Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις!

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον έχει όρεξη να διαβάζει :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=332

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (24 Μάρ. 2004 , 03:17)

Για όποιον έχει όρεξη να διαβάζει :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=332

Όχι εμένα πάντως!!!!

λολολολολολ :) :D :D

Πάντως πιστεύω πως το καλήτερο είναι το clean kazaa!!

όπως το καζαα με πολλά προτερίματα!!

:happy: :happy:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (24 Μάρ. 2004 , 04:39)

To My immortal ton Evanescense einai diaforetiko stin ekdosi gia to videoclip.To ehete proseksei?

To ehei kaneis??

Ναι η διαφορά είναι ότι στο τέλευταίο κομμάτι μπαίνει η ορχήστρα. Θα το βρεις στο kazaa με τίτλο "Evanescence - My immortal (New mix)" ;)

Γενικά αυτό το κομμάτι είναι πιασ' τ' αυγό και κούρευτο.

Έχει κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις

Στο προηγούμενο album τους, το "Origin" (δεν το έχω ακούσει),

Στο "Fallen" (αυτο που παίζει στο radio (και στο videoclip πιθανόν),

Στο soundtrack του Daredevil (η έκδοση μόνο με πιάνο).

Aρχικά για το Daredevil προορίζονταν άλλη έκδοση, η οποία τελικά δεν άρεσε στον Graeme Revell κι αν θυμάμαι καλά την έβαλαν τελικά στο Fallen. :wacko:

Το θέμα είναι οτι στο kazaa σου βγαίνει η πίστη μέχρι να βρεις τι πρέπει να κατεβάσεις.

Geia sas!

tora 8a rotiso kati koyfo kai ligo dyskolo na to kserei kapoios. Stin tainia H SYMMORIA TON 11 me ton George Clooney kai ton Brad Pitt akoygetai ena grigoro tragoydi toy Elvis Presley. Alla den ksero poio einai. Mipos kaneis exei ypopsin toy poio mporei na einai; :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion (24 Μάρ. 2004 , 15:18)

Geia sas!

tora 8a rotiso kati koyfo kai ligo dyskolo na to kserei kapoios. Stin tainia H SYMMORIA TON 11 me ton George Clooney kai ton Brad Pitt akoygetai ena grigoro tragoydi toy Elvis Presley. Alla den ksero poio einai. Mipos kaneis exei ypopsin toy poio mporei na einai; :D

Elvis Presley - A Little Less Conversation

Mάλλον θα είναι το remix που κυκλοφόρησε πρόπερσι, τον καιρο που έπαιζε η ταινία.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (24 Μάρ. 2004 , 14:45)

Γενικά αυτό το κομμάτι είναι πιασ' τ' αυγό και κούρευτο.

Έχει κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις

Στο προηγούμενο album τους, το "Origin" (δεν το έχω ακούσει),

Στο "Fallen" (αυτο που παίζει στο radio (και στο videoclip πιθανόν),

Στο soundtrack του Daredevil (η έκδοση μόνο με πιάνο).

Aρχικά για το Daredevil προορίζονταν άλλη έκδοση, η οποία τελικά δεν άρεσε στον Graeme Revell κι αν θυμάμαι καλά την έβαλαν τελικά στο Fallen. :wacko:

Το θέμα είναι οτι στο kazaa σου βγαίνει η πίστη μέχρι να βρεις τι πρέπει να κατεβάσεις.

Εγώ το έχω βρει στο Kazaa ως evanescence-my immortal-rock version-fallen album.mp3 το κατέβασα και όντως είναι αυτή η έκδοση που έψαχνα (και που ψάχνεις εσύ τώρα), αλλά δυστυχώς κάθε 1 λεπτό (ακριβώς) ακούγεται ένα περίεργο beep και διακόπτεται το τραγούδι. Δεν μπόρεσα να βρω τη σωστή έκδοση χωρίς beep. Δυστυχώς.

Πάντως, το My immortal κυκλοφορεί σε μία έκδοση με ηλεκτρικές κιθάρες και τα συναφή από την αρχή του τραγουδιού και όχι στο τέλος! Αυτή η έκδοση υπάρχει στο kazaa και είναι εύκολο να την κατεβάσεις. Όμως αυτή που μ'αρέσει είναι αυτή που οι "πρίζες συνδέονται στο τέλος"... if you know whatta mean ;-)

Αν την βρεις φιλαράκι χωρίς τα beep, let us know!!

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Το My Immortal στο Fallen έχει μόνο πιάνο να παίζει. Στο βιντεοκλίπ παίζουν προς το τέλος και κιθάρες και Drums, αυτή είναι μία άλλη έκδοση. Στο album παίζει μόνο πιάνο πάντως. Α BTW στις 11 Ιουνίου οι Evanescence κάνουν συναυλία στον Λυκαβηττό! ;)

Μόνο πιάνο παίζει στο Daredevil σίγουρα. Oπότε, λογικά στο Fallen έχει κιθάρες και drums απο την αρχή (αυτό παίζει και στο ράδιο). Μπλέξιμο γμτ :wacko:

Akoma den to vrika to immortal..:mad:

Anyway,ta tragoudia pou paizei i orhistra stis parelaseis kai paromoies ekdiloseis ehei idea kaneis pou mporo na ta vro??:blink:

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (25 Μάρ. 2004 , 16:03)

Akoma den to vrika to immortal..:mad:

Anyway,ta tragoudia pou paizei i orhistra stis parelaseis kai paromoies ekdiloseis ehei idea kaneis pou mporo na ta vro??:blink:

Εμβατήρια εννοείς. :)

Στο DC++ θα βρεις. :)

Το Evanescence - My Immortal το χω βρεί εγώ σε mp3 και είναι το ίδιο με του videoclip. To βρήκα με το όνομα (full band) και (rock version) στο τέλος της ονομασίας απο το Overnet αν το έχετε ακουστά.(Συνεργάζεται με eMule αν το έχει κανείς)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Ένα κομμάτι που λέει "κόκκινο δεν ήταν κόκκινο, είχε το χρώμα τ' ουρανού και την αγάπη ενός παιδιού" ή κάτι τετόιο, ξέρει κανείς πως λέγεται;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (25 Μάρ. 2004 , 19:27)

Ένα κομμάτι που λέει "κόκκινο δεν ήταν κόκκινο, είχε το χρώμα τ' ουρανού και την αγάπη ενός παιδιού" ή κάτι τετόιο, ξέρει κανείς πως λέγεται;

Λέγεται "To αίμα μου" από το καινούργιο άλμπουμ του Θάνου Πετρέλη με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" ;)

Παιδιά,για την έκδοση του immortal που ψάχνετε περάστε απο εδώ:

h**p://musicosmos.com/custom.php?subaction=showfull&id=1067913879&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=1&

Είναι στην λίστα με τα τραγούδια που βγάζει κάτω κάτω ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (25 Μάρ. 2004 , 22:15)

Λέγεται "To αίμα μου" από το καινούργιο άλμπουμ του Θάνου Πετρέλη με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" ;)

Τhanx man :)

Και το είχα ακούσει σαν τίτλο, αλλα υπέθεσα οτι θα ήταν καμια βλακεία. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος szzs (25 Μάρ. 2004 , 22:23)

Παιδιά,για την έκδοση του immortal που ψάχνετε περάστε απο εδώ:

h**p://musicosmos.com/custom.php?subaction=showfull&id=1067913879&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=1&

Είναι στην λίστα με τα τραγούδια που βγάζει κάτω κάτω ;)

Den ksero giati alla to musicosmos kanei apeires ores na anoiksei! :mad: :mad:

Mehri pou variemai kai to kleino.. :mad:

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (26 Μάρ. 2004 , 00:14)

Den ksero giati alla to musicosmos kanei apeires ores na anoiksei! :mad: :mad:

Mehri pou variemai kai to kleino.. :mad:

Πράγματι το musicosmos μερικές φορές είναι απελπιστικά αργό. Εμένα πάντως τώρα μου το άνοιξε αμέσως. Ξαναπροσπάθησε κάποια στιγμή ;)

Στις πιο πισω σελιδες(γυρω στη 17η.... :) ) καποιος εψαχνε για ενα τραγουδι που λεει στο ρεφρεν : "Μονο μια φορα, να σ'εβλεπα για λιγο...Μονο μια φορα...." το ρεφρεν (μονο αυτο εχω ακουσει...) το τραγουδαει γυναικα κ γενικα το κομματι ειναι πολυ Dance (isos na akouga remix)...Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται κ που μπορω να το βρω??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (26 Μάρ. 2004 , 14:54)

Στις πιο πισω σελιδες(γυρω στη 17η.... :) ) καποιος εψαχνε για ενα τραγουδι που λεει στο ρεφρεν : "Μονο μια φορα, να σ'εβλεπα για λιγο...Μονο μια φορα...." το ρεφρεν (μονο αυτο εχω ακουσει...) το τραγουδαει γυναικα κ γενικα το κομματι ειναι πολυ Dance (isos na akouga remix)...Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται κ που μπορω να το βρω??

Μια φορά - Δημήτρης Κοργιαλάς και Κατερίνα Μουτσάτσου :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

re paidia thelw na vrw ena tragoudi poy to akouw synexia sto radio kai den to vrisko pouthena einai tou Noti sfakianakh "DEN EXEI MATHEI NA AGAPAEI"

parakalw opoios to exei h xerei poy tha to vrw na mou to pei

eyxaristw!!!

megabyte

http://www.football.co.uk/shared/images/teams/panathinaikos.jpgPanatha for ever..........

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...