andrapos22 Δημοσιεύτηκε 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 18 Απριλίου Καλησπέρα,βλέπω δεν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο.Παρέλαβα σήμερα εγώ την μικρή έκδοση από dhgate.Προηγούμενο κινητό το f3 το οποίο είχε αρχίσει να κουράζεται στα παιχνίδια.Ελπίζω να φανεί άξιος αντικαταστάτης,μιας και το f3 την πάλεψε πάνω από 3 έτη με μόνο παράπονο την πολύ μέτρια κάμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 hour ago, andrapos22 said: Καλησπέρα,βλέπω δεν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο.Παρέλαβα σήμερα εγώ την μικρή έκδοση από dhgate.Προηγούμενο κινητό το f3 το οποίο είχε αρχίσει να κουράζεται στα παιχνίδια.Ελπίζω να φανεί άξιος αντικαταστάτης,μιας και το f3 την πάλεψε πάνω από 3 έτη με μόνο παράπονο την πολύ μέτρια κάμερα του. Εχθές παρέλαβα και εγώ την 12/256 από amazon! Πώς το βλέπεις, ποια έκδοση λογισμικού σου λέει, εμένα 2.0.105.0.VOKEUXM??? Προσωπικά για την ώρα μια χαρά το κόβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 12 minutes ago, bill64 said: Εχθές παρέλαβα και εγώ την 12/256 από amazon! Πώς το βλέπεις, ποια έκδοση λογισμικού σου λέει, εμένα 2.0.105.0.VOKEUXM??? Προσωπικά για την ώρα μια χαρά το κόβω! Το δικό μου έκανε ενημέρωση στην 2.0.103.0 και δεν βρίσκει νεότερη ενημέρωση.Δεν έχω προλάβει να το πιέσω ακόμα,στο σετάρισμα κανένα πρόβλημα,ζεστάθηκε ελάχιστα.Θελω να δω αν θα έχει χαζό κολληματακια όπως το f3 στην αρχή,δεν έχω παρατηρήσει κάτι ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Μια ερώτηση θα ήθελα το hyperos που έχει πως σας φαίνεται?είχα poco x3 και η γυναίκα f3 και είχαν τα θεματακια τους έχει φτιάξει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 minute ago, doomgeorge said: Μια ερώτηση θα ήθελα το hyperos που έχει πως σας φαίνεται?είχα poco x3 και η γυναίκα f3 και είχαν τα θεματακια τους έχει φτιάξει καθόλου? Για μια μέρα που το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα, δεν μου έχει κάνει κάτι κουλό έως τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Το ίδιο και εγώ..Ένα θέμα που έχω ακόμα με το f3 είναι ότι δεν έχει vowifi,στο f7 δουλεύει.Κολλημα δεν έχω δει ή κάποια δυσλειτουργία ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Μακάρι εγώ είχα πολλά μικρο προβλήματα και ένα μεγάλο στο f3 δεν έδειχνε αριθμό καλούντα έφτιαξε μετά από 6 μήνες σε ένα update γι'αυτό και είμαι λίγο....τώρα έχω ένα Xiaomi 12 και αυτό θεματακια τώρα έστρωσε η αλήθεια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Να πω την αλήθεια έχω πολλά χρόνια που χρησιμοποιώ xiaomi κινητά και έχω προσαρμοστεί σε πολλά θέματα -παραξενιές που έχει το λειτουργικό.Ως τώρα αυτό που είχα ευχαριστηθεί περισσότερο(και λειτουργεί ακόμα στα χέρια της κόρης μου)είναι το poco f2 pro.Οταν το άλλαξα με το f3 δεν είδα κάποια αισθητή βελτίωση,με εξαίρεση το πολύ μικρότερο βάρος.Τωρα το σκεφτόμουν για το x7 pro αλλά είπα να κάνω την υπέρβαση για το f7 pro.Λιγο που το δουλεύω βλέπω μεγάλη βελτίωση στην κάμερα και την οθόνη.Επισης πιστεύω ο snapdragon 8 gen 3 δεν θα με απογοητεύσει στα παιχνίδια.Δεν έχω προλάβει να παίξω μαζί του αλλά γενικά παίζω παιχνίδια,οπότε θέλω να δω πως θα τα πάει και η μπαταρία με σκληρή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos22 Δημ. Δευτέρα στις 06:02 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:02 μμ Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις μετά από λίγες μέρες με τη συσκευή.. 1.Πολύ ευκρινής και φωτεινή οθόνη!Κάτω από τον ήλιο δεν μασάει,εντυπωσίασε εμένα και όσους την είδαν. 2.Η μπαταρία έχει αισθητή διαφορά από του f3 προς το καλύτερο (το f3 έχει πρόσφατα αλλαγμένη,όχι 3ετιας..).Και φορτίζει πολύ γρήγορα με τον 90w φορτιστή. 3.Οπως το περίμενα ο gen 3 δεν μασάει πουθενά,στα παιχνίδια πάει μπάλα και με τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα δεν ζεσταίνεται πολύ το κινητό. 4.Στην κάμερα η βασική μου φαίνεται αρκετά καλή για την τιμή του κινητού (μιλάω για την τιμή από κινεζομάγαζο,όχι την επίσημη στα 700 και χωρίς φορτιστή).Με ξενέρωσε η έλλειψη του macro φακού γιατί προσωπικά τον χρησιμοποιούσα στη δουλειά..Πιο πολύ όμως με ξενέρωσε ότι δεν μπορείς να πάρεις raw αρχεία!Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό πραγματικά.. 5.Η θήκη που είχε μέσα είναι μαύρη και όχι η διάφανη που γίνεται χαλιά σε λίγους μήνες.Ειναι ελαφριά και δίνει ωραίο κράτημα στο κινητό.Ιδια φάση είναι και στο x6 που έχει η γυναίκα μου και την είχα ζηλέψει. Δεν ξέρω τι να κάνω με την προστασία οθόνης.Εχω αφήσει προς το παρόν τη ζελατίνα που είχε,γιατί με τα κινέζικα τζαμάκια που σπάνε σε 3 μέρες δεν την παλεύω..Το f3 το είχα γυμνό για πάνω από χρόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts