Jump to content

Samsung Galaxy Ring

anergos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

58 minutes ago, nasosvasedis said:

Ναι το είδα και εγώ. Πλέον το κατάστημα της Easy Mail είναι στον Πειραιά, όχι τα κεντρικά στον Ρέντη. Θα περάσω αύριο να παραλάβω από εκεί το κιτ καθώς θα είμαι Πειραιά. Είναι και η απεργία βέβαια και δεν ξέρω τι θα παίξει με τους διανομείς. 

Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα.  Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία.  Που στον Πειραιά είναι; 

1 hour ago, costsa41 said:

Γράφει στην αναζήτηση Αθήνα κέντρο διανομής σε μένα.  Μακάρι να μπορούσα κι εγώ μένω κοντά Πειραιά Σαλαμίνα άλλα είναι και η απεργία.  Που στον Πειραιά είναι; 

Πόρου 2 και Γαλαξιδίου 1.

Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. 

59 minutes ago, nasosvasedis said:

Δοκιμάζω τα μεγέθη και είμαι ανάμεσα στο 10 και το 11. Το 10 βγαίνει με "αντίσταση" από τον δείκτη και κάθεται καλά στον μέσο. Το 11 μου φαντάζει ακόμα πιο άνετο με λίγο "χώρο" παραπάνω, περιστρέφεται σχετικά εύκολα χωρίς να πέφτει από το δάχτυλο, άλλα ταυτόχρονα ψιλό "επιπλέει" στον μέσο. Θα φορέσω το 10 όλη την υπόλοιπη ημέρα και στον ύπνο για να δω αν θα γίνει πιο άβολο με τις αλλαγές των δαχτύλων. 

Να κοιτάξεις να είναι άνετο όλες τις ώρες της ημέρας! Να μη σε ενοχλεί και ,από ότι έχω δει,  να μην έχει περιθώριο όταν το κολλάς στο χέρι σου και να βγαίνει όταν το στρίβεις.  Δηλαδή να μη βγαίνει εύκολα αλλά να μην είναι σφιχτό.  

Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα!

Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που  μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !!

Επισης καποιος πρεπει να υπολογισει και τα μικρα εξογκωματα που ασκουν μια πιεση στο δακτυλο...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

37 minutes ago, anergos13 said:

Για να κανει καποιος ασφαλη επιλογη μεγεθους πρεπει σιγουρα να φορεσει τα δειγματα 2,3 μερες συνεχομενα!

Το καλυτερο μεγεθος πιστευω αυτο που  μπορει να φορεθει σε δεικτη και μεσο και των δυο χεριων ωστε να μπορει καποιος με ανεση να κανει εναλλαγες αναλογα την εποχη !!

Το 10άρι έως τώρα συνεχόμενα στον δείκτη είναι οκ και στον μέσο επίσης κάθεται. 

43 minutes ago, anergos13 said:

Στο Skroutz εμφανιστηκαν πλεον απο αρκετα μαγαζια με τιμες απο 335€...

για να δουμε που θα ισορροπησει....

Edited by anergos13

Εριξα τελικα παραγγελια για το Silver 12 , αγορα απο Skroutz!

Τελικη τιμή (με μια έκπτωση με πληρωμη μεσω Klarna -30€) στα 310€!!

Νομιζω καλη τιμη !

Unboxing εντυπωσεις απο Τριτη - Τεταρτη!!

Εχθες το συγκεκριμενο χρωμα / μεγεθος ηταν διαθεσιμο σε 3-4 καταστηματα στο Skroutz...

Σημερα παπαλα...

Ακόμα το κιτ στα ΕΛΤΑ είναι.....πιστεύω άλλο βδομάδα να έρθει.  Ήταν και η απεργία.....ελπίζω να βρίσκει κάποιος εύκολα το νούμερο του για τα δάχτυλα 

Παραλαβη σημερα ...

Το μεγεθος ειναι ταυτοσημο με το δοκιμαστικο δακτυλιδι (12) ...

Η Θηκη πραγματικο κοσμημα...

Ξεκιναμε τις δοκιμες!!

20250415_134457.jpg

20250415_134515.jpg

20250415_134538.jpg

20250415_134546.jpg

Για οποιον ενδιαφερεται και δεν εχει τη δυνατοτητα για δοκιμη με το Sizing Kit  εχω ανεβασει αγγελια το δικο μου !

https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1611-samsung-galaxy-ring-sizing-kit/