tasosgreece Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Ιούλ. 2004 , 14:45) ψάχνω στα γνωστά μαγαζιά το inspiro - magic nature αλλά δεν βρίκσω τίποτε. Μήπως το έχει κανείς; :o Den exei kukloforisei kai to psaxnw kai egw... an to vrite to thelw ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 7 Ιούλ. 2004 , 00:22) Για όσους το ψάχνουν στην υπογραφή μου το "Σήκωσέτο το τιμημένο" σε Remix ψιλοκομένο για να χωρέσει στο upload!! Μπορείς να μου το στείλεις με e-mail pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o hs_2800@yahoo.com Αν μπορείς θα σου είμαι υποχρεωμένος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 7 Ιούλ. 2004 , 23:48) Μπορείς να μου το στείλεις με e-mail pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o hs_2800@yahoo.com Αν μπορείς θα σου είμαι υποχρεωμένος. Έφυγεεε!!!! :cool: ;) Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:16) Έφυγεεε!!!! :cool: ;) Εννοώ ολόκληρο το τραγούδι, όχι αυτό που έχεις στην υπογραφή σου που είπες ότι το έχεις κόψει κάπως έτσι? :) Αυτός της υπογραφής σου το κατέβασα. Ευχαριστώ παααρα πολύ. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 8 Ιούλ. 2004 , 00:27) Εννοώ ολόκληρο το τραγούδι, όχι αυτό που έχεις στην υπογραφή σου που είπες ότι το έχεις κόψει κάπως έτσι? :) Αυτός της υπογραφής σου το κατέβασα. Ευχαριστώ παααρα πολύ. :) Το ίδιο σχεδόν είναι έχω κόψει πάρα πολύ λίγο!! περίπου 5 με 6''. Τώρα είδα ότι αυτό που έχεις είναι το κανονικό!! Ετσι το βρήκα και εγώ χθές!! Τώρα βρήκα ένα άλλο στον ίδιο ρυθμό!! Είναι εδώ!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:34) Το ίδιο σχεδόν είναι έχω κόψει πάρα πολύ λίγο!! περίπου 5 με 6''. Τώρα είδα ότι αυτό που έχεις είναι το κανονικό!! Ετσι το βρήκα και εγώ χθές!! Τώρα βρήκα ένα άλλο στον ίδιο ρυθμό!! Είναι εδώ!! Τελικά το κανονικό είναι της υπογραφής σου ή αυτό που μου έστειλες? Το δεύτερο ε? Και πάλι ευχαριστώ. Το πήρα ήδη. :) Πολύ καλό. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great_trojan Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Psaxno apegnosmena ta akoloutha kommatia: Kienzle & Iberle - Touch Me (Laurent Wolf Mix) Star & G - Feel Allright Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz Power Flower - Spring Drums An nai, to e-mail mou einai lim3as@surrey.ac.uk .Euxaristo prokatavolika. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 7 Ιούλ. 2004 , 20:54) Ρε παιδια το ακουσα κι εγω!Πολυ ωραιο κομματι!Οποια Cristina ( :p ) το ξερει ας μας το πει!!Pls!!!! :D Όντως πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν το ξέρουν τα παιδία του Myphone... αλλιώς θα είχαν απαντήσει ήδη... Οπότε αυτό που μου μένει είναι να ακούω radio deejay πρωί μεσημέρι βράδυ μήπως και πουν κάποια στιγμή τον τίτλο του:) Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 xerei kaneis to tragoudi pou gelaei spastika enas synexeia?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin ( 8 Ιούλ. 2004 , 09:11) Όντως πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν το ξέρουν τα παιδία του Myphone... αλλιώς θα είχαν απαντήσει ήδη... Οπότε αυτό που μου μένει είναι να ακούω radio deejay πρωί μεσημέρι βράδυ μήπως και πουν κάποια στιγμή τον τίτλο του:) Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω Mipws einai ena pou leei Ven Besame Maria? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jded Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Εδώ υπάρχει ολόκληρο το σήκωσε το με το Χελάκη. Πρέπει να είναι ηχογραφημένο από το ράδιο γιατί περνάει διαφήμηση του Sport-FM συνέχεια. Μέχρι να κυκλοφορήσει κανονικά καλή ακρόαση. Νο1 Hit του καλοκαιριού!!!! :D ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 8 Ιούλ. 2004 , 13:33) Mipws einai ena pou leei Ven Besame Maria? Πολύ πιθανό... δεν το αποκλείω! Σε κάποια φάση λέει και τη λέξη εσπεράντζα (πώς στο καλό γράφεται αυτό?) Πάντως, το ζητούμενο είναι Καλλιτέχνης και τίτλος τραγουδιού! :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 mporei kapoios na mou steilei to "shkwseto" mesw pm h sto mail mou tasosmaister@yahoo.gr an ginete olo to tragoudaki kai oxi mono to demo tNx m8's :cool: Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Οπως έχει γράψει κάποιος κάπου αλλού (πολύ συγκεκριμένος είμαι :) ) υπάρχει στο http://www.diadiktyo.net/fun στο upload. Μιχάλης :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin ( 8 Ιούλ. 2004 , 09:11) Όντως πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν το ξέρουν τα παιδία του Myphone... αλλιώς θα είχαν απαντήσει ήδη... Οπότε αυτό που μου μένει είναι να ακούω radio deejay πρωί μεσημέρι βράδυ μήπως και πουν κάποια στιγμή τον τίτλο του:) Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω Σας δίνω άλλη μία ευκαιρία :p Για ακούστε αυτό και πείτε μου αν καταλάβατε ποιο είναι το τραγούδι... i'll keep my fingers crossed;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ΑΑΑ! Αυτό το άκουσα πριν 1-2 μέρες κατα λάθος. :p Νομίζω πως λέγεται (αν άκουσα καλά...) 'En piensame Maria' και το group λέγεται 'Κάτι τις* Unidos'... Με ένα γρήγορο search δεν βρήκα κάτι... Btw, όμορφο τραγουδάκι. Ελπίζω να το βρούμε. :) *Κάτι τις = Jovens (ίσως...) Δεν θέλω να σας μπερδέψω όμως... :worry: Υ.Γ.: Για κάποιον που ρώτησε... 'Esperanza', γράφεται. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Auto einai pou sas eipa Ven Besame Maria alla ton titlo den ton kserw oloklipo akoma an to vrei kapoios to thelw ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 8 Ιούλ. 2004 , 17:44) Οπως έχει γράψει κάποιος κάπου αλλού (πολύ συγκεκριμένος είμαι :) ) υπάρχει στο http://www.diadiktyo.net/fun στο upload. Μιχάλης :alien: enoeis to pump it up "sikose to?"an nai to epsa3a sto link pou edwses alla de to brhka Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 το τραγουδι των ολυμπιακων αγωνων που το λεει ο κοτσιρας pls. το αγγλικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου... ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παλιό Slow (κάπου γύρω στα 1980-81), γυναικεία φωνή και το ρεφραιν πήγαινε κάπως σαν "Life cuts like a knife". Αν κάποιος θυμηθεί κάτι, θα είμαι υπόχρεος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 File brutus epsaksa ligo ta mp3 mou kai brhka ayto to tragoudaki : Cuts Like a Knife - Bryan Adams apo MTV Unplugged to kanoniko me th gynaikia fwni distixos den to exw(pisteyw pantws oti autos einai o titlos tou tragoudiou pou anazhtas). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:31) το τραγουδι των ολυμπιακων αγωνων που το λεει ο κοτσιρας pls. το αγγλικο. pass the flame :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 9 Ιούλ. 2004 , 12:28) Για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου... ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παλιό Slow (κάπου γύρω στα 1980-81), γυναικεία φωνή και το ρεφραιν πήγαινε κάπως σαν "Life cuts like a knife". Αν κάποιος θυμηθεί κάτι, θα είμαι υπόχρεος. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό μιας και είναι και από τα αγαπημένα μου τραγούδια, ever, είναι το 'Knife' του Rockwell. Τραγούδι του 1984 αλλά δεν τραγουδά γυναίκα... Δοκίμασέ το όμως, μήπως και είναι αυτό. :) Και να μην είναι... Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sik13 ( 9 Ιούλ. 2004 , 13:12) File brutus epsaksa ligo ta mp3 mou kai brhka ayto to tragoudaki : Cuts Like a Knife - Bryan Adams apo MTV Unplugged to kanoniko me th gynaikia fwni distixos den to exw(pisteyw pantws oti autos einai o titlos tou tragoudiou pou anazhtas). Δεν είναι αυτό δυστυχώς φίλε sik13 αλλά :happy: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina ( 9 Ιούλ. 2004 , 15:29) Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό μιας και είναι και από τα αγαπημένα μου τραγούδια, ever, είναι το 'Knife' του Rockwell. Τραγούδι του 1984 αλλά δεν τραγουδά γυναίκα... Δοκίμασέ το όμως, μήπως και είναι αυτό. :) Και να μην είναι... Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. :happy: ΑΥΤΟ! :D Σε ευχαριστώ συνάδελφε :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:31) το τραγουδι των ολυμπιακων αγωνων που το λεει ο κοτσιρας pls. το αγγλικο. εν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα στον ιστοχωρο του Αθηνα 2004 εχει το ελληνικο και αγγλικο κλιπ σε υψηλη και χαμηλη αναλυση. Εγω τα εχω κατεβασει. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts