Jump to content

Νέα σύνθεση

oceansofangels
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Φτιάχνω εναν καινουριο υπολογιστη με την παρακατω συνθεση και θα ήθελα γνωμες γενικα όπως και τι κουτι να διαλεξω. Τα specs ειναι ως εξής:

PC specs

Motherboard: ASUS A8N-E

Τιμή: 110 euro

Processor: AMD ATHLON 64 X2 4200+ DUAL CORE

Τιμή: 450 euro

Σύστημα ψύξης: ZALMAN CNPS 9500 LED

Τιμή: 65 euro

Σκληρός δίσκος: Western Digital 120GB 7200RPM SATA2 (WD1200JS)

Τιμή: 80 euro

Μνήμη: 2 x (KINGSTON 512MB 400MHz DDR PC3200 DIMM)

Τιμή: 2 * 50 = 100 euro

DVD-RW: SONY DVDR DRU-800 DUAL LAYER

Τιμή: 60 euro

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GEFORCE 6600 256MB TV DVI PCI-E (OEM)

Τιμή: 116 euro

Κουτί:

Τιμή: να κυμανθει η τιμη του απο 50 εως 100

Floppy Drive

Τιμή: 5 euro

Οθόνη: SONY (θα δω ποιο μοντέλο ακριβώς)

Τιμή: 300 euro

Wireless PCI Card: LINKSYS WMP54G WIRELESS PCI CARD 11G

Τιμή: 50 euro

Πληκτρολόγιο

Τιμή: 5 euro

Ποντίκι: USB Intellimouse Optical

Τιμή: 25 euro

Το πρόβλημα μου είναι στο κουτί.Βασικά θα ήθελα ενα κουτι που να περιεχει τροφοτικο που να μπορει να υποστηριξει το συστημα μου 24/7.

Ευχαριστω.

Να προσθέσω επισης οτι το συστημα δεν προκειται να χρησιμοποιηθει για παιχνιδια(γι΄αυτο και δεν παιζει καθολου η SLI πανω, ουτε καρτα γραφικων ουτε μητρικη) και δεν προκειται να του κανω και σοβαρο overclocking το πολυ πολυ να του αυξησω την αποδοση του επεξεργαστη αλλα θα δω πως γινεται αυτο οταν θα το εχω μπροστα μου. Επισης καλο θα ηταν η τελικη τιμη να κυμανθει γυρω στα 1500 ευρω.

αυτα

muchos grazias

Κατα τη γνωμη μου ενας πιο μεγαλος δισκος ειναι απαραιτητος.Τα 120 ειναι λιγα πλεον.Ριξε μια ματια στους maxtor maxline III,ειναι sata με 5 χρονια εγγυηση και πολυ γρηγοροι.

Απο τη στιγμη που θες το μηχανημα να δουλευει 24/7 πιστευω οτι πρεπει να παρεις ενα καλο τροφοδοτικο.Ειναι αμαρτια ο dual core σου να δουλευει με μετριο τροφοδοτικο.Ενα κουτι Heroichi 6919(η και το 6Α19) μαζι με ενα τροφοδοτικο Enermax 485 θα σε καλυψουν απολυτα πιστευω.Και τα δυο μαζι κοστιζουν 150-170 ευρω(αναλογα με το ποιο κουτι θα παρεις).Αν αποφασισεις να το κρατησεις κατω απο τα 100(που δε στο συνιστω με τιποτα) παρε κανα 420αρι chieftec του πλαισιου.Αλλα μετα ξεχνας τελειως το overclocking.Aντιστοιχη ενδιαμεση λυση κανα τροφοδοτικο heroichi γυρω στα 50 ευρω.Επιμενω ομως οτι ειναι σα να βαζεις μετρια λαστιχα σε Ferrari.....

Κοιταξε και κανα αλλο DVDR,η sony δεν ειναι και το πρωτο ονομα,ασε που δεν τα αξιζει τα 60.Check Nec,Pionner,LiteOn,LG,BenQ και αν σου βγαινουν τα λεφτα Plextor....

αυτα πανω κατω...........

Screw you guys,I'm going home.........

διαφωνω και στον επεξεργαστη και στην μνημη,θα παρεις τον 3800+ και θα τα λεφτα της διαφορας θα τα ριξεις στη μνημη,μην περιμενεις να ανεβει σε mhz με τοσο μαπες μνημες..τουλαχιστον ocz...οπως και για την μητρικη εχω αρκετες αμφιβολιες...καλυτερα dfi...

- HDD τουλαχιστον 160 GB (προτινόμενα 200 ή 250 Gb) - WD Sata II 16 MB cache

- Tower Thermaltale Soprano 75 eur (ευρύχωρο midi χωρίς ίχνος βίδας και με 3 αθόρυβους fans ενσωματωμένους)

- DVD+/-RW Nec με κλειστά τα μάτια (ή 4550 ή 3540). Μακριά από Sony optical drives.

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo