chris7_ Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα του..αφενος ειναι στα αγγλικα,αφετερου δεν βγαζει τις σωστες απαντησεις.. Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/classic.htm για iq test Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mango Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα του..αφενος ειναι στα αγγλικα,αφετερου δεν βγαζει τις σωστες απαντησεις.. Οι οδηγίες είναι στα αγγλικά αλλά το ίδιο το τεστ ειναι μονο με σχήματα. Τώρα, όσον αφορά την εγκυρότητα πόσο έγκυρο μπορεί να είναι γενικα ένα τεστ iq; Απλα όποιος θέλει μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο. Δεν είναι και παντελώς άκυρο αφού δεν απαιτεί και τόσο γνώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα του..αφενος ειναι στα αγγλικα,αφετερου δεν βγαζει τις σωστες απαντησεις.. Σωστές απαντήσεις σε IQ τεστ δεν υπάρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ρε παιδιά, για πείτε κανένα καινούριο. Έχουμε καιρό να γράψουμε! Καλημέρα! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/classic.htm για iq test ειναι λιγακι ευκολο... Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 ειναι λιγακι ευκολο... δεν είναι αυτό εύκολο, εσύ είσαι έξυπνος.. χιχι:lol::p εγώ δυσκολεύτηκα πάντως σε μερικές..:happy: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Για να ξεκινήσετε πατήστε στο στρογγυλό μπλε κουμπί Κανόνες: 1. 2 ατομα το πολυ, μεσα στη βαρκα 2. ο μπαμπας δεν μπορει να μεινιε με τα κοριτσια χωρις την παρουσια της μαμας 3. η μαμα δεν μπορει να μεινει με τα αγορια χωρις την παρουσια του μπαμπα 4. ο κλεφτης δεν μπορει να μεινει με κανενα μελος της οικογενειας χωρις τον αστυνομο 5. οι μονοι που μπορουν να οδηγησουν τη βαρκα ειναι ο αστυνομος και οι δυο γονεις Κάντε κλικ πάνω στο άτομο που θα ανέβει κάθε φορά στη βάρκα Για να ξεκινήσει η βάρκα κάνε κλικ πάνω στον κόκκινο μοχλό Αυτό είναι τεστ σε υποψήφιους εργαζόμενους στην Ιαπωνία Ένας "κανονικός" άνθρωπος πρέπει να το λύσει σε 15 λεπτά. Καταφέρατε να τους περάσετε στην απέναντι όχθη??? (imo 10 λεπτα ειναι αρκετα) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Για να ξεκινήσετε πατήστε στο στρογγυλό μπλε κουμπί Κανόνες: 1. 2 ατομα το πολυ, μεσα στη βαρκα 2. ο μπαμπας δεν μπορει να μεινιε με τα κοριτσια χωρις την παρουσια της μαμας 3. η μαμα δεν μπορει να μεινει με τα αγορια χωρις την παρουσια του μπαμπα 4. ο κλεφτης δεν μπορει να μεινει με κανενα μελος της οικογενειας χωρις τον αστυνομο 5. οι μονοι που μπορουν να οδηγησουν τη βαρκα ειναι ο αστυνομος και οι δυο γονεις Κάντε κλικ πάνω στο άτομο που θα ανέβει κάθε φορά στη βάρκα Για να ξεκινήσει η βάρκα κάνε κλικ πάνω στον κόκκινο μοχλό Αυτό είναι τεστ σε υποψήφιους εργαζόμενους στην Ιαπωνία Ένας "κανονικός" άνθρωπος πρέπει να το λύσει σε 15 λεπτά. Καταφέρατε να τους περάσετε στην απέναντι όχθη??? (imo 10 λεπτα ειναι αρκετα) to vrika telika!!! Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Για να ξεκινήσετε πατήστε στο στρογγυλό μπλε κουμπί Κανόνες: 1. 2 ατομα το πολυ, μεσα στη βαρκα 2. ο μπαμπας δεν μπορει να μεινιε με τα κοριτσια χωρις την παρουσια της μαμας 3. η μαμα δεν μπορει να μεινει με τα αγορια χωρις την παρουσια του μπαμπα 4. ο κλεφτης δεν μπορει να μεινει με κανενα μελος της οικογενειας χωρις τον αστυνομο 5. οι μονοι που μπορουν να οδηγησουν τη βαρκα ειναι ο αστυνομος και οι δυο γονεις Κάντε κλικ πάνω στο άτομο που θα ανέβει κάθε φορά στη βάρκα Για να ξεκινήσει η βάρκα κάνε κλικ πάνω στον κόκκινο μοχλό Αυτό είναι τεστ σε υποψήφιους εργαζόμενους στην Ιαπωνία Ένας "κανονικός" άνθρωπος πρέπει να το λύσει σε 15 λεπτά. Καταφέρατε να τους περάσετε στην απέναντι όχθη??? (imo 10 λεπτα ειναι αρκετα) ΣΕ 6 λεπτα το βρηκα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Το βρήκα!! Αλλά δεν κράτησα χρόνο.. νόμιζα θα μου εμφανίσει στο τέλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Τελείωσα!Πολύ δύσκολο...Πάνω στο 10λεπτο μπορεί και παραπάνω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Τοποθέτησε τους αριθμούς 1 έως 8 στις παύλες του διπλανού σχήματος, έτσι ώστε να μη γειτονεύουν οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια οι αριθμοί που διαφέρουν κατά μία μονάδα α- - - - - - - α- :) Τα α, τα βάζω γιατί δεν με αφήνει να βάλω ένα κενό πριν την παύλα και θέλω να δείξω ότι η θέση της είναι στο κέντρο. Το α δεν σημαίνει τίποτα! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Τοποθέτησε τους αριθμούς 1 έως 8 στις παύλες του διπλανού σχήματος, έτσι ώστε να μη γειτονεύουν οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια οι αριθμοί που διαφέρουν κατά μία μονάδα α- - - - - - - α- :) Τα α, τα βάζω γιατί δεν με αφήνει να βάλω ένα κενό πριν την παύλα και θέλω να δείξω ότι η θέση της είναι στο κέντρο. Το α δεν σημαίνει τίποτα! a7 314 586 a2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Μπράβο, πολύ γρήγορη! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Να άλλο ένα: Είναι ένα νεογέννητο και μικρό μαυράκι και η μητέρα του είναι μαύρη και ο πατέρας του λευκός. Τι χρώμα δόντια θα έχει; Και ένα ακόμη: Αν σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα βρέχει, ποια είναι η πιθανότητα να έχει λιακάδα μετά από 72 ώρες; (Είναι παλιά και κλασικά!):lol::) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Hταν ενας φυλακισμενος και ειχε επισκεψεις,,,, παει λοιπον μεσα ενας και λεει θελω να δω τον ταδε,,, και ρωταει ο φρουρος τι συγγενεια εχουν και απανταει.. -Ο πατερας του ειναι γιος του πατερα μου.. τι συγγενεια εχουν;;;;;:blink: ευκολο:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Hταν ενας φυλακισμενος και ειχε επισκεψεις,,,, παει λοιπον μεσα ενας και λεει θελω να δω τον ταδε,,, και ρωταει ο φρουρος τι συγγενεια εχουν και απανταει.. -Ο πατερας του ειναι γιος του πατερα μου.. τι συγγενεια εχουν;;;;;:blink: ευκολο:p αδέλφια???:O Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Να άλλο ένα: Είναι ένα νεογέννητο και μικρό μαυράκι και η μητέρα του είναι μαύρη και ο πατέρας του λευκός. Τι χρώμα δόντια θα έχει; Και ένα ακόμη: Αν σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα βρέχει, ποια είναι η πιθανότητα να έχει λιακάδα μετά από 72 ώρες; (Είναι παλιά και κλασικά!):lol::)Τα νεογεννητα δεν εχουν δοντια μετα απο 72 ωρες ειναι παλι μεσανυχτα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 αδέλφια???:O ΟΧΙ:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 τον εχει ανηψιο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Hταν ενας φυλακισμενος και ειχε επισκεψεις,,,, παει λοιπον μεσα ενας και λεει θελω να δω τον ταδε,,, και ρωταει ο φρουρος τι συγγενεια εχουν και απανταει.. -Ο πατερας του ειναι γιος του πατερα μου.. τι συγγενεια εχουν;;;;;:blink: ευκολο:p θειος κ ανιψιος Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 θειος κ ανιψιος ΟΧΙ:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ΟΧΙ:p:p ο τυπος ειναι γιος του πατερα του (λογικο) ο οποιος ειναι γιος του πατερα μου, αρα εγω και αυτος ειμαστε αδερφια, αρα εγω με το παιδι του ειμαστε θειος και ανιψιος. τι οχι? δικιο εχω, δν ξερεις εσυ :lol::p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ο τυπος ειναι γιος του πατερα του (λογικο) ο οποιος ειναι γιος του πατερα μου, αρα εγω και αυτος ειμαστε αδερφια, αρα εγω με το παιδι του ειμαστε θειος και ανιψιος. τι οχι? δικιο εχω, δν ξερεις εσυ :lol::p Αν καταλαβα επιμενεις στο οτι ειναι θειος και ανηψιος;;:O Αν ναι τοτε ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ:D ελα ρε συ, ειναι ευκολο...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts