costsa41 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 58 minutes ago, nasosvasedis said: Ναι το είδα και εγώ. Πλέον το κατάστημα της Easy Mail είναι στον Πειραιά, όχι τα κεντρικά στον Ρέντη. Θα περάσω αύριο να παραλάβω από εκεί το κιτ καθώς θα είμαι Πειραιά. Είναι και η απεργία βέβαια και δεν ξέρω τι θα παίξει με τους διανομείς. Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία. Που στον Πειραιά είναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 hour ago, costsa41 said: Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία. Που στον Πειραιά είναι; Πόρου 2 και Γαλαξιδίου 1. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 59 minutes ago, nasosvasedis said: Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. Να κοιτάξεις να είναι άνετο όλες τις ώρες της ημέρας! Να μη σε ενοχλεί και ,από ότι έχω δει, να μην έχει περιθώριο όταν το κολλάς στο χέρι σου και να βγαίνει όταν το στρίβεις. Δηλαδή να μη βγαίνει εύκολα αλλά να μην είναι σφιχτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 9 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα! Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !! Επισης καποιος πρεπει να υπολογισει και τα μικρα εξογκωματα που ασκουν μια πιεση στο δακτυλο... Edited 9 Απριλίου by anergos13 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 37 minutes ago, anergos13 said: Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα! Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !! Το 10άρι έως τώρα συνεχόμενα στον δείκτη είναι οκ και στον μέσο επίσης κάθεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 9 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 43 minutes ago, anergos13 said: Στο Skroutz εμφανιστηκαν πλεον απο αρκετα μαγαζια με τιμες απο 335€... για να δουμε που θα ισορροπησει.... Edited 9 Απριλίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 11 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Εριξα τελικα παραγγελια για το Silver 12 , αγορα απο Skroutz! Τελικη τιμή (με μια έκπτωση με πληρωμη μεσω Klarna -30€) στα 310€!! Νομιζω καλη τιμη ! Unboxing εντυπωσεις απο Τριτη - Τεταρτη!! 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 12 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Εχθες το συγκεκριμενο χρωμα / μεγεθος ηταν διαθεσιμο σε 3-4 καταστηματα στο Skroutz... Σημερα παπαλα... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Ακόμα το κιτ στα ΕΛΤΑ είναι.....πιστεύω άλλο βδομάδα να έρθει. Ήταν και η απεργία.....ελπίζω να βρίσκει κάποιος εύκολα το νούμερο του για τα δάχτυλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 15 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Παραλαβη σημερα ... Το μεγεθος ειναι ταυτοσημο με το δοκιμαστικο δακτυλιδι (12) ... Η Θηκη πραγματικο κοσμημα... Ξεκιναμε τις δοκιμες!! 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Για οποιον ενδιαφερεται και δεν εχει τη δυνατοτητα για δοκιμη με το Sizing Kit εχω ανεβασει αγγελια το δικο μου ! https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1611-samsung-galaxy-ring-sizing-kit/ Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts