Nagata Δημοσιεύτηκε August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2025 Μια μικρή λεπτομέρεια που εντοπίστηκε τυχαία στον κώδικα της τελευταίας δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 26 φαίνεται να αποκαλύπτει την πιθανή ανάλυση οθόνης του επερχόμενου Apple Watch Ultra. Σύμφωνα με πληροφορίες που εντοπίστηκαν από τον συνεργάτη του MacRumors, Aaron Perris, μέσα από σχετικό αρχείο του συστήματος προέκυψε ότι η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 422 x 514 pixel. Αναβαθμισμένη οθόνη και νέες λειτουργίες Για λόγους σύγκρισης, τα Watch Ultra πρώτης και δεύτερης γενιάς διαθέτουν οθόνη 1,92 ιντσών με ανάλυση 410 x 502 pixel. Η μικρή αυτή αύξηση στον αριθμό των pixel ενδέχεται να μεταφράζεται σε ελαφρώς μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, πιθανόν στις 1,98 ίντσες, με τη διαφορά να προκύπτει από τη μείωση των περιθωρίων. Δορυφορικά μηνύματα και 5G Αν και ο σχεδιασμός αναμένεται να παραμείνει παρόμοιος με τις προηγούμενες εκδόσεις, η συσκευή φημολογείται ότι θα ενσωματώνει νέες λειτουργίες όπως δορυφορική αποστολή μηνυμάτων και υποστήριξη για 5G RedCap, ένα πρότυπο ασύρματης συνδεσιμότητας σχεδιασμένο για φορετές συσκευές. Το Apple Watch Ultra 3 εκτιμάται επίσης ότι θα περιλαμβάνει δυνατότητα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης, χωρίς να υπάρχουν ακόμη επίσημες επιβεβαιώσεις από την εταιρεία. back to the Article 1 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassamis Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 (edited) Μήπως η Apple ετοιμάζει το απόλυτο smartwatch για extreme χρήστες; Παιδιά θα το μοιραστώ : Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία του αμαξιού ή εγώ που δεν πλένω ποτέ με μικροΐνες… Αλλά τα φαναρια μου είχαν γίνει πιο θαμπά και από τις αποφάσεις μου στα 20 😅 Edited August 20, 2025 by kostassamis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts