ramanujan Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Είναι 13. Το θέμα είναι γιατί;:rolleyes::):blink: Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 λολ...εγω το βρηκα με βαζη την λογικη: 17-5+1=13 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Όχι δεν είναι αυτό, γιατί, πώς εξηγείς τα εννιάρια μετά;:):rolleyes::) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 εγω σου ειπα πως το βρηκα..σε συνδυασμο με μεθοδο των τριων.:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Βιβή, ακολουθία αριθμών είναι. Τι σχέση έχει η μέθοδος των τριών; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τη μέθοδο των τριών. Πάντως με την ίδια λογική θα μπορούσε να είναι 17-1+5. Συγγνώμη αν δεν καταλαβαίνω κάτι και λέω βλακείες.:rolleyes::p:p:p:lol::) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 απο τη στιγμη που ειναι ακολουθια οπωσ 5+4=9 ετσι κ 17-4=13..ε...?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Όχι, γιατί στο ένα κάνεις συν 4 και στο άλλο πλην. Ξεχάστε την ακολουθία γιατί μπερδεύει. Σκεφτείται απλά. Καλημέρα!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Βιβή, ακολουθία αριθμών είναι. Τι σχέση έχει η μέθοδος των τριών; δικοι μου συνδυασμοι ειναι αυτοι 9-5=4 17-9=8 8+4+1=13 δεν ξερω αλλα αυτο ειναι δικο μου συστημα και παντα πεφτω μεσα...αν θελετε βαλτε αλλο παρομοιο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Μετά από καιρό βάζω ένα καλό γρίφο με ακολουθίες. Βρείτε τον επόμενο αριθμό: 1 - 5 - 9 - 9 - 17 9+9=18 17+1=18 5+13=18 Aρα ειναι το 13. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Φίλε ioma δεν είναι έτσι, γιατί αν σου ζητήσω το επόμενο νούμερο πιο θα πεις ότι είναι; Τι θα γίνει όταν ξεπεράσουμε το 18; Θα προσαρμόζουμε συνέχεια νέο άθροισμα για κάθε εξάδα αριθμών; Δεν είναι κακή ιδέα, τώρα που το σκέφτομαι, όμως εγώ δεν έχω αυτό στο μυαλό μου, και δεν ξέρω αν γίνετε κιόλας. Ποιος θα είναι ο 2345 όρος της ακολουθίας τότε; Κάπού μπερδεύεται έτσι η λύση σου.:) Α, και για σένα freak_of_nature, δεν είναι σωστή η λύση, γιατί είναι κάπως τυχαίο. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά και έχω μπερδευτεί sorry.:O:) Δε βάζω ακόμα τη λύση, εκτός αν το θέλετε, γιατί είναι πολύ ωραία άσκηση και όχι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Όπως είπα και πριν σκεφτείται απλά.:p;):D Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 αιντε πες μας εσκασες Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Λοιπόν το μυστικό είναι να δείτε ότι είναι δύο ακολουθίες μπλεγμένες σε μία. Η πρώτη είναι 1 - 9 - 17 - ..., της οποίας οι όροι προκύπτουν με +8 και η άλλη είναι η εξής: 5 - 9 - 13 - ..., της οποίας οι όροι προκύπτουν με +4.:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Λοιπόν το μυστικό είναι να δείτε ότι είναι δύο ακολουθίες μπλεγμένες σε μία. Η πρώτη είναι 1 - 9 - 17 - ..., της οποίας οι όροι προκύπτουν με +8 και η άλλη είναι η εξής: 5 - 9 - 13 - ..., της οποίας οι όροι προκύπτουν με +4.:) Aν αντι ακολουθιες ελεγες προοδοι θα ηταν καλυτερα.Και οι προοδοι ακουλουθιες ειναι αλλα ετσι οπως το εδινες ηταν απιθανο να το βρει καποιος. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Δηλαδή η ακολουθία 5-(+4)-9-(+4)-13... ήταν σαφως ορισμένη; Και εγώ σου λέω ότι πρόκειται για την ακολουθία 5-(x9/5)-9-(x9/5)-81/5... :wacko: Ελλιπής ο γρίφος... :!: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Δηλαδή η ακολουθία 5-(+4)-9-(+4)-13... ήταν σαφως ορισμένη; Και εγώ σου λέω ότι πρόκειται για την ακολουθία 5-(x9/5)-9-(x9/5)-81/5... :wacko: Ελλιπής ο γρίφος... :!: Συμφωνω.Καμμια ακολουθια δεν ειναι σαφως ορισμενη αν δεν δοθει ο αναδρομικος τυπος της.Εξαλλου γιαυτο εγραψα οτι ηταν καλυτερα να ελεγε προοδος μπας και το βρισκαμε. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εντάξει παιδιά, έχετε δίκιο συγγνώμη!:O:):) Εμένα όταν μου το είπαν δεν κάθισα να αναλύσω τόσο πολύ τους όρους, και έχετε δίκιο δεν είναι σαφώς ορισμένη! Και πάλι συγγνώμη.;):):) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εντάξει παιδιά, έχετε δίκιο συγγνώμη!:O:):) Εμένα όταν μου το είπαν δεν κάθισα να αναλύσω τόσο πολύ τους όρους, και έχετε δίκιο δεν είναι σαφώς ορισμένη! Και πάλι συγγνώμη.;):):) Καλα δεν εγινε και τιποτα κακο απλως με εσκασε προσπαθωντας να το βρω με ακολουθιες Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Να ένα άλλο. 7 - 12 - 27 - 72 - ... Η σειρά αυτή από αριθμούς, και όταν λέω σειρά δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, έχει άπειρους όρους. Είναι διευκρίνιση για να αποφύγουμε κάποιες λάθως ερμηνείες.:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 207;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 207;;; k ego etsi nomizo. dld prota +5 meta +3x5 meta +3(3x5) k paei legontas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Και εγώ 207 νομίζω. Αν και υπάρχει περίπτωση να είναι 7 - 12 - 27 - 72 - 47 - 132... Δηλαδή ανα 20 και 60.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ναι παιδιά αυτό είναι. Σωστό και αυτό με το 20 και το 60. Εγώ είχα το άλλο στο μυαλό μου βέβαια. Αλλά και αυτή πολύ ωραία λύση.:):D:):p:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mango Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 http://www.iqtest.dk/main.swf edw mporeite na kanete test poli paromoio me ena tis mensa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα του..αφενος ειναι στα αγγλικα,αφετερου δεν βγαζει τις σωστες απαντησεις.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts