billakosss Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ξερεις...εγω δουλευω 2 χρονια..και ενσημα δεν εχω παρει.. αλλα σκεφτομαι να αγορασω σπιτι...μηπως να κανω και εγω το ιδιο?? :p πλακα κανω! το boss ειναι λυρα 100 :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 dhladi ti aytokinito pires? pos to ekanes ayto? epidi den sou kollage ensima? tosa xronia 1h fora to akouo kai boro nas po oti den to polikatalaveno.se plirosediladi gia na mhn ton katagileis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 πηρα ενα atos,μεγαλο μερος του αυτοκινητου εβγαλα απο αυτην την ιστορια(οχι ολοκληρο ηρεμηστε λιγο :p ), γιατι δεν μου ειχε δωσει ποτε δωρο και επιδοματα και τον υποχρεωσε ο νομος να μου τα δωσει και μαλιστα παραπανω απο οτι θα επρεπε. δεν ειναι και ακριβο τo ατος! στο δικαστηριο συμφωνησε ο δικηγορος του για αυτα που ζητουσα και ετσι τελειωσε η ιστορια αλλιως θα ειμασταν ακομη εκει. απο οτι εμαθα αργοτερα εκκρεμουσαν σε βαρος του και αλλες υποθεσεις ισως για αυτο μου τα εδωσε. πηρα 2 δωρα χριστουγεννων-2 δωρα πασχα-2 επιδοματα αδειας οπως και για τον 1,5 χρονο οσες κυριακες και αργιες που δουλευα σχεδον πανατ τα πληρωθηκα διπλα μεροκαματα και κατι παραπανω για ηθικη ικανοποιηση. αυτα γαι να μην φανταζεστε διαφορα.... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 πηρα ενα atos,μεγαλο μερος του αυτοκινητου εβγαλα απο αυτην την ιστορια(οχι ολοκληρο ηρεμηστε λιγο :p ), γιατι δεν μου ειχε δωσει ποτε δωρο και επιδοματα και τον υποχρεωσε ο νομος να μου τα δωσει και μαλιστα παραπανω απο οτι θα επρεπε. δεν ειναι και ακριβο τo ατος! στο δικαστηριο συμφωνησε ο δικηγορος του για αυτα που ζητουσα και ετσι τελειωσε η ιστορια αλλιως θα ειμασταν ακομη εκει. Δουλευεις ακομα στο ιδιο μαγαζι? Το αφεντικο σου πως ηταν απεναντι σου μετα απο ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εκανα καποιες αλλαγες στο παραπανω post γαι να καταλαβεται τι επαιξε! οχι δεν δουλευω ακομη αλλα στην αρχη με απειλουσε και καλα οτι οπου με βρει θα με κανει μαυρη και τα σχετικα! δεν ηξερε ομως οτι ειμαι απο καλαματα και δεν μασαω :p :p πηγα ομως μια μερα για καφε μετα απο καιρο και μου εκανε τον καλο! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καταλαβαίνω οτι δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα μαγαζιά που δεν κάνουν αυτα που πρέπει. Μήπως μπορούμε όμως να αναφέρουμε ονομαστικά τα σωστά μαγαζιά? Με αυτό φαντάζομαι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα! Οπότε αν κανείς παιδιά ξέρει κάποιο μαγαζί που είναι βέβαιος οτι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, κόβει αποδείξεις κλπ ας το αναφέρει να πηγαίνουμε εκει! ;) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καταλαβαίνω οτι δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα μαγαζιά που δεν κάνουν αυτα που πρέπει. Μήπως μπορούμε όμως να αναφέρουμε ονομαστικά τα σωστά μαγαζιά? Με αυτό φαντάζομαι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα! Οπότε αν κανείς παιδιά ξέρει κάποιο μαγαζί που είναι βέβαιος οτι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, κόβει αποδείξεις κλπ ας το αναφέρει να πηγαίνουμε εκει! ;) perimeneis apantiseis? ligo diskolo... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 perimeneis apantiseis? ligo diskolo... :lol: To φοβόμουν αυτό :( Αλλά δεν μπορεί, θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ε? :O Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts