teorizo Δημοσιεύτηκε December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2005 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc μου. Μια μέρα τον έκλεισα καταλάθος από την μπρίζα και όταν πήγα να τον ανοίξω εχθές μου έβγαλε μια σελίδα που έλεγε πως δεν έγινε σωστά το κλείσιμο του και αφού μέτρησε αντίστροφα μου έβγαλε την εικόνα με το σήμα τον windows και άρχιζε να φορτώνει, όμως μέχρι εκεί κόλλησε! και αυτό το κάνει συνεχεια. γιατί; δεν δουλεύουν καθόλου το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. τi να κάνω; :( :cry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Για αρχη θα μπορουσες να δοκιμασεις αλλο ποντικι και πληκτρολογιο, αν και φαινεται να κωλαει κατα το initialize των συσκευων σου, οποτε κατι μαλον εχει "χτυπησει" (cd/dvd drive, RAM, M/B κλπ) ή ηταν απο καιρο ετοιμο, απλα με αυτο που εκανες, το αποτελειωσες. Αν εχεις κανενα Live CD (πχ Knoppix Linux ή Bart PE) δοκιμασε να δεις αν bootαρει κανονικα. Ετσι βλεπεις αν φταιει οντως συσκευη ή τελικα το λειτουργικο σου. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Also δοκιμασε να ξεκηνησεις σε safemode και να κανεις ενα κανονικο shutdown Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 και ενα repair της εγκαταστασης θα βοηθησει σιγουρα.παντως ριξε εναν ελεγχο για λαθη στο δισκο σου... Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts