Jump to content

Samsung Galaxy S25+

amyroukai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν τον δακτύλιο το έχει κάνει η Samsung!

Μονές χρονιές snapdragon παντού (s23, s25), ζυγές exynos στο απλό και plus μοντέλο (s22, s24, s26).

Περίεργα πράματα...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

Τα περί αδύναμου exynos πάντως είναι μπαρούφες. Έχω τα μικρά s24 και S25. "Φυσάνε" αμφότερα.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

On 12/3/2026 at 11:12 ΜΜ, Serafeim1981 said:

Τα περί αδύναμου exynos πάντως είναι μπαρούφες. Έχω τα μικρά s24 και S25. "Φυσάνε" αμφότερα.

Εφόσον και τα δύο φυσάνε, γιατί έχεις και τα δύο; Τι λέει το ανεμούριο; 

Δεν εχουν καμια διαφορά; 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• 1 month later...

Η 8.5 στο s26 που δουλεύω εδώ ενάμιση μήνα περίπου είναι φανταστική ότι καλύτερο σε Samsung όλα μια κίνηση δεν υπάρχουν σκαλάκια lags τίποτα μια βελούδινη κρέμα λέμε 🤫😁😀🤘

Δίχως πλήκτρα βάσης με χειρονομίες σε μικρή οθόνη μια μπαλίτσα ότι θες κάνεις επέκταση σκέψεων μόλις το μάθεις και σε μάθει....

Konakis.

Το S25+ με την 8.0 είναι ήδη εξαιρετικό, είμαι λίγο προκατειλημμένος δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να γίνει η συμπεριφορά του με τις επόμενες αναβαθμίσεις...

Από την άλλη ποιον κοροϊδεύω, αφού θα τις κάνω όλες 😋 οψόμεθα...

• 2 weeks later...
On 1/5/2026 at 12:40 ΜΜ, Sofos_5 said:

Το S25+ με την 8.0 είναι ήδη εξαιρετικό, είμαι λίγο προκατειλημμένος δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να γίνει η συμπεριφορά του με τις επόμενες αναβαθμίσεις...

Από την άλλη ποιον κοροϊδεύω, αφού θα τις κάνω όλες 😋 οψόμεθα...

Γενικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη σε ολα...Εχω και το S26 ultra σαν νεα συσκευη....Ειδικα την μερα σε καμερα δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα το s25 plus...Με το 8.5 μακαρι να γινει πιο smooth ακομα..

Μόλις έφτασε και κατεβαίνει. 

Screenshot_20260511_114051_Software update.jpg

https://youtu.be/lprtT7DjYgg

Edited by amyroukai
Προσθήκη βίντεο

13 ώρες πριν, amyroukai said:

Μόλις έφτασε και κατεβαίνει. 

Screenshot_20260511_114051_Software update.jpg

https://youtu.be/lprtT7DjYgg

Την εγκατεστησα και γω...Η συσκευη πεταει ετσι κι αλλιως....Για την ωρα παει πολυ smooth με την 8.5

Με εκπλήσσουν παράπονα στο Reddit για κολλήματα στα γραφικά του UI που δεν βλέπω ή δεν έχω. 

Σε καθημερινή χρήση πάντως πέρα από τα εικονίδια δεν αλλάζει κάτι. Ίσως έχει καλύτερο σήμα τώρα, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με το android. Δεν έχω καταλάβει ακόμα διαφορά στην μπαταρία, θυμάμαι ότι θέλει μερικές μέρες έτσι και αλλιώς για να "μάθει" το τηλέφωνο. 

On 12/5/2026 at 12:42 ΜΜ, amyroukai said:

Με εκπλήσσουν παράπονα στο Reddit για κολλήματα στα γραφικά του UI που δεν βλέπω ή δεν έχω. 

Σε καθημερινή χρήση πάντως πέρα από τα εικονίδια δεν αλλάζει κάτι. Ίσως έχει καλύτερο σήμα τώρα, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με το android. Δεν έχω καταλάβει ακόμα διαφορά στην μπαταρία, θυμάμαι ότι θέλει μερικές μέρες έτσι και αλλιώς για να "μάθει" το τηλέφωνο. 

Η μπαταρια πολυ καλη αν και δεν εχει στρωσει ακομη μετα το update...Εχω παραλληλα s25 plus και s26 ultra....Παναξιο το s25 plus...Μικρες διαφορες με s26 ultra..Κυριως σε ζουμ λιγο πιο καλη νυχτερινη και ταχυτητα φορτισης.