Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις!

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου πεί κάποιος πως λέγεται ένα τραγούδι της Ελένης Βιτάλη;

2 λέξεις είναι... Η 2η λέξη είναι έρωτας.

Ευχαριστώ :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνωμη αν το εχει ρωτησει κι αλλος αλλα κοιταξα και δεν το βρηκα πουθενα.θελω την βοηθεια σας για ενα τραγουδι μιας και δεν ειμαι πολυ γνωστης της ξενης μουσικης.ειναι ενα τραγουδι,με ισπανοφωνους στιχους,ακουγεται πολυ,το τραγουδαει γυναικα,ειναι πολυ ρυθμικο και σε καποια στιγμη ακουγεται να τραγουδαει και μια αλλη που μοιαζει καταπληκτικα η φωνη της με την Καλομοιρα (ναι,την γνωστη απ το fame story). Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Dust in the wind

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Snatch ( 1 Ιούν. 2004 , 21:59)

Συγνωμη αν το εχει ρωτησει κι αλλος αλλα κοιταξα και δεν το βρηκα πουθενα.θελω την βοηθεια σας για ενα τραγουδι μιας και δεν ειμαι πολυ γνωστης της ξενης μουσικης.ειναι ενα τραγουδι,με ισπανοφωνους στιχους,ακουγεται πολυ,το τραγουδαει γυναικα,ειναι πολυ ρυθμικο και σε καποια στιγμη ακουγεται να τραγουδαει και μια αλλη που μοιαζει καταπληκτικα η φωνη της με την Καλομοιρα (ναι,την γνωστη απ το fame story). Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Για δοκίμασε το Obsession από Aventura!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi ( 1 Ιούν. 2004 , 17:47)

Baby H-Mere naseeb mein :)

Ευχαριστώ πολύ :)

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 1 Ιούν. 2004 , 22:13)

Αυτο ειναι.Σ'ευχαριστω πολυ :)

Dust in the wind

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 2 Ιούν. 2004 , 00:03)

Ena R'N'B tragoudaki pou leei amor mi amor.... kai kati tetoia to paizei o Zoo sti thessaloniki to exei Zoo Power! To kserei kapoios? E;inai pol;u kalo!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 1 Ιούν. 2004 , 22:13)

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 1 Ιούν. 2004 , 21:14)

Μήπως λες το 'Ξαφνικός Έρωτας' του Σ. Σπανουδάκη;

Ερμηνεία της Ε. Βιτάλη. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 1 Ιούν. 2004 , 21:14)

Ξαφνικός Έρωτας μήπως; :o

Χριστίνα και Bayern7 ευχαριστώ! Αυτό είναι! :)

άσχετο... Χριστίνα πολύ ωραία φωτό! Χαριτωμένο κοριτσάκι! :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 2 Ιούν. 2004 , 00:03)

Ena R'N'B tragoudaki pou leei amor mi amor.... kai kati tetoia to paizei o Zoo sti thessaloniki to exei Zoo Power! To kserei kapoios? E;inai pol;u kalo!

Σίγουρα όχι το Obsesion. Θα το βρούμε πάντως. Όταν ένα τραγούδι είναι επιτυχία στο ραδιόφωνο, πάντα βρίσκεται.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Ενα ελληνικο παλιο που στους στιχους ελεγε: Αφου μαζι τον ερωτα θα ζησουμε..την αγαπη να γλεντησουμε..τρελη μου ζαλη..

Γνωριζει κανεις τιτλο?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια,το πρωτο τραγουδι που λεει ο Νοτης (ενας ειναι ο αυτοκρατορας) οταν βγαινει που παει καπως ετσι ''Ετσι ξεκινησεε..'' το ξερει κανεις??

Nαι οταν βγαινει στο κεντρο.Το πρωτο τραγουδι που λεει...

Καποιος μου ειπε οτι το εχει γραψει ενας Κρητικος για το αδικοχαμενο παιδακι του...

παιδία ξέρετε 1 τραγούδι που λέει στο ρεφρέν <<I was dyeing without you(?) tonight ?το κόβω να είναι του 85 περίπου ... ίσως Scorpions

ευχαριστώ

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Παιδιά βοήθεια!!!! Ψάχνω μανιωδός θα έλεγα 2 τραγούδια!! Το ένα είναι αυτό που λέει: Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά ..... με κρατούσες αγγαλιά εσύ κι εγώ εγώ κι εσύ μόνοι πάνω στην γη ωωω μόνοι στη γη! Και το άλλο: Ααααα κρουαζιέρα θα σε πάω αααα γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάω αααα Μύκονο και Σαντορήνη αααααα σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Παιδιά, δεν θέλω μόνο τους τίτλους αλλά και τα τραγούδια μπορεί κάποιος που τα έχει να μου το πει; Ευχαριστώ πολύ!! :).

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 2 Ιούν. 2004 , 18:20)

Mήπως είναι

i just die in your arms tonigh.It must have been something you say?

E?

O τίτλος του είναι Cutting Crew - I Just Died In Your Arms Tonight

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 2 Ιούν. 2004 , 18:31)

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Παιδιά βοήθεια!!!! Ψάχνω μανιωδός θα έλεγα 2 τραγούδια!! Το ένα είναι αυτό που λέει: Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά ..... με κρατούσες αγγαλιά εσύ κι εγώ εγώ κι εσύ μόνοι πάνω στην γη ωωω μόνοι στη γη! Και το άλλο: Ααααα κρουαζιέρα θα σε πάω αααα γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάω αααα Μύκονο και Σαντορήνη αααααα σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Παιδιά, δεν θέλω μόνο τους τίτλους αλλά και τα τραγούδια μπορεί κάποιος που τα έχει να μου το πει; Ευχαριστώ πολύ!! :).

1. 'Φατμέ - Το Καλοκαιράκι'

2. 'Βαγγέλης Γερμανός - Κρουαζιέρα'

Αν δεν τα βρήκες, πες μου να σου τα στείλω από IRC. :)

Αρχικό Μήνυμα από Cristina

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 2 Ιούν. 2004 , 18:31)

1. 'Φατμέ - Το Καλοκαιράκι'

2. 'Βαγγέλης Γερμανός - Κρουαζιέρα'

Αν δεν τα βρήκες, πες μου να σου τα στείλω από IRC. :)

Ξέρω ότι ένα άτομο με κουλτούρα, που ακούει ποιοτική μουσική θα τα ήξερε και μάλιστα θα τα είχε στην συλλογή του. Σε ευχαριστώ! Μπες irc τώρα αν μπορείς να μου τα δώσεις! Θένκς! :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 2 Ιούν. 2004 , 14:41)

Παιδια,το πρωτο τραγουδι που λεει ο Νοτης (ενας ειναι ο αυτοκρατορας) οταν βγαινει που παει καπως ετσι ''Ετσι ξεκινησεε..'' το ξερει κανεις??

Den exw paei alla einai stadar auto : Mpikakis - Genethlia sto kazaa tha to vreis etsi: Kritika - Mpikakis Genethlia

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...