anergos13 Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 29 Μαρτίου (edited) Ήρθε και στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Galaxy Ring (έξυπνο δαχτυλίδι) της Samsung που έχει ρόλο προσωπικού συμβούλου για τη βελτίωση του ύπνου. Όπως επισημαίνει η Samsung, με στόχο την απλοποποίηση της καθημερινότητας με έμφαση στον ύπνο, μέσω της ενημέρωσης που έχει γίνει στην εφαρμογή Samsung Health παρέχονται λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να πετύχουν καλές συνήθειες ύπνου, πηγαίνοντας πλέον πέρα από την απλή ανάλυση ύπνου. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν την αναφορά περιβάλλοντος ύπνου, την καθοδήγηση χρόνου ύπνου και την παρακολούθηση ενσυνειδητότητας (mindfulness). Ειδικότερα, όπως έχει ανακοινωθεί, οι χρήστες μέσω του energy θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την κατάστασή τους μέσα στην ημέρα, χρησιμοποιώντας 7 παράγοντες: μέσος χρόνος ύπνου, συνέπεια στη διάρκεια ύπνου, συνέπεια χρόνου ύπνου/αφύπνισης, ώρα ύπνου, δραστηριότητα προηγούμενης ημέρας, καρδιακός ρυθμός ύπνου, μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού (HRV) ύπνου και ακριβέστερες πληροφορίες καθώς συγκεντρώνονται περισσότερα δεδομένα Επίσης δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης άσκησης, αυτόματου εντοπισμού άσκησης κατά το περπάτημα και το τρέξιμο, περισσότερων επιλογών παρακολούθησης άσκησης μέσα από την εφαρμογή Health κλπ. Το Samsung Health αναλύει το περιβάλλον του ύπνου, αξιολογώντας παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, η ποιότητα του αέρα και η ένταση του φωτός στο δωμάτιο. Το πρωί, οι χρήστες θα μπορούν να λάβουν μια αναφορά περιβάλλοντος ύπνου που τους συμβουλεύει πώς να βελτιστοποιήσουν τις συνθήκες του περιβάλλοντός τους. Επίσης, μπορούν να αξιοποιήσουν το SmartThings για να προσαρμόσουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του δωματίου για να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον ύπνου όταν κοιμούνται, υποστηρίζοντας έναν ξεκούραστο ύπνο. Το Sleep time guidance προτείνει ώρες ύπνου, προσαρμοσμένες στα πρότυπα ύπνου, τις συνήθειες και τις συνθήκες. Το Samsung Health παρέχει πρακτικές πληροφορίες για τον ύπνο, προτείνοντας κατάλληλες ώρες ύπνου με βάση έναν συνδυασμό της ποιότητας του ύπνου και των καθημερινών ρουτινών. Η τιμη λανσαρισματος ειναι λιγο τσουχτερή....449€ αλλα βλεπω στο best price τιμη για το Silver απο 319€ https://www.bestprice.gr/item/2159760865/samsung-galaxy-ring-titanium-silver.html?qo=samsung+ring&from=cat Πρεπει βεβαια να ξερει καποιος και το μεγεθος.... Στην αγορα απο Samsung σου στελνουν πρωτα μια συλλογη με δακτυλίδια ολων των μεγεθων και στη συνεχεια αγοραζεις... Δεν ξερω στις Αλυσιδες θα εχουν το αντίστοιχο δειγματολογιο για να κανει καποιος απευθειας την αγορα....? η μπαταρια του εναι γυρω στις 6 μερες και σε συνδυασμο με Samsung watch η μπαταρια του σχεδον διπλασιαζεται... το σκεφτεται κανεις? Edited 29 Μαρτίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου παρακολουθώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Το πήρα εγώ από τον Κωτσο έχει δοκιμαστικά δαχτυλίδια για να βρείτε το σωστό μέγεθος, βεβαια η εταιρεία συνιστά να φορέσουμε το δοκιμαστικό για ενα 24ωρο, αλλά δεν νομίζω να μεταβάλετε τόσο το μέγεθος των δαχτύλων. Σε εμένα το 12αρι είναι άψογο. Κανονικά πρέπει να το φοράτε στον δείκτη για βέλτιστες μετρήσεις, αλλά εμένα θα με ενοχλούσε και το φοράω στον παραμεσο. Το ήθελα ως λύση για να φοράω τα αναλογικά μου ρολόγια, καθώς τα τελευταία χρόνια τα έχω παροπλισμενα. Για μετρήσεις σε σχέση με το watch d2 της Huawei, δίνει παρόμοιες τιμές την νύχτα (τα φόρεσα δοκιμαστικά ταυτόχρονα για ενα βραδυ). Edited 30 Μαρτίου by HexDec 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 30 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 ώρες πριν, HexDec said: Το πήρα εγώ από τον Κωτσο έχει δοκιμαστικά δαχτυλίδια για να βρείτε το σωστό μέγεθος, βεβαια η εταιρεία συνιστά να φορέσουμε το δοκιμαστικό για ενα 24ωρο, αλλά δεν νομίζω να μεταβάλετε τόσο το μέγεθος των δαχτύλων. Σε εμένα το 12αρι είναι άψογο. Κανονικά πρέπει να το φοράτε στον δείκτη για βέλτιστες μετρήσεις, αλλά εμένα θα με ενοχλούσε και το φοράω στον παραμεσο. Το ήθελα ως λύση για να φοράω τα αναλογικά μου ρολόγια, καθώς τα τελευταία χρόνια τα έχω παροπλισμενα. Για μετρήσεις σε σχέση με το watch d2 της Huawei, δίνει παρόμοιες τιμές την νύχτα (τα φόρεσα δοκιμαστικά ταυτόχρονα για ενα βραδυ). Για το δακτυλο που αναφερεις ειδα σε αρκετα video οπως και στον παρακατω Yber που παρουσιαζει σχεδον αποκλειστικα Samsung προϊόντα το παρακατω μνμ του... https://shorturl.at/Ay9QL Αρα δεν υπαρχει θεμα σε ποιο δακτυλο το φορας ..απλα στο tutorial της Sammy δειχνει φωτογραφια με το δεικτη (ενδεικτικα) https://www.samsung.com/lb/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-galaxy-ring/ Απ οτι ειδα σε πχ σε Γερμανο αναφερει οτι εκει εχουν δειγματα.... Παντως οι τιμες που εχει βγει στο best price ειναι ιδιαιτερα χαμηλες..βεβαια για συγκεκριμενες διαστασεις χρωματα.... 4 ώρες πριν, HexDec said: Το πήρα εγώ από τον Κωτσο έχει δοκιμαστικά δαχτυλίδια για να βρείτε το σωστό μέγεθος, βεβαια η εταιρεία συνιστά να φορέσουμε το δοκιμαστικό για ενα 24ωρο, αλλά δεν νομίζω να μεταβάλετε τόσο το μέγεθος των δαχτύλων. Σε εμένα το 12αρι είναι άψογο. Κανονικά πρέπει να το φοράτε στον δείκτη για βέλτιστες μετρήσεις, αλλά εμένα θα με ενοχλούσε και το φοράω στον παραμεσο. Το ήθελα ως λύση για να φοράω τα αναλογικά μου ρολόγια, καθώς τα τελευταία χρόνια τα έχω παροπλισμενα. Για μετρήσεις σε σχέση με το watch d2 της Huawei, δίνει παρόμοιες τιμές την νύχτα (τα φόρεσα δοκιμαστικά ταυτόχρονα για ενα βραδυ). Σε τι χρωμα το πηρες? Οι περισσοτεροι βλεπω οτι προτιμουν το μαυρο αλλα μετα απο καποιο διαστημα χρησης εμφανιζει σημαδια... Προσωπικα θα προτιμουσα γι αυτο το λογο το Silver και αργοτερα να μπορουσα να το γυαλισω .... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ολοι οι reviewers το φορουν στον δεικτη, και καπου ειδα και οτι εκει κανει καλυτερες μετρησεις. Τεσπα, silver 12αρι πηρα ξομιζω ειναι το καλυτερο χρωμα. Βεβαια η γυναικα μου μουρμουριζει οτι βερα δεν φοραω και φοραω αυτη την βλακεια.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 30 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, HexDec said: Ολοι οι reviewers το φορουν στον δεικτη, και καπου ειδα και οτι εκει κανει καλυτερες μετρησεις. Τεσπα, silver 12αρι πηρα ξομιζω ειναι το καλυτερο χρωμα. Βεβαια η γυναικα μου μουρμουριζει οτι βερα δεν φοραω και φοραω αυτη την βλακεια.... Να το διαβασει παπας😝 ν αντικαταστησει την βερα👈 Οχι δεν υπαρχει θεμα με το δακτυλο , μονο να ειναι απ την κατω μερια του δακτυλου οι αισθητηρες.. How to correctly wear the Galaxy Ring Wear the ring with the orientation indicator facing your palm. Choose a finger where the ring fits comfortably, not too tight or loose. Στο Κοτσο ειχαν τα δειγματα και δοκιμασες ή σου εδωσαν το kit? Edited 30 Μαρτίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, anergos13 said: Να το διαβασει παπας😝 ν αντικαταστησει την βερα👈 Οχι δεν υπαρχει θεμα με το δακτυλο , μονο να ειναι απ την κατω μερια του δακτυλου οι αισθητηρες.. How to correctly wear the Galaxy Ring Wear the ring with the orientation indicator facing your palm. Choose a finger where the ring fits comfortably, not too tight or loose. Στο Κοτσο ειχαν τα δειγματα και δοκιμασες ή σου εδωσαν το kit? Ειχαν δειγματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Για όποιον ενδιαφέρεται το e- shop της Samsung δίνει δωρεάν το κιτ με τα δαχτυλίδια για να βρει κάποιος το μέγεθός του και 10% εκπτωτικό κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Καλησπέρα. Έχει παραλάβει κανένας από το eShop της Samsung έστω το Sizing Kit; Έχω παραγγείλει από την Κυριακή και ακόμα είναι στην "καταχώρηση παραγγελίας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 3 ώρες πριν, nasosvasedis said: Καλησπέρα. Έχει παραλάβει κανένας από το eShop της Samsung έστω το Sizing Kit; Έχω παραγγείλει από την Κυριακή και ακόμα είναι στην "καταχώρηση παραγγελίας". Κι εγώ Δευτέρα τα ίδια. Πρώτα θα έρθει το kit και μετά ολοκλήρωση παραγγελίας, όποτε νομίζεις εσύ. Καθυστερούν γιατί κάποια μεγέθη είναι σε έλλειψη, όπως διάβασα. Καλό αυτό με το kit και τσάμπα γιατί μπορείς να το φορέσεις και τη νύχτα και την ημέρα ώστε να μη σε ενοχλεί. Ελπίζω να πήρες και το 10% έκπτωση που κάνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, costsa41 said: Κι εγώ Δευτέρα τα ίδια. Πρώτα θα έρθει το kit και μετά ολοκλήρωση παραγγελίας, όποτε νομίζεις εσύ. Καθυστερούν γιατί κάποια μεγέθη είναι σε έλλειψη, όπως διάβασα. Καλό αυτό με το kit και τσάμπα γιατί μπορείς να το φορέσεις και τη νύχτα και την ημέρα ώστε να μη σε ενοχλεί. Ελπίζω να πήρες και το 10% έκπτωση που κάνουν. Ναι ναι απευθείας τους ρώτησα για κουπόνι. 😂 Καλά το Sizing Kit δεν θα έπρεπε να το στέλνουν ανεξάρτητα από τις ελλείψεις στα νούμερα του δαχτυλιδιού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 57 minutes ago, nasosvasedis said: Ναι ναι απευθείας τους ρώτησα για κουπόνι. 😂 Καλά το Sizing Kit δεν θα έπρεπε να το στέλνουν ανεξάρτητα από τις ελλείψεις στα νούμερα του δαχτυλιδιού; Η ευγενική κυρία με πρόλαβε εμένα και μου το είπε μόνη της για την έκπτωση χεχε. Το λογικό είναι αυτό που λες για το Kit άλλα συνήθως καθυστερούν, θυμάσαι με το s25 ultra. Δε θέλω να σε....φοβήσω άλλα διάβασα ότι μέχρι και τρεις εβδομάδες μπορεί να καθυστερούν κάποια νούμερα. Πιστεύω από βδομάδα θα το στείλουν το kit. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 2 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Εγω βρηκα σε μια αγγελια το κουτι με τα rings θα τα δοκιμασω με την ησυχια και μεχρι το Πασχα θα ψαχτω ν τ αγορασω απο skroutz , bestprice τουλαχιστον 100€ κατω ... https://onething.gr/?s=sa%2Csung+ring&post_type=product&dgwt_wcas=1 ή αν βγαλει για Πασχα -20% για wearables καμια αλυσίδα σε συνεργασια με τραπεζα , payzy κλπ Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 4 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Παρελαβα σημερα το Δοκιμαστικο kit με τα δακτυλιδια και ξεκινησαν οι δοκιμες... 1η μερα δοκιμη το No 10 στον παραμεσο... Οποιος δεν εχει συνηθισει να φορα δακτυλιδια θα του φανει "καπως" αφου εχει γενικα "παχος" .... Νομιζω οτι το Kit θα φανει ιδιαιτερα χρησιμο για να παρει καποιος αποφαση για το δακτυλο και το μεγεθος που τον βολευει... Με μια συντομη δοκιμη σε ενα καταστημα δεν ξερω αν καποιος θα παρει σιγουρα τη σωστη αποφαση.... 2 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Από πού το πήρες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 5 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 7 ώρες πριν, costsa41 said: Από πού το πήρες, Απο Αγγελια , η αγορα ειχε γινει απο Amazon... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 9 ώρες πριν, anergos13 said: Παρελαβα σημερα το Δοκιμαστικο kit με τα δακτυλιδια και ξεκινησαν οι δοκιμες... 1η μερα δοκιμη το No 10 στον παραμεσο... Οποιος δεν εχει συνηθισει να φορα δακτυλιδια θα του φανει "καπως" αφου εχει γενικα "παχος" .... Νομιζω οτι το Kit θα φανει ιδιαιτερα χρησιμο για να παρει καποιος αποφαση για το δακτυλο και το μεγεθος που τον βολευει... Με μια συντομη δοκιμη σε ενα καταστημα δεν ξερω αν καποιος θα παρει σιγουρα τη σωστη αποφαση.... Γενικά θα το φοράς στον μέσο ή παράμεσο; Υποτίθεται ότι το "ιδανικό" είναι στον δείκτη, βέβαια έχω διαβάσει ότι οι μετρήσεις είναι αρκετά ακριβείς σε οποιοδήποτε δάχτυλο και αν το φοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 5 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) 1 hour ago, nasosvasedis said: Γενικά θα το φοράς στον μέσο ή παράμεσο; Υποτίθεται ότι το "ιδανικό" είναι στον δείκτη, βέβαια έχω διαβάσει ότι οι μετρήσεις είναι αρκετά ακριβείς σε οποιοδήποτε δάχτυλο και αν το φοράς. Το φορεσα στον υπνο στον μεσο σαν να με ενοχλουσε το βραδυ ξυπνησα και διπλα ειχα το μικροτερο μεγεθος το φορεσα στον παραμεσο ...συνεχισα τον υπνο μου μαλλον εδω βλεπω να καταληγω σαν μεγεθος (10) ...και χρωμα Silver.... Σημερα συνεχιζεται ολη μερα το test... Παντως αν καποιος δεν πολυ φοραει δακτυλιδια (προσωπικα βερα στο δεξι αλλα λεπτη σε παχος) θελει καποιο χρονο για να το συνηθισεις... Οσο αφορα το ιδανικο δακτυλο για τις μετρησεις οπως εχω γραψει και πιο πανω η Samsung αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν παιζει κανενα ρολο... Πολ λοι εχουν ακολουθησει το γραφημα που δινει η Samsung απ τις οδηγιες οπου δειχνει τον δεικτη και νομιζουν οτι μονο αυτο ειναι το σωστο...αλλα οχι δεν παιζει ρολο... Edited 5 Απριλίου by anergos13 2 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Κυριακή στις 08:18 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:18 μμ (edited) Δοκιμων συνεχεια , αρχιζω να καταληγω ως πιο ανετο δακτυλο τον δεικτη ..(το δακτυλίδι εχει "επαφη" μονο με ενα δακτυλο) βασικο για μενα ειναι πως το νιωθω κατα τη διαρκεια του υπνου... κριτηριο επισης ειναι το μεγεθος που θα επιλεξει καποιος να μπαινει και σε αλλα δακτυλα (στην περιπτωση μου δεκτης και μεσος) εδω ενα video με καποιες χρησιμες οδηγιες https://youtu.be/i6wSZSNZKxw επισης κατι που διαβασα σε σχολια ειναι οτι το δακτυλιδι ειναι ελαχιστα πιο λεπτο απ το δείγμα... Edited Κυριακή στις 08:18 μμ by anergos13 2 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Δευτέρα στις 06:42 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:42 πμ και στο ultrahuman ring αναφερουν οτι το πραγματικο δακτυλιδι ειναι πιο λεπτο σε σχεση με το δειγμα...🤔🤔 https://youtu.be/wKWgEHc7RHI Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:37 μμ (edited) Λοιπον μετα απο πςριπου 10 ημερες παρατηρω οτι καταγραφει παραπανω βηματα και μαλιστα πολλα. Το φοραω σε συνδυασμο με ενα watch ultra συνδεδεμενα σε ενα fold και βλεπω παρα πολλα βηματα σε μια τυπικη μερα στο γραφειο δεν εκανα ποτε πανω απο 3000 βηματα και τωρα βλεπω πανω απο 6000... εκανα και επαναφορα και ελεγχο για ενημερωσεις αλλα καμια βελτιωση. Παρατηρω οτι υπαρχουν παρομοιες αναφορες,,, Καθως γραφω αυτο το μνμ εγραψε περιπου 50 βηματα απο την πληκτρολογηση Edited Δευτέρα στις 05:38 μμ by HexDec 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:35 μμ (edited) 1 hour ago, HexDec said: Λοιπον μετα απο πςριπου 10 ημερες παρατηρω οτι καταγραφει παραπανω βηματα και μαλιστα πολλα. Το φοραω σε συνδυασμο με ενα watch ultra συνδεδεμενα σε ενα fold και βλεπω παρα πολλα βηματα σε μια τυπικη μερα στο γραφειο δεν εκανα ποτε πανω απο 3000 βηματα και τωρα βλεπω πανω απο 6000... εκανα και επαναφορα και ελεγχο για ενημερωσεις αλλα καμια βελτιωση. Παρατηρω οτι υπαρχουν παρομοιες αναφορες,,, Καθως γραφω αυτο το μνμ εγραψε περιπου 50 βηματα απο την πληκτρολογηση Εχει παρει μεχρι τωρα καποια αναβαθμιση? Οταν φορας και τα δυο μπορεις να ορισεις στην εφαρμογη απο ποιο απ τα δυο θα παιρνει data? Στα υπολοιπα , υπνος , παλμοι κλπ πως το βλεπεις σε σχεση με το ρολοι? Για οσους ενδιαφερονται το πλαισιο εβαλε -20% σε wearables με καρτες της Εθνικης.... Edited Δευτέρα στις 06:45 μμ by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ (edited) Update, χθες το βράδυ το φόρεσα παράλληλα με το huawei watch d2. Στο ύπνο είχαν σχέδον την ίδια καταγραφή διάρκειας και παλμών καθώς και την ίδια ώρα αφύπνισης. Στην χρήση τώρα. Μέχρι στιγμής το ρολόι έγραψε 1214 βήματα και το δαχτυλίδι 900, καμία σχέση με χθές που την ίδια ώρα και με την ίδια δουλειά είχε φτάσει τις 3500, ίσως να κόλλησε, θα το παρακολουθήσω και θα κάνω ένα ακόμα update το απόγευμα. Τελικά η ημέρα τελειώνει με μόνο 400 βήματα διαφορά με το ρολόι. Δεν ξέρω που οφείλεται η τεράστια διαφορά με χθες, ίσως θέμα λογισμικού το οποίο επανήλθε μετά την επαναφορά του δαχτυλιδιού. Edited Τρίτη στις 06:44 μμ by HexDec 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Τρίτη στις 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:46 μμ Σήμερα παραδόθηκε το κιτ, εννοείται, σε easy mail. Οπότε έρχεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τρίτη στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:07 μμ 1 hour ago, costsa41 said: Σήμερα παραδόθηκε το κιτ, εννοείται, σε easy mail. Οπότε έρχεται. Ναι το είδα και εγώ. Πλέον το κατάστημα της Easy Mail είναι στον Πειραιά, όχι τα κεντρικά στον Ρέντη. Θα περάσω αύριο να παραλάβω από εκεί το κιτ καθώς θα είμαι Πειραιά. Είναι και η απεργία βέβαια και δεν ξέρω τι θα παίξει με τους διανομείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts