Jump to content

Νέο ξεκίνμα κάνει από αύριο το chip Xring Q1 μέσω του Xiaomi Pad 7 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να βρει έναν τρόπο η Xiaomi ώστε να μπορέσει εύκολα να μας κερδίσει με τις επιδόσεις του δικού της εσωτερικού SoC, Xring O1. Μάλλον έκανε την καλύτερη κίνηση η Κινεζική εταιρεία και αύριο 22 Μαίου όχι μόνο θα μας περιγράψει τις ικανότητες αυτού του chip, αλλά θα δούμε παράλληλα και την πρώτη συσκευή με αυτό το εξάρτημα… το νέο tablet Pad 7 Ultra.

Σήμερα, η συσκευή φέρεται να εμφανίστηκε στο Geekbench, αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά την απόδοση του chip. Οι αποκαλυφθείσες λεπτομέρειες σχετικά με την CPU συμβαδίζουν με τις πληροφορίες που αντλήσαμε μέσω ενός προηγούμενου benchmark , που φέρεται να είχε γίνει με συμμετέχοντας ένα smartphone Xiaomi 15S Pro.

Το αποτέλεσμα των 2.191 μονάδων στο single-core test και των 8.741 μονάδων στο multi-core test δεν είναι τόσο καλό όσο του smartphone, αλλά είναι αρκετά καλό για ένα tablet κορυφαίας κατηγορίας. Σημειώστε ότι η απόκλιση στην απόδοση προέρχεται από τις χαμηλότερες ταχύτητες ρολογιού για την έκδοση του chipset O1 του tablet. Φαίνεται να είναι χαμηλότερης συχνότητας και οι κορυφαίοι 2+4 πυρήνες λειτουργούν σε χαμηλότερα ρολόγια, ενώ οι 2+2 πυρήνες είναι οι ίδιοι.

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του επεξεργαστή, σε άλλες σημειώσεις διαβάζουμε πως το νέο tablet θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη OLED 14 ιντσών και μπαταρία 12.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 120W. Θα έχει πάχος 5,1 mm και βάρος 609 γραμμάρια – ένα αρκετά ελαφρύ tablet, δεδομένου του μεγέθους του. Θα υποστηρίζει πληκτρολόγιο και γραφίδα, λεπτομέρειες για τις οποίες θα μάθουμε σε μόλις 1 ημέρα από σήμερα.

Σύμφωνα με το Geekbench, το tablet έτρεχε Android 15 και είχε 16GB μνήμης RAM.

[via]

 

back to the Article

 

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...