Jump to content

OnePlus Pad 2 και προβλημα με WiFi

hal9000dp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

Εχω το OnePlus Pad 2 εδω και 7 μηνες. Εχει OxygenOS 15.0 ,  Snapdragon 8 gen , RAM 12 GB , version  OPD2403_15.0.0.801(EX01)   (update security  1/APR/2025 )

Τον τελευταιο καιρο εχω ξαφνικα προβληματα συνδεσης του WIFI του. Ειμαι στα 2,5μ απο τον ρουτερ και διπλα μου δουλευει ανετα ενα αλλο ταμπλετ XIAOMI και το κινητο μου OnePlus Nord CE 2 LITE 5G με το wifi ενω το PAD 2 σταματαει να εχει συνδεση με το wifi.

Eχω δοκιμασει 1) Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και Bluetooth  ,  2) επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναστησιμο του PAD 2 και 3) τσεκαρα και την αυτοματη ρυθμιση ωρας σε "on".  Για ενα διαστημα σταματα το προβλημα και μετα ξαναεμφανιζεται το προβλημα συνδεσης με το wifi το οποιο σημειωτεον δεν ειναι μονιμο ... εμφανιζεται ... σταματαει ... ξαναεμφανιζεται μετα απο μερικες μερες κοκ. 

Αγορασα το PAD 2 θεωροντας το μια καλη και ασφαλη αγορα αλλα επεσα πανω σε προβλημα που ειναι εξοργιστικο.

Εχετε καμμια συμβουλη γιαυτο ...?

hal9000dp

Προσπαθώ να καταλάβω.

Το OP δεν βλέπει το δικό σου δίκτυο; δεν βλέπει κανένα δίκτυο; Είναι συνδεδεμένο αλλά δεν έχεις κίνηση δικτύου;

Εκεί που σερφάρεις χάνει το δίκτυο; Το εχεις παρατημένο πχ για 10 λεπτά και μετά δεν βλέπει κάποιο δίκτυο;

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Έχει περίεργη συμπεριφορά. Ενώ το σηματακι δικτύου (η βεντάλια) είναι on δίκτυο δεν υπάρχει. Στα settings του wifi λέει συνδεδεμένο αλλά ο browser νεκρός. Την ίδια στιγμή ανοίγω την εφαρμογή της ookla για μέτρηση ταχύτητας και φαίνεται το ίντερνετ κομμένο. 

Συγχρόνως ακριβώς δίπλα άλλο τάμπλετ (xiaomi) δουλεύει κανονικά στο δίκτυο όπως επίσης και το κινητό μου ( oneplus ) πιάνει δίκτυο και δουλεύει κανονικά.  Κάποια στιγμή ξαναδουλευει κανονικά για Χ μέρες και ξαφνικά αρχίζει πάλι τα προβλήματα.

Μιλάω πάντα για το δίκτυο wifi στο σπίτι μου 

Edited by hal9000dp
hal9000dp

και όταν είναι νεκρό το δίκτυο τι ακριβώς κάνεις;

μου μυρίζει κάποιου είδους ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο και το ρουτερακι σου.

Μια παρόμοια συμπεριφορά έχω και με το 11αρι μου και το 13αρι μου με ενα xiaomi router που το εχω σαν repeater στο ενδιάμεσο του σπιτιού.

Το έχω περιορίσει οτι κάτι παίζει με το xiaomi γιατί επιτόπου συνδέομαι στο ρουτερ του σπιτιού και ιντερνετ έχουν κανονικά.

Edited by mivechris

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13