αυτη δυο κοριτσια λιγο μικροτερα απο εμενα και την αδερφη μου.

Δεν έχω δει πουθενά τέτοιους κάδους. Μερικές φορές η μαμα τα δείνει στην εκκλησία, αλλά συχνότερα τα κατεβάζω κάτω σε σακούλες, όχι κοντά σε στα σκουπίδια, κι είναι γεγονός οτι μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν γίνει καπνός... Το θέμα είναι οτι πρέπει να το κάνω πάλι και βαριέμαι να κάτσω να τα ξεδιαλέξω... Βαρετό ε?

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

• 3 weeks later...
Αν είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα ή αχρησιμοποιήτα (ρούχα απο δώρα που δεν μου αρέσουν) τα χαρίζω σε φίλους, τα υπόλοιπα τα δίνω στη γιαγιά μου που ασχολήται με την έκκλησια και βοηθά άπορους και κανονίζει που θα τα στείλει.

• 3 months later...
τα παντελόνια τα δινω σε ενα θείο μου που ειναι μπογιατζης και τα χρησιμοποιει στην δουλεια του..! εχω ενα φιλαρακι που τα δινει στην παραδουλευτρα του και αυτη στα παιδια της....
IPHONE 4 The Ultimate

τελικα η μαμα μου κατι ρουχα που δεν τα φορεσα..τα εδωσε στην καθαριστρια μας..:)

θα πιασουν τοπο..:)

Tα δωριζω στην οργανωση ''HUMANA''(ανθρωπιστικη οργανωση που μαζευει και στελνει διαφορα πραγματα στην Αφρικη).
[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !