JuNiOr Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 κατέβασα το fantastic four και είναι σε μορφή *.tar . το ξεζιπάρω με PicoZip και μου εμφανίζει 2 αρχεία *.avi.avi (το ένα cd1 και το άλλο cd2). πάω να τα παίξω με media player και bsplayer και μου εμφανίζει πρώτον μια γκρή εικόνα και μόνο και επιπλέον μου λέει οτι το κάθε αρχείο *.avi.avi που έχει μέγεθος 700Μb είναι 2.5 λεπτών... καμία ιδέα για το πως θα δω την ταινία??? :confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Καλα απο που κατεβάζεις και είναι σε τέτοια φορμάτ; Tο .tar μου θυμίζει file extension απο linux. Έχεις τους XviD και DivX codecs; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 hostolis said: Καλα απο που κατεβάζεις και είναι σε τέτοια φορμάτ; Tο .tar μου θυμίζει file extension απο linux. Έχεις τους XviD και DivX codecs; torrentspy .. :( μου θύμισε το ίδιο πράγμα στην αρχή κ εμένα αλλα με ένα search στο google είδα οτι ήταν ζηπαρισμένο σαν *.zip , *.rar etc.. anyway με τα πολλα κατέληξα στα 2 αυτά αρχεία.. :( Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ειναι αρχειο του Linux.Το .tar συμπιεσμενο αρχειο ειναι.Με winzip κλπ στα win ανοιγει κανονικα.Αν κατεβασεις τους codecs λογικα θα εισαι μια χαρα!Μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts