normaden Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 Μετά από πολύ καιρό συλλογής μουσικών άλμπουμ αρχίζω να τα ταξινομήσω αλφαβητικά στο EXCEL για να ξέρω τι έχω. Προσπαθώ να βρω ένα site επίσημο που να αναφέρει τι κατηγορία είναι το κάθε μουσικό άλμπουμ έτσι ώστε να το γράφω δίπλα σε κάθε τίτλο. Κάτι ανάλογο που υπάρχει και για τις ταινίες… Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνω γιατί έχω πάνω από 400 άλμπουμ χώρια τα ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Τί εννοείς με το "επίσημο" δεν μπορω να καταλάβω αλλα έχω να σου προτείνω σαν ιδέα αυτό Βρίσκεις το album που θέλεις και έχει αναλυτικά κάποια πραγματα που ίσως σε βοηθήσουν Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Το πρόβλημα είναι πως θα συναντήσεις κάποια albums σε διάφορες κατηγορίες και αυτό επειδή πολλές φορές είναι δύσκολο ένας καλλιτέχνης να μείνει περιορισμένος σε ένα συγκεκριμένο ύφος και είδος. Αυτό κάνει ένα album να έχει καταταχθεί σε παραπάνω από ένα είδος. Ένα site που συμβουλεύομαι συνήθως, είναι το http://www.allmusic.com. :) Καλό θα ήταν να έχεις ακούσει αυτά τα albums ώστε να μπορείς να κρίνεις και από μόνος σου κατά πόσο ταιριάζει αυτό που σου λέει το κάθε site με αυτό που ακούς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ένα site που συμβουλεύομαι συνήθως, είναι το http://www.allmusic.com. :) Καλό θα ήταν να έχεις ακούσει αυτά τα albums ώστε να μπορείς να κρίνεις και από μόνος σου κατά πόσο ταιριάζει αυτό που σου λέει το κάθε site με αυτό που ακούς. :) Χαχαχα το αιώνιο Χριστινάκι... :wink: :music: :love: :up: allmusic.com και τα μυαλά στα κάγκελα! Πάντως να κατιγοριοποιήσεις την μουσική που έχεις στο PC σου δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο καθώς κάθε κομμάτι από το κάθε album ενός καλλιτέχνη πολύ συχνά έχει και διαφορετική κατηγορία και ορισμένα τραγούδια έχουν δύο, τρεις και τέσσερις κατηγορίες... Άντε βγάλε άκρη. Εκτός αν έχεις τις πολύ βασικές κατηγορίες και απλά μαζοποιήσεις πολύ τα albums σου. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Χαχαχα το αιώνιο Χριστινάκι... :wink: :music: :love: :up: allmusic.com και τα μυαλά στα κάγκελα! Ahm... :grin: Παίρνω ποσοστά... :lol: :p Πάντως να κατιγοριοποιήσεις την μουσική που έχεις στο PC σου δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο καθώς κάθε κομμάτι από το κάθε album ενός καλλιτέχνη πολύ συχνά έχει και διαφορετική κατηγορία και ορισμένα τραγούδια έχουν δύο, τρεις και τέσσερις κατηγορίες... Άντε βγάλε άκρη. Εκτός αν έχεις τις πολύ βασικές κατηγορίες και απλά μαζοποιήσεις πολύ τα albums σου. Ακριβώς έτσι... :) Καλύτερα, κατά την γνώμη μου, να τα χωρίσεις σε πολύ γενικές κατηγορίες και μην μπλέξεις με τις πιο ειδικές. Εκτός και αν έχεις τόση πολλή υπομονή και χρόνο που μπορεις να διαθέσεις για κάτι τέτοιο... :) Εδώ θα βρεις τις βασικές κατηγορίες του Allmusic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts