Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

Ωραια αμα εχει εκει... παλι καλα δηλ...Και να με πληρωνες δεν θα αγοραζα παπακι απο κει με τιποτα... δεν νομιζω οτι ειναι καλα 500 με 600 τι παπι θα ειναι...

dikio;) eleos me 600euros papi kai apo ena katasthma pou poulaei ergaleia perissotero:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

dikio;) eleos me 600euros papi kai apo ena katasthma pou poulaei ergaleia perissotero:lol:

To βρήκα κάπου στο νετ. Αυτό εδώ είναι.

http://www.scarabus.com/boutique/images/baotian_50_5.jpg

Ναι φιλε μου καλα το βρηκες εσυ... αλλα παπι ζητησε οχι σκουτερ... εχει διαφορα...Για μενα το alexpak ειναι για να αγορασεις καμια κουνια για τον κηπο κανενα κατσαβιδι κτλ... Και αδικα γραφουμε ο ενδιαφερομενος που θελει να αγορασει μαλλον την εκανε....:lol: :lol:

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

kai an tin ekane,emeis to kathikon mas to kaname!

ton proteiname ti na dialexei!;)

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Πως να διαλεξει αφου δεν ειδε τι του προτειναμε...:lol: :lol: :lol: Μαλλον θα πηγε διακοπες...

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Για απλές οικονομικές μετακινήσεις μέσα στην πόλη το θέλω άντε και 5-6 χιλιόμετρα απ' έξω.

Το καλύτερο Scooter τετράχρονο πενηντάρι πιο είναι? (Αξιοπιστία με ενδιαφέρει πιο πολύ και μετά οι επιδόσεις. Τώρα αν τα έχει και τα δύο δεν με χαλάει!!!!)

Πιο αξιόπιστα είναι τα 2χρονα ή τα 4χρονα?

Αλήθεια η οδηγία Euro III στα μηχανάκια πότε ξεκινά?

πηγαινε σε ενα piaggio center και τσεκαρε 3-4 μηχανακια 50ρια.ομως επειδη δεν θα βρεις πολλα 50ρια scooter 4χρονα,θα στραφεις αναγκαστικα σε 2χρονο.

μπορεις να παρεις το piaggio typhoon που ειναι αρκετο φθηνο μηχανακι,η να παρεις gelera runner 50 που ειναι απο τα πιο ακριβα στην κατηγορια του.πηγαινε δες'τα και οποιο σου αρεσει πεστο μας για να σε βοηθησουμε περισσοτερο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την ψάχνω για τετράχρονο Scooter πάντα 50cc. Αν έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιου Scooter ας μου προτείνει πιο θεωρεί ότι είναι πιο αξιόπιστο - καλύτερο και γιατι!

• 2 months later...
Τι γνωμη εχετε για το 50αρι της PEUGEOT στα χρωματα του πολεμου:cry: (κοκκινο-WRC) σκεφτομαι να το αγορασω αλλα δεν ξερω τιποτα απο μηχανακια, οποτε εαν καποιο απο τα παιδια ξερει κατι παραπανω ή εχετε να με συμβουλευσετε καποια πραγματα επι τουτου θα σας ειμαι υποχρεη και ταυτοχρονα ευγνωμων..... Ευχαριστω πολυ-πολυ:O :O

When the smoke is going down......

Hell is living without you....

Sleeping in the fire..............

Ο τελευταιος χορος............

Συγνωμη :O που καθυστερησα να απαντησω τοσο αλλα διαφορες υποχρεωσεις....οριστε ενα link που εχει την φωτο (απο το προηγουμενο βεβαια στα χρωματα του 206WRC) και τα χαρακτηριστικα του http://scooterlabs.altervista.org/RecensioniScooter/Speedfight.php αλλα ειναι στα ιταλικα

Kαι εδω αλλο ενα Link με αυτο που θελω (στα χρωματα του 307) αλλα ειναι στη γερμανικη http://yamaha-hattingen.de/motorrad/peugeot-scooter.php?id=51

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!!!!

Χρονια σου πολλα καταρχην και οτι επιθυμεις...

Παμε τωρα στο θεματακι μας...

Πες μονο αυτο...για τι χρηση το θες???

Ευχαριστω...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Χρονια σου πολλα.

Αυτο το μηχανακι το εχει ο φιλος μου και το μηχανακι δεν τον εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και παει μια χαρα!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Χρονια πολλα να ζήσεις....

Αν το θελεις να κανεις την δουλέια σου παρτο..

Αλλα αμα βαλεις καμια χοντρουλα φιλη σου...ξανασκεψουτο!!!

Σας ευχαριστω πολυ και για τις ευχες και για τα σχολια σας, η αληθεια ειναι οτι το θελω για να πηγαινω στη δουλεια (και να γυριζω εννοειτε:) ) ξερετε εαν ειναι 2χρονο ή 4χρονο γιατι κατι τετοιο μου ειπαν να προσεξω επισης μπορειτε να μου εξηγησετε τις διαφορες (2-4χρονου κινητηρα) και σε τι επηρεαζει ενα 50αρη μηχανακι? Ευχαριστω πολυ:O :)

Ευχαριστω και εμενα 4χρονο μου προτειναν μηπως εχεις καποιο υποψην σου που να ειναι ομως ετσι ομορφο οπως το peugeot?

οτι κι αν παρεις προσεξε μην το παρεις διχρονο ειμαι απο αυτους που την εχουν πληρωσει αρκετες φορες απο διχρονο μηχανακι,παρε τετραχρονο να χεις το κεφαλι σου ησυχο απο θεμα ζημιων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ναι αλλα με διπλωμα για 50αρι μπορω να αγορασω και να κυκλοφορω 100αρι?

Δεν μου λετε παλι το γυρναμε στο παρανομο???

Dewarsad(λυπημενο dewars:p ) αφου το θες για μετακινησεις σου και μονο μεσα στην πολη μην το σκεφτεσαι πολυ...

Ωστοσο υπαρχουν και αλλα πολλα μηχανακια στο στυλ του Pegeuot με αιχμηρο και αεροδυναμικο κοψιμο...!!!

Εγω εκτος ομως απο αυτο Zipακι θα σου προτεινα να δεις σε πιο μεγαλο ''σκαφος'' γιατι νομιζω το ZIPακι πρεπει να εχει πολυ μικρη σελα(αν δεν ειναι μονοσελο)...οποτε σου προτεινω την καινουργια προταση της Gilera...το καινουργιο ανανεωμενο Runner...

--->αυτο ειναι το Runner 50 DD/SP http://www.gr.gilera.com/_vti_g8_vers.asp?brand=GILERA&country=GR&language=G&mod=VGP-RUNNER&vers=RUNNERSP

--->αυτο ειναι το Runner 50 Injection http://www.gr.gilera.com/_vti_g8_vers.asp?brand=GILERA&country=GR&language=G&mod=VGP-RUNNER&vers=VGP-RUNNERPUREJET

Προσωπικα θα διαλεγα το 2ο (Runner Injection)!

Y.Γ: Παιδια το διχρονο μηχανακι ειναι επικινδυνο απο τα 125 και πανω cc...το να ειναι ενα 50αρι διχρονο ειναι ενα απο τα + γιατι θα πηγαινει ωραια και ομαλα πανω στο δρομο...δεν νομιζω οτι ειναι κακο...θα τα πιανει πιο γρηγορα και πιο ευκολα τα χλμ σε σχεση με ενα τετραχρονο που θα βγαζει περισσοτερο θορυβο παρα ταχυτητα!!!Την λεξη ''ταχυτητα'' που λεω, δεν την λεω με την τρομακτικη της εννοια(μην τρομαξει και η dewarsad) απλως θα ειναι πιο ανετο πανω στο δρομο και δεν θα ζοριζεται!!!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

αμα φορας κρανος και πηγαινεις νορμαλ δεν σε σταματαει κανεις,ειμαι κατα του 50αριουκατα την γνωμη μου παρε η 100 η 125 κυβικα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αμα φορας κρανος και πηγαινεις νορμαλ δεν σε σταματαει κανεις,ειμαι κατα του 50αριουκατα την γνωμη μου παρε η 100 η 125 κυβικα.

Και αμα παρει καποιον απο κατω...η χτυπησει...η η η...κτλ κτλ!

Εγω σταματαω εδω γιατι ολα τα Thread που εχουν σχεση με αυτοκινητα/μοτοσυκλετες ολα τα εχουμε κανει παρανομα τελικα...

Προσωπικα ουτε εγω ειμαι υπερ του 50αριου αλλα τι να κανουμε...

Φιλε μου δεν παιζει ρολο αν σε σταματησει η αστυνομια...αλλα παιζουν ρολο η αστυνομια ειναι το λιγοτερο...σε βαζει ενα προστιμο και τελειωσε...αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες μονο να μην μας πιασει η αστυνομια σκεφτομαστε και οχι γιατι την δικη μας (και των αλλων) σωματικη ακεραιοτητα!!!

Συγχιστικα τωρα...

Πολυ καλο αλλα προτεινω το 100αρι (100 κυβικων) με 1500 ευρω :)

Το 50αρι θα ζοριζεται σε ορισμενες καταστασεις...

ζοριζεται με δυο ατομα σε ανηφορα!

αλλα τι περιμενεις, πενηνταρι ειναι το κακομοιρο...

Το αγορασαμε προσφατα στην οικογενεια καθαρα για δουλειες και εχουμε μεινει υπερευχαριστημενοι :)

καλο αυτο, μαλλον θα το παρω μετα τα χριστουγεννα για τους ιδιους λογους.

δε μπορεις, ειναι παρανομο.

να μπορεις να αγορασεις αλλα δεν πιστευω να γραψουν μια κοπελα για δίπλωμα........

ποτε μη λες ποτε.

125 κυβικα το θεωρω υπερβολη.

με διπλωμα για 50cc αν πεσεις σε κανεναν σφιχτο@@λι τροχονομο θα τη σκισει τη κακομοιρα.:X

απο εμενα πενηνταρι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι και αν προκυψει.