gregorisvas Δημοσιεύτηκε December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2005 Hello πηρα ενα WRT54G (Alchemy) και εχω και ενα LevelOne WAP-0003.Το wrt ειναι το "βασικο" ας πουμε a.p.Θελω να βαλω το Level1 να δουλευει ως repeater..Θα παιξει?Τι πρεπει να προσεξω?Να ρωτησω και κατι ακομα.Client ap τι ειναι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μου εχουν σπασει τα νευρα!Το LinkSys δεν συνδεεται με τιποτα.Οτι και να κανω ενω προσπαθει να συνδεθει το laptop στο A.P..τιποτα..Οταν το παω πολυ κοντα ή συνδεσω καλωδιο στο switch που καταληγουν τα a.p τοτε συνδεεται..Τι παιζει? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ ... Πάνω στο jetspeed έχω ένα netgear wireless router και μοιράζω κανονικά την dsl.. Επειδή ήθελα να μεγαλώσω την εμβέλεια του δικτύου μου (μήπως και πιάσω και στο διπλανό μου γραφείο) αγόρασα και ένα levelOne WAP 0003 access Point.. Από εδώ και πέρα τι κάνω; Που συνδέω το Level One για να το ορίσω σε repeater mode? τι άλλες ρυθμίσεις κάνω? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ασε Iceman..Το πολεμησα...το ξαναπολεμησα...τα παρατησα.. :( Παρολο που στο log του Level1 λεει οτι repeater started..τιποτα..δεν συνδεεται καν στο level1.... :S Τωρα πολυ απλα εχω συνδεσει και το level1 στο switch και το εχω σαν 2ο ξεχωριστο a.p μεχρι να βρω λυση για το repeater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Και τι κερδίζεις με το 2ο AP? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τιποτα...Απλα 2 aps δινουν internet..Για να μην το εχω σε αχρηστεια το κανω..Ακομα δεν μπορω να βρω λυση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts