Jump to content

Bluetooth πρόβλημα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εχω ένα bluetooth usb adapter (με Blusoleil drivers) μέσω του οποίου συνδέω οποιαδήποτε bluetooth συσκευή. Κινητό, Mouse, headset, άλλο pc, κτλ.

Πρόσφατα αγόρασα έναν Bluetooth presenter. Για οσους δεν ξέρουν, είναι σαν remote control, με το οποίο μέσω Bluetooth μπορείς να ελέγχεις το mouse (αριστερο κ δεξί κλικ, scroll, εναλλαγή στα παράθυρα κ έχει και laser pointer).

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν το συνέδεσα για πρώτη φορά, έπαιξε κανονικά. Το έκανα pairing, το αναγνώρισε, πέρασε και τους drivers και ολα τέλεια.

Όταν έκανα restart το pc μου και πήγα να το ξαναλειτουργήσω μου έβγαλε το μήνυμα "Bluetooth link key is missing" και δεν μπορώ να ο λειτουργήσω!!

Έκανα unpair, uninstall και ξανά install, έβαλα παλιότερους και νεότερτους drivers της Blusoleil, αλλά τιποτα.

Το δοκίμασα στο laptop ενός φιλου που έχει ακριβώς τους ίδιους drivers με μένα κ τιποτα.

Το δοκιμασα και σε έναν άλλο φιλο που χρησιμοποιεί τους drivers της Microsoft και πάλι τίποτα.

Μάλλον ο presenter φταίει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή δούλεψε κ τώρα όχι.

Μηπως κάποιος κάτι για αυτό πριν τρελλαθώ?

Ευχαριστώ πολύ a priori.