nervous Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR ( 8 Ιούλ. 2004 , 16:35) mporei kapoios na mou steilei to "shkwseto" mesw pm h sto mail mou tasosmaister@yahoo.gr an ginete olo to tragoudaki kai oxi mono to demo tNx m8's :cool: http://gaggadis.tripod.com/makisgaggadis/index.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Εχει κάποιος το "You 're my first, my last, my everything" του Barry White? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 exei kaneis tou thalasaxori thalasi forema ? www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 9 Ιούλ. 2004 , 16:30) εν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα στον ιστοχωρο του Αθηνα 2004 εχει το ελληνικο και αγγλικο κλιπ σε υψηλη και χαμηλη αναλυση. Εγω τα εχω κατεβασει. Φίλε μου που ακριβώς είναι δεν το βρίσκω όσο και αν έχω ψάξει!! Δώσε το path!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 http://homepages.pathfinder.gr/Finn_lauren/titles.zip Μπορει κανεις να βοηθησει ωστε να βρουμε τους τιτλους? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Ξέρει κανένας καλός άνθρωπος να μου πει πού μπορώ να βρω το τραγούδι "Spente le stelle" της Emma Shapplin; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 zoo, έχεις pm. :) Btw, το briefcase σου είναι άψογο! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (26 Μάι. 2004 , 00:11) Είναι πολύ longshot γιατί δεν ξέρω σχεδόν κανένα βοηθητικό στοιχείο αλλά...: Στην Ιταλία παίζει πολύ ένα τραγούδι που από τη γλώσσα μοιάζει Βραζιλιάνικο (ή ίσως είναι Πορτογαλικό αλλά αποκλείεται κάποια άλλη γλώσσα γιατί είναι πολύ χαρακτηριστική προφορά). Έχει εύθυμο και ελαφρύ σκοπό και τραγουδάει γυναίκα. Δεν ξέρω τίτλο και (εννοείται) στίχους και δεν μπορώ να σας το τραγουδήσω να ακούσετε πως περίπου είναι! Καμία ιδέα μήπως το βρω κατά τύχη; :D Λοιπόν επανέρχομαι με στοιχεία! :D Το συγκρότημα λέγεται Kaleidoscopio (δεν είμαι και σίγουρος για το spelling) και είναι όντως από Βραζιλία. Εξακολουθεί να παίζει πάρα πολύ στην Ιταλία. Ξέρει κανείς μέρος να το βρω; KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Mporei kanenas pou mporw na brw to tragoudi tou Kyriakou Papailia-Auto to kalokairi. Akougete poly sta clubs. PS: Mono to sygkekrimeno kommati kai oxi olo to album. Thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Finn ( 9 Ιούλ. 2004 , 20:27) http://homepages.pathfinder.gr/Finn_lauren/titles.zip Μπορει κανεις να βοηθησει ωστε να βρουμε τους τιτλους? file to prwto einai to << 2Play-So Confused >> poly gnwsto kommati!!!8a psakso kai gia to allo... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αυτη η Emma Shapplin τι μουσικη παιζει και εχουν γεμισει ολους τους δρομους αφισες και τις εφημεριδες με διαφημισεις? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Finn ( 9 Ιούλ. 2004 , 20:27) http://homepages.pathfinder.gr/Finn_lauren/titles.zip Μπορει κανεις να βοηθησει ωστε να βρουμε τους τιτλους? Το δεύτερο είναι το JIM - This Love Is Real Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 9 Ιούλ. 2004 , 23:30) Λοιπόν επανέρχομαι με στοιχεία! :D Το συγκρότημα λέγεται Kaleidoscopio (δεν είμαι και σίγουρος για το spelling) και είναι όντως από Βραζιλία. Εξακολουθεί να παίζει πάρα πολύ στην Ιταλία. Ξέρει κανείς μέρος να το βρω; Kaleidoscopio - meu_sonho_(star_guitar_ext_club)__HC Παιδια ευχαριστω για τους τιτλους που βρηκατε :D http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (10 Ιούλ. 2004 , 01:27) Αυτη η Emma Shapplin τι μουσικη παιζει και εχουν γεμισει ολους τους δρομους αφισες και τις εφημεριδες με διαφημισεις? Έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ. Συνδυάζει όπερα με ποπ... Πρέπει να την ακούσεις για να βγάλεις συμπέρασμα. Αν έχεις ακούσει Cafe Del Mar - Aria και σου άρεσε, πολύ πιθανό να σου αρέσει και η μουσική της Emma Shapplin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (10 Ιούλ. 2004 , 12:10) Έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ. Συνδυάζει όπερα με ποπ... Πρέπει να την ακούσεις για να βγάλεις συμπέρασμα. Αν έχεις ακούσει Cafe Del Mar - Aria και σου άρεσε, πολύ πιθανό να σου αρέσει και η μουσική της Emma Shapplin. Cafe del mar τα εχω ολα,αλλα αυτα ειναι περισσοτερο chill out. Anyway θα κατεβασω κανενα κομματι της αν βρω και στην καλυτερη θα παω βραχακια. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (10 Ιούλ. 2004 , 12:57) Cafe del mar τα εχω ολα,αλλα αυτα ειναι περισσοτερο chill out. Anyway θα κατεβασω κανενα κομματι της αν βρω και στην καλυτερη θα παω βραχακια. Ο zoo, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα 'Cafe Del Mar Aria' που έχει παρόμοια τραγούδια. :) Από όσο ξέρω έχουν κυκλοφορήσει 2 albums, vol. 1 & vol.2. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (10 Ιούλ. 2004 , 13:07) Ο zoo, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα 'Cafe Del Mar Aria' που έχει παρόμοια τραγούδια. :) Από όσο ξέρω έχουν κυκλοφορήσει 2 albums, vol. 1 & vol.2. :) Aαα! Το Aria το περασα ετσι :o .Αυτες ειναι αλλες παραλαγες της συλλογης δηλαδη! Δεν ειχαν πεσει στην αντιληψη μου. :worry: Παω να βρω τα full albums.. :cool: Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yianniscy84 ( 9 Ιούλ. 2004 , 23:46) Mporei kanenas pou mporw na brw to tragoudi tou Kyriakou Papailia-Auto to kalokairi. Akougete poly sta clubs. PS: Mono to sygkekrimeno kommati kai oxi olo to album. Thnx Pes to mail sou na to steilw ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Perimenw protaseis gia melwdika beatata kommatia :cool: Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR (10 Ιούλ. 2004 , 14:50) Perimenw protaseis gia melwdika beatata kommatia :cool: Μμμ... Δοκίμασε αυτό που όποτε το ακούω, κολλάω ( :happy: ): 'G-Trance Point - In Search Of Buddha' Επίσης και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ ( :rolleyes: ): 'Schiller - Ein Schoner Tag (Kaycee Mix)' Α! Και τώρα που το θυμήθικα ( :p ): 'Asura - Code Eternity' Τους Asura έχε τους υπ' όψιν. Πιστεύω θα σου αρέσουν. :) Για τους Schiller δεν λέω κάτι γιατί πλέον είναι γνωστοί και σίγουρα θα έχεις ακούσει. Είναι καταπληκτικοί! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Finn (10 Ιούλ. 2004 , 11:58) Kaleidoscopio - meu_sonho_(star_guitar_ext_club)__HC Παιδια ευχαριστω για τους τιτλους που βρηκατε :D Κοντά έπεσες, ψάχνοντας γι'αυτό βρήκα αυτό που ήθελα και λέγεται τελικά Voce Me Aparaceu Ευχαριστώ! KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 mipos mporei na mou pei kaneis kanena kalo hub sto dc++ gia na katebazo mousiki??(5-10gb,dsl) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Ποιό κομμάτι έπαιζε στους τίτλους τέλους του Matrix Revolutions; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Λοιπόν παιδιά το κομμάτι που ψάχναμε είναι αυτό : Paises Unidos - Ven Besame Maria. Δεν το έχω βρει ακόμα, αν το βρει κάποιος το θέλω οπωσδήποτε! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos the great Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 παιδια εγω ψαχνω τα τραγουδια που εβγαλαν για την κατακτηση του euro τα ημισκουμπρια,οι φιλοι για παντα και ο καλλιρης...αν ξερετε τους τιτλους η που θα τα βρω πειτε μου και μενα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts