Jump to content

Συνδυασμός μνήμης DDR 512MB PC3200 με 128MB PC2100

sxetikos_asxetos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εξής απορία:

Κατέχω μία Samsung DDR 512MB PC3200 μνήμη και μία HTL DDR 128MB PC2100. Θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα αν τις συνδιάσω και τις 2 μαζί ή θα υπάρξει bottleneck (*ελπίζω να χρησιμοποιώ σωστά τον όρο*) λόγω της χαμηλής ταχύτητας της δεύτερης? Βέβαια θα χάσω 128 πολύτιμα ΜΒ αν κρατήσω μόνο την 512 αλλά το προτιμώ από μία μείωση της επίδοσης με συνδιασμό των 2

Τι μου προτείνετε?

Φιλε μου πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να κρατησεις μονο την 512, διοτι θα δεις μεγαλυτερη διαφορα στην ταχυτητα λειτουργιας στον Η/Υ απο την υψηλοτερη ταχυτητα της μνημης παρα απο την μεγαλυτερη ποσοτητα (μονο κατα 128) και χαμηλοτερη ταχητητα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Ακριβώς αυτό μου πρότειναν και σε άλλο forum που πόσταρα γιατί ο συνδυασμός θα ρίξει την ταχύτητα της 512 αλλά και επειδή είναι καλό η συνολική μνήμη να είναι πολλαπλάσιo του 2 (2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024,2048...Με έχουν φάει οι μετατροπές από δυαδικό σε δεκαδικό που κάνουμε στο ΤΕΕ, το ξέρω :rolleyes: ).

Ευχαριστώ για την απάντηση

επειδή είναι καλό η συνολική μνήμη να είναι πολλαπλάσιo του 2 (2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024,2048... :rolleyes: ).

Φιλε μου αυτο πρωτη φορα το ακουω και δεν νομιζω να ισχυει.

Σε παλιοτερους Η/Υ που ειχα, εκανα τετοιους συνδυασμους, αλλα δεν ειχα παρατηρησει ποτε καποιο προβλημα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Ναι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα μηχάνημα μπορεί να λειτουργεί μια χαρά και με 768ΜΒ (512+256) μνήμης π.χ.

Παντως και τα 768 και 640(512+128) ειναι πολλαπλασια του 2 ρε παιδια!!!

Οποτε μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο!!Ασε μονη την 512 και αν μαζεψεις money παρε αλλη μια στην ιδια συχνοτητα αργοτερα!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

αν η 256 σου μπορει να oc αρκετα τοτε μπορεις να την κρατησεις,αν δεν μπορει να oc καθολου πεταξε την και ασε την αλλη.ολα ειναι θεμα oc στο συγκεκριμενο θεμα.