xetasa Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Σαν τον δακτύλιο το έχει κάνει η Samsung! Μονές χρονιές snapdragon παντού (s23, s25), ζυγές exynos στο απλό και plus μοντέλο (s22, s24, s26). Περίεργα πράματα... 2 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Τα περί αδύναμου exynos πάντως είναι μπαρούφες. Έχω τα μικρά s24 και S25. "Φυσάνε" αμφότερα. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου On 12/3/2026 at 11:12 ΜΜ, Serafeim1981 said: Τα περί αδύναμου exynos πάντως είναι μπαρούφες. Έχω τα μικρά s24 και S25. "Φυσάνε" αμφότερα. Εφόσον και τα δύο φυσάνε, γιατί έχεις και τα δύο; Τι λέει το ανεμούριο; Δεν εχουν καμια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Από αρχες του μηνα μάλλον η 8,5 https://www.sammobile.com/news/one-ui-8-5-stable-release-dates-galaxy-s25-other-devices-tipped/?fbclid=IwY2xjawRfCMFleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEezLsr3usrRIjsdipmC0OnyUfIxhRksmDLA403AVkTZ_-po1XpITWJ21esooY_aem_ewTo_ObZQyB2NvgDD55fKQ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Η 8.5 στο s26 που δουλεύω εδώ ενάμιση μήνα περίπου είναι φανταστική ότι καλύτερο σε Samsung όλα μια κίνηση δεν υπάρχουν σκαλάκια lags τίποτα μια βελούδινη κρέμα λέμε 🤫😁😀🤘 Δίχως πλήκτρα βάσης με χειρονομίες σε μικρή οθόνη μια μπαλίτσα ότι θες κάνεις επέκταση σκέψεων μόλις το μάθεις και σε μάθει.... 1 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Το S25+ με την 8.0 είναι ήδη εξαιρετικό, είμαι λίγο προκατειλημμένος δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να γίνει η συμπεριφορά του με τις επόμενες αναβαθμίσεις... Από την άλλη ποιον κοροϊδεύω, αφού θα τις κάνω όλες 😋 οψόμεθα... 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου On 1/5/2026 at 12:40 ΜΜ, Sofos_5 said: Το S25+ με την 8.0 είναι ήδη εξαιρετικό, είμαι λίγο προκατειλημμένος δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να γίνει η συμπεριφορά του με τις επόμενες αναβαθμίσεις... Από την άλλη ποιον κοροϊδεύω, αφού θα τις κάνω όλες 😋 οψόμεθα... Γενικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη σε ολα...Εχω και το S26 ultra σαν νεα συσκευη....Ειδικα την μερα σε καμερα δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα το s25 plus...Με το 8.5 μακαρι να γινει πιο smooth ακομα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. 11 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Μόλις έφτασε και κατεβαίνει. https://youtu.be/lprtT7DjYgg Edited 11 Μαΐου by amyroukai Προσθήκη βίντεο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Πολύ δυνατή η cpu πάντως,κτήνος εγκατάσταση και επανεκκίνηση μπαμ μπαμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 13 ώρες πριν, amyroukai said: Μόλις έφτασε και κατεβαίνει. https://youtu.be/lprtT7DjYgg Την εγκατεστησα και γω...Η συσκευη πεταει ετσι κι αλλιως....Για την ωρα παει πολυ smooth με την 8.5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ Με εκπλήσσουν παράπονα στο Reddit για κολλήματα στα γραφικά του UI που δεν βλέπω ή δεν έχω. Σε καθημερινή χρήση πάντως πέρα από τα εικονίδια δεν αλλάζει κάτι. Ίσως έχει καλύτερο σήμα τώρα, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με το android. Δεν έχω καταλάβει ακόμα διαφορά στην μπαταρία, θυμάμαι ότι θέλει μερικές μέρες έτσι και αλλιώς για να "μάθει" το τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. Τετάρτη στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:57 μμ On 12/5/2026 at 12:42 ΜΜ, amyroukai said: Με εκπλήσσουν παράπονα στο Reddit για κολλήματα στα γραφικά του UI που δεν βλέπω ή δεν έχω. Σε καθημερινή χρήση πάντως πέρα από τα εικονίδια δεν αλλάζει κάτι. Ίσως έχει καλύτερο σήμα τώρα, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με το android. Δεν έχω καταλάβει ακόμα διαφορά στην μπαταρία, θυμάμαι ότι θέλει μερικές μέρες έτσι και αλλιώς για να "μάθει" το τηλέφωνο. Η μπαταρια πολυ καλη αν και δεν εχει στρωσει ακομη μετα το update...Εχω παραλληλα s25 plus και s26 ultra....Παναξιο το s25 plus...Μικρες διαφορες με s26 ultra..Κυριως σε ζουμ λιγο πιο καλη νυχτερινη και ταχυτητα φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts